Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Dus DAT # x27; S de reden waarom we boerenkool zouden moeten eten

6 manieren om een ​​Keto-zomer te overleven

 1. De afgelopen jaren concentreerde het boerenkoolgesprek zich op het lachen over hoe trendy deze green is, of over hoe zijn populariteit eindelijk zijn hoogtepunt heeft bereikt. (Trouwens, dat is het niet.) Waar we ons eigenlijk allemaal op zouden moeten concentreren, is waarom dit groen zo een vaste waarde is geworden in gezond eten (en trendy restaurants).

 2. Hier is de reden: het is echt, echt heel goed voor je. Bovendien is het behoorlijk lekker. Daarom is het een van de populairste greens op de markt geworden - en is het gebleven. Maar hoe precies? Dat is wat we hier moeten beantwoorden.

 3. Boerenkool wordt vaak een supergroen genoemd, aangeprezen als gezonder dan spinazie - onze eeuwenoude norm voor bladgezondheid. Dit is waarom mensen dat zeggen:

 4. 1. Boerenkool zit boordevol vitamines. Een kopje gekookte boerenkool bevat meer dan 1.000 procent vitamine K en bijna 100 procent vitamine A en C. Het bevat ook meer dan 10 procent mangaan, koper en vitamine B6. En 10 procent van de behoefte van je lichaam aan vezels.

 5. 2. Een portie boerenkool bevat 121 milligram omega-3-vetzuren, een aanzienlijke hoeveelheid van de aanbevolen dagelijkse inname van 500 milligram. Omega-3-vetzuren helpen uw lichaam gezond te blijven door te helpen bij het bouwen van celmembranen en u te beschermen tegen hartziekten en beroertes.

 6. 3. De goede voedingsstoffen in boerenkool helpen de gezondheid van het hart te ondersteunen. Het is allemaal te danken aan de kool die rijk is aan vezels, kalium, vitamine C en B6. Kalium is een zeer belangrijk onderdeel van de gezondheid van het hart - hoge inname ervan wordt ook geassocieerd met een verminderd risico op een beroerte.

 7. 4. Boerenkool heeft risicoverlagende voordelen voor kanker. Sommige studies suggereren dat het eten van boerenkool het risico op blaas-, borst-, darm-, eierstok- en prostaatkanker kan verminderen. Het is allemaal te danken aan hun glucosinolaten, die bij afbraak isothiocyanaten vormen. Studies hebben aangetoond dat isothiocyanaten kankerremmende voordelen hebben.

 8. 5. Boerenkool heeft cholesterolverlagende eigenschappen. Het cholesterolverlagende vermogen van gestoomde boerenkool werd vergeleken met het cholesterolverlagende vermogen van het voorgeschreven medicijn cholestyramine. Ernstig. Het is allemaal te danken aan zijn galzuurbindende harsen.

 9. 6. Boerenkool heeft bovendien zoveel antioxidanten. Het bevat niet alleen alfa-liponzuur, een antioxidant waarvan is aangetoond dat het de glucosewaarden bij diabetici verlaagt, maar het zit ook boordevol flavonoïden zoals quercetine en kaempferol. Deze zijn intensief onderzocht vanwege hun ontstekingsremmende en bloeddrukverlagende eigenschappen.

 10. Zie? Serieus goed voor je. Nu je weet, lijkt het probleem van de hele boerenkool niet zo belangrijk. Laten we dat in plaats daarvan allemaal opzij zetten en gewoon ingraven. Deze recepten helpen u precies dat te doen.

 11. Wilt u meer bewust zijn van het eten van gezond voedsel dat uw lichaam en geest op hun best houdt? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en neem deel aan onze Eat Well, Feel Great-uitdaging om te leren hoe u uw lichaam op de gezondste manier kunt voeden. We leveren elke dag tips, uitdagingen en advies in je inbox.

 12. De afgelopen jaren concentreerde het boerenkoolgesprek zich op het lachen over hoe trendy deze green is, of over hoe zijn populariteit eindelijk zijn hoogtepunt heeft bereikt. (Trouwens, dat is het niet.) Waar we ons eigenlijk allemaal op zouden moeten concentreren, is waarom dit groen zo een vaste waarde is geworden in gezond eten (en trendy restaurants).

 13. Hier is de reden: het is echt, echt heel goed voor je. Bovendien is het behoorlijk lekker. Daarom is het een van de populairste greens op de markt geworden - en is het gebleven. Maar hoe precies? Dat is wat we hier moeten beantwoorden.

 14. Boerenkool wordt vaak een supergroen genoemd, aangeprezen als gezonder dan spinazie - onze eeuwenoude norm voor bladgezondheid. Dit is waarom mensen dat zeggen:

 15. 1. Boerenkool zit boordevol vitamines. Een kopje gekookte boerenkool bevat meer dan 1.000 procent vitamine K en bijna 100 procent vitamine A en C. Het bevat ook meer dan 10 procent mangaan, koper en vitamine B6. En 10 procent van de behoefte van je lichaam aan vezels.

 16. 2. Een portie boerenkool bevat 121 milligram omega-3-vetzuren, een aanzienlijke hoeveelheid van de aanbevolen dagelijkse inname van 500 milligram. Omega-3-vetzuren helpen uw lichaam gezond te blijven door te helpen bij het bouwen van celmembranen en u te beschermen tegen hartziekten en beroertes.

 17. 3. De goede voedingsstoffen in boerenkool helpen de gezondheid van het hart te ondersteunen. Het is allemaal te danken aan de kool die rijk is aan vezels, kalium, vitamine C en B6. Kalium is een zeer belangrijk onderdeel van de gezondheid van het hart - hoge inname ervan wordt ook geassocieerd met een verminderd risico op een beroerte.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407