Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Dieettips voor patriottische picknicks

# 6 Clean Home

 1. Lees dit niet als voedselbeheer op de strandbarbecue eenvoudig voor u is.

 2. Maar als je van een hotdog houdt die vers van de grill is, als je de rode, witte en blauwe cupcakes niet kunt weerstaan ​​en als je altijd rationaliseert met het eten van de negen lagen veggie nacho dip tot het punt waar eventuele vegetarische voordelen worden ingeslikt door de hoeveelheid die wordt geconsumeerd en de chips die worden gebruikt om de dip te vervoeren, lees dan verder. [! 5413 => 1140 = 1!

 3. Ten eerste, vertrouw niet op uw wilskracht om verboden voedsel te weerstaan. Gewichtsverlies door wilskracht is bijna onmogelijk tenzij je anorexia hebt. Dus je moet een picknickplan hebben. Heb je een plan? Dat is de sleutel tot gewichtsverlies. Het is ook onrealistisch om prachtige bijeenkomsten zoals vakantiepicknicks te vermijden. Het leven is bedoeld om geleefd te worden en alleen maar het woord "picknick" zeggen maakt me gelukkig. Dus ga, maar neem deze gelikte trucs mee voor een picknick:

 4. Het enige dat u hoeft te doen, is een specifiek plan opstellen over wat u wel en niet mag hebben en uzelf vervolgens op succes richten door het volgende te doen:

 5. 1. Ontdek van tevoren welk eten er tijdens de picknick zal zijn. Als er niets gezonds voor u is om te eten, breng dan iets dat bij die rekening past.

 6. 2. Drink voor aankomst een groot glas water en neem een ​​gezonde snack met wat groenten. Hierdoor zien de picknicktaarten er minder patriottisch uit.

 7. 3. Ga zitten om te eten.

 8. 4. Kauw elke hap 20 tot 30 keer.

 9. 5. Praat terwijl iedereen eet.

 10. 6. Drink niet meer dan twee alcoholische dranken en weet precies op welke alcoholvrije drank u overschakelt.

 11. 7. Neem tijdens de picknick iets lekkers mee, maar ook weinig calorieën. Dit zorgt ervoor dat je je vol blijft voelen, wat je vertraagt.

 12. 8. Ga zo ver mogelijk weg van het voedsel staan. Als je er niet bij kunt, eet je het niet. Ga NIET voor de veggie nacho dip zitten.

 13. 10. Vertel iemand die van je houdt voorafgaand aan je plan en vraag hem je te helpen je eraan te houden.

 14. 11. Neem een ​​leuk spel mee zodat eten niet de enige activiteit is. Een frisbee of een vlieger zijn uitstekende complimenten voor een picknick. Meer activiteit betekent meestal dat iedereen meer plezier heeft, zelfs de toeschouwers

 15. 12. Gooi wat er op je bord ligt dat je niet meteen wilt eten. Als je klaar bent met eten, vertel je iedereen dat je klaar bent. Gooi je servet op je bord, sta op, pak de frisbee. Als je een frisbee gooit, kun je geen S'more vasthouden, laat staan ​​er een eten.

 16. 13. Blijf bezig. Als je geen zonnebader bent en er niets anders te doen is dan eten, zul je eten. Als je naast eten niets te doen kunt vinden, is het tijd om je mand in te pakken en je te bedanken.

 17. 14. Draag kleding met een nauwsluitende tailleband. U krijgt onmiddellijk feedback over wanneer u zich voorbij uw comfortzone begint te strekken.

 18. Deze tips kunnen op zichzelf gek lijken, maar het is een goed plan om ze samen te gebruiken. In technische termen wordt het een tegenactie genoemd en is het direct gecorreleerd met succesvol gewichtsverlies.

 19. Er is een reden waarom je deze tips steeds opnieuw hoort. Zij werken. Maar je moet ze daadwerkelijk implementeren. Stel je voor dat je maandagochtend wakker wordt, alsof je op de weegschaal springt en uitkijkt naar wat je weegt. Nu is dat een patriottisch idee.

 20. Lees dit niet als voedselbeheer op de strandbarbecue eenvoudig voor u is.

 21. Maar als je van een hotdog houdt die vers van de grill is, als je de rode, witte en blauwe cupcakes niet kunt weerstaan ​​en als je altijd rationaliseert met het eten van de negen lagen veggie nacho dip tot het punt waar eventuele vegetarische voordelen worden ingeslikt door de hoeveelheid die wordt geconsumeerd en door de chips die worden gebruikt om de dip te vervoeren, lees dan verder.

 22. Als je bent zoals ik, heb je een overvloed aan kennis over het kwaad van suiker, maar raad eens? Zoetekauwen geven niets om kennis. Als dit voor jou een belletje doet rinkelen, dan heb je net genoeg tijd om je picknickplan op te stellen zodat je buiten de picknickmand kunt denken aan de met voedsel gevulde festiviteiten van dit weekend.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407