Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Doe nagels moeten # x27; adem # x27; Between Manicures?

15. Camera's

 1. We leven volgens de mantra: "Een manicure per week houdt nagellak op afstand." Maar doen we onze nagels meer kwaad dan goed door ze geen tijd te geven om te "ademen"?

 2. De realiteit is dat nagels niet echt "ademen", omdat ze hun voedingsstoffen en zuurstof uit de bloedstroom ontvangen en niet uit de lucht, volgens de gecertificeerde dermatoloog en nagelspecialist Dr. Dana Stern . Maar dat betekent niet dat je altijd poetsmiddel moet dragen - het betekent alleen dat zuurstofgebrek niet de reden is voor je peeling en droogheid.

 3. "Als nagellak langere tijd wordt gelaten (meestal langer dan een maand op de teennagels), kan er iets genaamd keratinegranulatie ontstaan," zei Stern. "Dit zijn witte, ruwe plekken op de nagel die ontstaan ​​wanneer de nagellak wordt verwijderd, samen met de oppervlakkige lagen van de nagelcellen."

 4. De oplossing: een "nagellakvakantie", die volgens Stern minstens drie weken moet duren, afhankelijk van de ernst van de schade.

 5. "Als u overmatige peeling, droogheid, verkleuring en / of ribbels ervaart, is het tijd voor een pauze van nagelcosmetica om reparatie en regeneratie van de nagelcellen (onychocyten) mogelijk te maken , "Stern uitgelegd. Nagelsnijden kan ook een teken zijn van veroudering of, in zeldzame gevallen, ziekte, dus vraag uw dermatoloog als u niet zeker bent van de oorzaak van uw ruggen.

 6. Kunst van Tiara Chiaramonte

 7. Om een ​​duidelijker beeld te krijgen van hoe nagels werken, stelt de dermatoloog voor om de cellen waaruit de nagel bestaat, voor te stellen als vergelijkbaar met tegels op een dak. "Deze tegels zijn gemaakt van eiwitten, met name keratine, net als ons haar," zei Stern. "Deze cellen zijn erg kwetsbaar en kunnen beschadigd raken bij langdurige blootstelling aan bepaalde chemicaliën."

 8. De meest voorkomende chemische oorzaak van nagelbeschadiging: aceton.

 9. "Een sterk oplosmiddel dat meestal wordt gebruikt om polish te verwijderen, droogt aceton deze delicate onychocyten waardoor ze zich scheiden, splitsen, schillen en breken," verklaarde Stern.

 10. Overmatige blootstelling aan water en alcohol - zoals in handreinigers - is een ander probleem dat kan leiden tot nagelzwakte en droogheid. Het afpellen van nagellak kan volgens Dr. Stern onbedoeld de oppervlakkige lagen nagelcellen verwijderen en resulteren in witte vlekken en oppervlakte-onregelmatigheden. En je moet nooit je nagelriemen snijden, omdat elk trauma aan dit gebied veroorzaakt door knippen, bijten of plukken het vermogen van de nagelriem om de nagel tegen water en infecties te beschermen kan uitschakelen. In plaats daarvan stelt beroemdheid en redactionele manicure Jin Soon Choi voor om regelmatig nagelriemolie aan te brengen om de nagelriemen zacht te maken en vervolgens voorzichtig terug te duwen.

 11. U kunt ook sterke en gezonde nagels behouden door eenvoudig handschoenen te dragen tijdens huishoudelijke of natte klusjes. Celebrity en Fashion Week manicure Deborah Lippmann beveelt ook aan om een ​​hydraterende vochtinbrengende crème bij de hand te houden, zoals haar Rich Girl Broad Spectrum SPF handcrème.

 12. "Gemakkelijke toegang is van cruciaal belang omdat bij het toevoegen van een stap aan een routine, vaak uit het zicht uit het oog betekent uit het hart. Naast actuele hydratatie is drinkwater absoluut noodzakelijk. Het houdt de hele lichaam gezond, inclusief de nagelriemen en handen, "zei Lippmann.

 13. Het nemen van biotine zal helpen om nagels te versterken en de groei te bevorderen, maar het is geen snelle oplossing.

 14. "Omdat vingernagels elke 4-6 maanden groeien (tenen om de 12 maanden), moet biotine minstens zo lang worden ingenomen om resultaten te zien," verklaarde Dr. Stern.

 15. Bekijk hieronder andere schoonheidsmythe die we hebben ontkracht - of waar bewezen -.

 16. We leven volgens de mantra: "Een manicure per week houdt nagellak op afstand." Maar doen we onze nagels meer kwaad dan goed door ze geen tijd te geven om te "ademen"?

 17. De realiteit is dat nagels niet echt "ademen", omdat ze hun voedingsstoffen en zuurstof uit de bloedstroom ontvangen en niet uit de lucht, volgens de gecertificeerde dermatoloog en nagelspecialist Dr. Dana Stern . Maar dat betekent niet dat je altijd poetsmiddel moet dragen - het betekent alleen dat zuurstofgebrek niet de reden is voor je peeling en droogheid.

 18. "Als nagellak langere tijd wordt gelaten (meestal langer dan een maand op de teennagels), kan er iets genaamd keratinegranulatie ontstaan," zei Stern. "Dit zijn witte, ruwe plekken op de nagel die ontstaan ​​wanneer de nagellak wordt verwijderd, samen met de oppervlakkige lagen van de nagelcellen."

 19. De oplossing: een "nagellakvakantie", die volgens Stern minstens drie weken moet duren, afhankelijk van de ernst van de schade.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407