Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Deze vierde juli, toon veteranen uw dankbaarheid

# 6 Clean Home

 1. Hoewel we onze dankbaarheid elke kans moeten tonen die we krijgen, is de vierde juli een bijzonder diepgaande tijd om de militaire gemeenschap van de natie te bedanken voor hun offers en voor onze vrijheid.

 2. En onze huidige en voortdurende steun is cruciaal, gezien de statistieken zoals het feit dat het werkloosheidspercentage van de dierenarts zweeft op 6,6 procent.

 3. Toon uw patriottisme deze vierde juli door de onderstaande organisaties te bekijken en dierenartsen in nood te ondersteunen:

 4. Werkloze dierenartsen Huur Heroes USA Hire Heroes USA helpt veteranen op te leiden en te adviseren om hen te helpen een baan te vinden. De organisatie meldt dat het elke week negen veteranen een baan vindt. Op 4 juli - met de hulp van MedAssets, een bedrijf voor gezondheidszorgbeheer - zal golfer Carl Meyers het 6e jaarlijkse "100 Holes For Our Heroes" golftoernooi organiseren en spelen om geld en bewustzijn te werven voor Hire Heroes USA. Klik hier voor meer informatie over hoe u kunt helpen.

 5. Militaire families Nationale Militaire Families Vereniging NMFA is een non-profitorganisatie die leden van de militaire dienst en hun families de broodnodige financiële en educatieve ondersteuning biedt. Deze Onafhankelijkheidsdag moedigt de organisatie Amerikanen aan om eCards naar militaire families te sturen ter herdenking van hun dienst en opoffering. Op 4 juli organiseert TravelCenters of America ook een donatie-actie ten behoeve van het Operation Purple Program van de National Military Family Association. Klik hier voor meer informatie over hoe u kunt helpen.

 6. Dakloze dierenartsen: De nationale coalitie voor dakloze veteranen NCHV is een non-profitorganisatie die administratieve ondersteuning voor verschillende lokale, provinciale en federale instanties helpt financieren en bieden om veteranen huisvesting, voedsel, gezondheidsdiensten en werkgelegenheid te bieden. Klik hier voor meer informatie over hoe u kunt helpen.

 7. Dierenartsen die worstelen met geestelijke gezondheidsproblemen Veteranen Crisis Line Met elke dag ongeveer 22 veterinaire zelfmoorden, is het belangrijk dat veteranen adequate geestelijke gezondheid en ondersteunende diensten ontvangen. De Veterans Crisis Line biedt veteranen 24 uur per dag privé-hotlines, online chatrooms en sms-diensten om hen in contact te brengen met VA-professionals die hen zullen raadplegen en soms zelfmoord redden. Klik hier voor meer informatie over hoe u kunt helpen.

 8. Militaire echtgenoten Hearts of Valor (voorheen bekend als Wounded Warrior Wives) Deze organisatie sponsort retraites voor de echtgenoten van gewonde veteranen om te ontspannen en ook de uitdagingen te bespreken die zij ervaren om voor hun wederhelft te zorgen. Klik hier voor meer informatie over hoe u kunt helpen.

 9. Jonge dierenartsen Irak en Afghanistan Veteranen van Amerika IAVA ondersteunt en verbetert het leven van veteranen die in Irak en Afghanistan hebben gediend met programma's die hun gezondheidszorg, werkgelegenheid en educatieve behoeften ondersteunen. Klik hier voor meer informatie over hoe u kunt helpen.

 10. Dierenartsen met een handicap Gehandicapte Amerikaanse veteranen DAV heeft in het hele land honderden officieren in dienst om worstelende veteranen te helpen de zorg en voordelen te krijgen die ze verdienen van verschillende overheidsinstanties - met name het Amerikaanse Department of Veterans Affairs. Klik hier voor meer informatie over hoe u kunt helpen.

 11. Hoewel we onze dankbaarheid elke kans moeten tonen die we krijgen, is de vierde juli een bijzonder diepgaande tijd om de militaire gemeenschap van de natie te bedanken voor hun offers en voor onze vrijheid.

 12. En onze huidige en voortdurende steun is cruciaal, gezien de statistieken zoals het feit dat het werkloosheidspercentage van de dierenarts zweeft op 6,6 procent.

 13. Toon uw patriottisme deze vierde juli door de onderstaande organisaties te bekijken en dierenartsen in nood te ondersteunen:

 14. Werkloze dierenartsen Huur Heroes USA Hire Heroes USA helpt veteranen op te leiden en te adviseren om hen te helpen een baan te vinden. De organisatie meldt dat het elke week negen veteranen een baan vindt. Op 4 juli - met de hulp van MedAssets, een bedrijf voor gezondheidszorgbeheer - zal golfer Carl Meyers het 6e jaarlijkse "100 Holes For Our Heroes" golftoernooi organiseren en spelen om geld en bewustzijn te werven voor Hire Heroes USA. Klik hier voor meer informatie over hoe u kunt helpen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407