Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Diabetesadvocaten nodig? | Vraag het D # x27; Mijn

Volgende stappen

 1. Mijn vrienden, het kaartspel is tegen ons opgestapeld. Het simpele en simpele feit is dat de meeste ontkenningen van wat we nodig hebben duidelijk binnen de taal van ons beleid liggen. Met andere woorden, hoewel niet eerlijk, moreel of menselijk, zijn de meeste ontkenningen legaal. Zelfs degenen die tot de dood van mensen leiden. Daarom is de hulp van een advocaat van twijfelachtige waarde. Gedeeltelijk omdat succes onwaarschijnlijk is, en gedeeltelijk omdat, zelfs als u slaagt, de juridische kosten hoger zouden zijn dan alleen betalen voor de zorgtoeslag uit eigen zak.

 2. Dus wat moet u doen? De meeste ontkennende advocaten van de ziektekostenverzekering stellen voor om je doc, de mensen van de human resources bij je werkgever en je nationale ministerie van Verzekeringen in dienst te nemen en stap voor stap je beroep op te werken.

 3. Nu leek het mij dat u proactieve juridische hulp wilde, maar geen bespreking van advocaten en gezondheid zou compleet zijn zonder op zijn minst het meest voorkomende type advocaat te vermelden dat opkomt voor patiënten in ons rechtssysteem, en dat is de advocaat van het misdrijf, een specialist die achteraf artsen of andere medische zorgverleners aanklaagt in gevallen waarin een medische fout is gemaakt. Deze advocaten, die vaak niet de beste reputatie hebben (denk aan ambulancejagers), zoeken twee soorten geld na een medische fout. Ten eerste proberen ze alle kosten te verhalen die u hebt gemaakt om het probleem te verhelpen. Vervolgens proberen ze ook wat extra dinero voor uw ongemak, soms "pijn en lijden" genoemd. En ze kunnen schieten voor bestraffende schade, een boete die andere documenten op de hoogte moet brengen van wat er kan gebeuren als ze niet oppassen.

 4. Natuurlijk betaalt geen enkele dokter deze "schade" uit eigen zak. Jij en ik doen. Dat is juist. Omdat de kosten van wanpraktijken een kostenpost zijn voor het zakendoen in onze samenleving, net als alle andere kosten van zakendoen - licenties, huur, nutsbedrijven, reclame - heeft dit meegewerkt aan de prijzen die we betalen voor gezondheidszorg. (En als u denkt dat uw ziektekostenverzekering duur is, moet u eens kijken welke kosten van wanpraktijken zijn!)

 5. Nu, een andere plaats waar de advocatuur opduikt als het gaat om gezondheid, is op het gebied van discriminatie op basis van iemands gezondheid, en dat is een hele andere ketel met vis. Als u wordt gediscrimineerd vanwege uw diabetes, moet u als eerste stoppen met het juridische bijstandsteam van de American Diabetes Association (ADA). Tegen welke soorten discriminatie hebben de ADA-rechtszaken en banden gevochten? Werkgelegenheidsproblemen komen veel voor, net als discriminatiezaken waarbij scholen betrokken zijn. Ze hielpen in mijn staat toen bloedglucosetests voor studenten verboden werden als onderdeel van een nieuw wapenbeleid, dat te dom en te gek klinkt om waar te zijn, maar het was een reëel iets en een reële bedreiging voor studenten met diabetes.

 6. De ADA is ook behulpzaam geweest bij het helpen van PWD's (mensen met diabetes) bij problemen met commerciële vergunningen, reiskwesties op luchthavens en heeft gevochten om ervoor te zorgen dat we kunnen testen en schieten op openbare plaatsen. Ze hebben zelfs te maken gehad met toegangsproblemen tot medicijnen en het testen van benodigdheden in gevangenissen en gevangenissen, wat een goede zaak is omdat je nooit weet wanneer je in de slammer terecht kunt komen.

 7. Maar ADA-advocaten vertegenwoordigen geen individuele PWD's; in plaats daarvan vechten ze tegen brede problemen die ons allemaal aangaan. Maar je moet ze nog steeds bellen als je gediscrimineerd wordt, omdat je het topje van de ijsberg zou kunnen zijn over een kwestie die tientallen of honderden mensen kan treffen. Maar zelfs als ze je niet rechtstreeks helpen, als je een advocaat nodig hebt voor een individuele kwestie van diabetesdiscriminatie, kunnen ze je aansluiten bij een lokale advocaat van hun uitgebreide Attorney Advocacy Network.

 8. Maar dat gezegd hebbende, het enige dat ze nooit doen, is kwesties met betrekking tot verzekeringsmaatschappijen aanpakken. Wat voor mij lijkt, is waarschijnlijk het belangrijkste juridische gevecht dat iemand van ons met diabetes zal hebben. Wat zijn de andere opties dan het hebben van een advocaat voor de houder?

 9. Wel, het zou geen kwaad om contact op te nemen met de Patient Advocate Foundation, een landelijke non-profit die mensen sinds 1996 helpt. Terwijl ze advocaten hebben (die betrokken zijn bij vormend gezondheidsbeleid op nationaal en lokaal niveau), richt de dagelijkse focus van de organisatie zich in plaats daarvan op een-op-een casemanagement voor "patiënten met een diagnose van een chronische, slopende en / of levensbedreigende ziekte." Ze bieden hulp bij het navigeren door ziektekostenverzekeringen, waaronder "inzicht in de taal van het verzekeringsplan, beroepsprocedures, second opinion-opties en dekking van klinische proeven." Ze klinken als een goede groep om in je heupzak te houden. Oh, ze hebben ook dit blad met tips bij het inhuren van een advocaat is logisch.

 10. Hulp nodig bij het navigeren door het leven met diabetes? U kunt het altijd aan D'Mine vragen!

 11. Nogmaals welkom in onze wekelijkse Q A-column, georganiseerd door veteraan type 1, diabetesauteur en community educator Wil Dubois. Deze week gaat Wil nadenken over wat voor soort juridische hulp we allemaal in de nabije toekomst mogelijk met diabetes nodig hebben.

 12. {Heeft u eigen vragen? E-mail ons op [email protected]}

 13. Jim, type 1 uit Californië, vraagt: Naar wat voor soort advocaat moet ik zoeken als ik een (legitieme) 'geduldige advocaat' nodig heb? Ik denk dat de manier waarop de gezondheidszorg verloopt, het hebben van een advocaat in de wacht net zo normaal kan zijn als het hebben van een ziektekostenverzekering zelf.

 14. Wil @ Ask D'Mine antwoordt: Verdomme, ik hoop dat uw visie op waar de gezondheidszorg naartoe gaat verkeerd is. Verzekeringen, apotheken en artsen zijn al erg genoeg. Ik zou het vreselijk vinden om elke maand een cheque naar een advocaat te moeten schrijven - vooral een cheque. Voor degenen onder u die niet bekend zijn met de term: op deze manier gebruikt, is een provisie een vaste vergoeding die aan een advocaat wordt betaald om hem (of haar) bij u te hebben en te bellen wanneer u juridische hulp nodig hebt. Het moet niet worden verward met de aanbetaling in de vorm van een borg die soms wordt betaald aan een advocaat die ermee instemt een specifiek geval aan te nemen.

 15. Je kunt denken aan het hebben van een advocaat bij de houder als vergelijkbaar met het hebben van een autoverzekering - het is iets waar je de hele tijd voor betaalt en alleen af ​​en toe gebruikt - alleen is het nog veel meer duur.

 16. Maar om uw vraag te beantwoorden: het soort advocaat dat u nodig heeft is een advocaat met een vergunning in uw regio van het land, heeft enige ervaring met het soort zaken dat u verwacht tegen te komen, en - vooral - is iemand die je leuk vindt. Als je elke maand een cheque schrijft aan iemand die de meeste tijd niets doet, moet het echt iemand zijn waar je je goed bij voelt.

 17. Dat gezegd hebbende, ik weet echter niet echt zeker welke sub-specialiteit van de wet het meest zinvol is om als advocaat te dienen als advocaat voor de manier waarop ik denk dat u zich voorstelt. Maar dat weerhield me er niet van om het voor jou te proberen uit te zoeken! Natuurlijk begon ik met internet. (Weet iemand nog hoe we iets hebben geleerd voor internet?)

 18. En weet je wat ik heb ontdekt?

 19. Ik kwam erachter dat het zoeken naar iets over advocaten op internet een slecht idee is.

 20. Omdat u op het moment dat u een zoekmachine start met het woord 'advocaat' of 'advocaat' in de zoekbalk, voorbereidingen treft om te worden gebombardeerd met advertenties, beide voor de hand liggende, en de subtielere die poseren als blogposts. Voorbij zijn de dagen dat advocaten niet konden adverteren!

 21. Mijn eerste gedachte was om gewoon te zoeken naar 'advocaten in de gezondheidszorg', maar dit was een doodlopende weg. Het blijkt dat zorgadvocaten een ondersoort zijn ... oeps, ik bedoelde met sub-specialiteit, die zich voornamelijk bezighoudt met het helpen van zorginstellingen zoals ziekenhuizen en verpleeghuizen bij het opstellen van hun beleid en procedures.

 22. Ik betwijfel of dat was wat u in gedachten heeft. Maar misschien wel. Ach, als je het Evil Empire niet kunt verslaan, is lid worden altijd een legitieme optie.

 23. Maar ervan uitgaande dat u dacht dat u misschien een juridische superheld nodig zou hebben om u te helpen de voordelen te halen die u van uw ziekteverzekeringsplan hebt, vond ik dat de beste sleutelzin voor dit soort juridische hulp is , 'advocaat voor ontkenning van ziektekostenverzekering', wat me meer dan twee miljoen zoekresultaten opleverde.

 24. Als twee miljoen advocaten de klus niet kunnen klaren, kan niemand het.

 25. Maar alle grapjes opzij, dit is misschien Mission Impossible, alleen zonder de exploderende bandrecorder, twee miljoen advocaten of niet. Waarom? Omdat een advocaat die een ziektekostenverzekering weigert echt kan doen, is ervoor zorgen dat uw verzekeringsmaatschappij de regels volgt en die regels zijn geschreven door de verzekeringsmaatschappijen zelf, dus het is zeldzaam dat ze niet worden gevolgd. Vergeet niet dat de verzekeringsmaatschappijen in de eerste plaats meer advocaten hebben dan de klantenservice.

 26. Hell, zelfs veel advocatenkantoren geven toe dat het inhuren van een advocaat weinig zin heeft in de strijd tegen verzekeringsmaatschappijen, en in plaats daarvan adviseren ze om door het beroepsproces te navigeren zonder wettelijke vertegenwoordiging - tenzij je iets geks wordt ontzegd - duur, zeg maar, kankerbehandeling.

 27. Dus zelfs zij realiseren zich dat u soms de advocaten moet inschakelen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407