Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Drie gezondheidsvoordelen van koffie

Drie gezondheidsvoordelen van koffie

 1. Gelukkig zijn een dosis cafeïne en een bevredigende smaak niet de enige dingen die koffie je kan geven. Dat kopje Java kan zelfs goed zijn voor je gezondheid.

 2. Koffie kan veel dingen voor je lichaam doen, maar sommige zijn indrukwekkender dan andere. Lees verder voor drie manieren waarop koffie je gezond kan houden.

 3. Het kan vet verbranden.

 4. Van cafeïne is bekend dat het de thermogenese stimuleert, wat de manier is waarop je lichaam voedsel omzet in energie.

 5. Het drinken van een kopje koffie verhoogt de hoeveelheid calorieën die uw lichaam gedurende de dag verbrandt.

 6. Het kan uw risico op kanker verlagen.

 7. Het American Journal of Clinical Nutrition ontdekte dat het drinken van vier of vijf koppen koffie per dag het risico van gewone drinkers op colorectale kanker met 15 procent verlaagde. Het is belangrijk op te merken dat het drinken van meer koffie niet garandeert dat je geen kanker krijgt, maar het kan wel helpen voorkomen.

 8. Het kan uw lever beschermen.

 9. Uit een onderzoek van de Universiteit van Minnesota bleek dat een hoge koffie-inname het risico op hepatocellulair carcinoom, de meest voorkomende vorm van leverkanker, verminderde. Drink op, het is doktersbevel!

 10. De dagelijkse maaltijd

 11. Bezoek onze categorie Voeding / Dieet categorie voor het laatste nieuws over dit onderwerp, of meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste updates over Voeding / Dieet.

 12. Gebruik een van de volgende formaten om dit artikel in uw essay, paper of rapport te vermelden:

 13. Let op: als er geen auteursinformatie wordt verstrekt, wordt in plaats daarvan de bron vermeld.

 14. Gelukkig zijn een dosis cafeïne en een bevredigende smaak niet de enige dingen die koffie je kan geven. Dat kopje Java kan zelfs goed zijn voor je gezondheid.

 15. Koffie kan veel dingen voor je lichaam doen, maar sommige zijn indrukwekkender dan andere. Lees verder voor drie manieren waarop koffie je gezond kan houden.

 16. Het kan vet verbranden.

 17. Van cafeïne is bekend dat het de thermogenese stimuleert, wat de manier is waarop je lichaam voedsel omzet in energie.

 18. Het drinken van een kopje koffie verhoogt de hoeveelheid calorieën die uw lichaam gedurende de dag verbrandt.

 19. Het kan uw risico op kanker verlagen.

 20. Het American Journal of Clinical Nutrition ontdekte dat het drinken van vier of vijf koppen koffie per dag het risico van gewone drinkers op colorectale kanker met 15 procent verlaagde. Het is belangrijk op te merken dat het drinken van meer koffie niet garandeert dat je geen kanker krijgt, maar het kan wel helpen voorkomen.

 21. Het kan uw lever beschermen.

 22. Uit een onderzoek van de Universiteit van Minnesota bleek dat een hoge koffie-inname het risico op hepatocellulair carcinoom, de meest voorkomende vorm van leverkanker, verminderde. Drink op, het is doktersbevel!

 23. De dagelijkse maaltijd

 24. Bezoek onze categorie Voeding / Dieet categorie voor het laatste nieuws over dit onderwerp, of meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de laatste updates over Voeding / Dieet.

 25. Gebruik een van de volgende formaten om dit artikel in uw essay, paper of rapport te vermelden:

 26. Let op: als er geen auteursinformatie wordt verstrekt, wordt in plaats daarvan de bron vermeld.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407