Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Don # x27; t Overbelasting cadeau geven: pluk de psychologische voordelen van niet schenken dit seizoen

Werken aangehaald

 1. Door Art Markman, Ph.D voor YouBeauty.com

 2. Heb je een beetje misselijk van de aanblik van Black Friday-shoppers die een paar weken geleden de winkel binnenstapten? Een deel van die reactie kan komen van het gevoel dat we iets te ver zijn gegaan in het commercialiseren van de feestdagen. Een deel kan komen van het schouwspel van mensen die vechten om aankopen. En een deel kan afkomstig zijn van uw eigen beoordeling van uw bankrekening.

 3. We weten allemaal dat we naar evenementen gaan met familie en vrienden vol met geschenken. Maar wat als je uit die achtbaan wilt stappen? Het kan lijken alsof het uitdelen van geschenken een voorstel is om niet te onderhandelen, zelfs als je het echt niet kunt betalen.

 4. Meer van YouBeauty: Quiz: ben je tevreden met je liefdesleven? De YouBeauty-gids om gelukkig te worden Verwent u uw kinderen?

 5. Je voelt waarschijnlijk de psychologische spanning tussen de sociale behoefte om uitgebreide geschenken te geven en je eigen wens om minder geschenken te geven. Het is belangrijk dat u een manier vindt om die spanning te identificeren, te rationaliseren en te minimaliseren, zodat u kunt doen wat het beste voor u is, in plaats van te veel geld uitgeven omwille van het precedent. Gelukkig is er veel goed onderzoek dat onderzoekt wat mensen echt gelukkig maakt - en het antwoord is niet meer kerstcadeautjes.

 6. Hier zijn een paar overwegingen om diegenen onder u die dit jaar minder cadeaus willen geven te helpen:

 7. Fijne feestdagen!

 8. Voor meer tips om dit seizoen minder te stresseren, klik hier.

 9. Door Art Markman, Ph.D voor YouBeauty.com

 10. Heb je een beetje misselijk van de aanblik van Black Friday-shoppers die een paar weken geleden de winkel binnenstapten? Een deel van die reactie kan komen van het gevoel dat we iets te ver zijn gegaan in het commercialiseren van de feestdagen. Een deel kan komen van het schouwspel van mensen die vechten om aankopen. En een deel kan afkomstig zijn van uw eigen beoordeling van uw bankrekening.

 11. We weten allemaal dat we naar evenementen gaan met familie en vrienden vol met geschenken. Maar wat als je uit die achtbaan wilt stappen? Het kan lijken alsof het uitdelen van geschenken een voorstel is om niet te onderhandelen, zelfs als je het echt niet kunt betalen.

 12. Meer van YouBeauty: Quiz: ben je tevreden met je liefdesleven? De YouBeauty-gids om gelukkig te worden Verwent u uw kinderen?

 13. Je voelt waarschijnlijk de psychologische spanning tussen de sociale behoefte om uitgebreide geschenken te geven en je eigen wens om minder geschenken te geven. Het is belangrijk dat u een manier vindt om die spanning te identificeren, te rationaliseren en te minimaliseren, zodat u kunt doen wat het beste voor u is, in plaats van te veel geld uitgeven omwille van het precedent. Gelukkig is er veel goed onderzoek dat onderzoekt wat mensen echt gelukkig maakt - en het antwoord is niet meer kerstcadeautjes.

 14. Hier zijn een paar overwegingen om diegenen onder u die dit jaar minder cadeaus willen geven te helpen:

 15. Fijne feestdagen!

 16. Voor meer tips om dit seizoen minder te stresseren, klik hier.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407