Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Dus over White Pizza ... Is het ooit goed?

15. Camera's

 1. Sommige dingen zijn moeilijk goed te doen. Witte pizza is er een van. Pizza zonder tomatensaus kan heerlijk zijn, maar het is echt moeilijk om erbij te komen. Voor de niet-ingewijden is witte pizza meestal bedekt met ricotta en mozzarella in plaats van tomatensaus, en het kan ook worden bedekt met knoflook, groenten, kokkels of Alfredo-saus. Onnodig te zeggen dat het zwaar is, en helaas is het niet altijd goed.

 2. Het spijt ons, witte pizza, maar je snijdt het soms niet.

 3. Eerst zal witte pizza altijd worden vergeleken met rode pizza, wat in feite een perfect voedsel is. Dus witte pizza heeft de zware strijd om te concurreren met een vrijwel onaantastbare entiteit. Eet je liever de pizza links of de pizza rechts? De witte ziet er niet zo slecht uit, maar is er echt concurrentie? Dat zou er niet moeten zijn.

 4. Ten tweede heeft witte pizza de neiging om gomachtig en kleverig te worden - een lot dat enkele gewone pizza's ooit zullen zien. Dit probleem doet zich niet voor bij de leuke, op zichzelf staande pizzeria's, maar bij de Sbarros en Domino's van de wereld. Eenvoudig gezegd, "gloppy" mag nooit worden gebruikt om pizza te beschrijven.

 5. Ten derde kan witte pizza aanstootgevend saai zijn. Gestripte het zijn meest elementaire elementen, zonder extra's, kan witte pizza echt saai zijn. Het is een van die voedingsmiddelen die 10-jarigen die alleen "witte dingen" eten, eten. Rode pizza daarentegen loopt dat risico nooit. De meest elementaire rode saus-taart, de klassieke Margherita, is altijd de beste, waar je ook bent.

 6. Ten slotte trekt witte pizza helaas toppings aan die nooit op pizza mogen gaan - namelijk kip. Kip op pizza is een heel ander gesprek, maar het volstaat om te zeggen dat kip nooit op pizza hoort, en elke witte pizza die het kenmerkt, faalt automatisch in het leven.

 7. Dit wil niet zeggen dat de zaak van de witte pizza hopeloos is. We hebben in onze tijd een aantal goede witte taarten gezien, en die verdienen absoluut onze aandacht. Ze hebben de bijna onoverkomelijke uitdaging van de rode taart overtroffen, en ze hebben alle vreselijke neigingen van de saucless pizza overwonnen.

 8. Hier zijn 13 keer witte pizza geslaagd voor de test. Wat vind je van witte pizza?

 9. Sommige dingen zijn moeilijk goed te doen. Witte pizza is er een van. Pizza zonder tomatensaus kan heerlijk zijn, maar het is echt moeilijk om erbij te komen. Voor de niet-ingewijden is witte pizza meestal bedekt met ricotta en mozzarella in plaats van tomatensaus, en het kan ook worden bedekt met knoflook, groenten, kokkels of Alfredo-saus. Onnodig te zeggen dat het zwaar is, en helaas is het niet altijd goed.

 10. Het spijt ons, witte pizza, maar je snijdt het soms niet.

 11. Eerst zal witte pizza altijd worden vergeleken met rode pizza, wat in feite een perfect voedsel is. Dus witte pizza heeft de zware strijd om te concurreren met een vrijwel onaantastbare entiteit. Eet je liever de pizza links of de pizza rechts? De witte ziet er niet zo slecht uit, maar is er echt concurrentie? Dat zou er niet moeten zijn.

 12. Ten tweede heeft witte pizza de neiging om gomachtig en kleverig te worden - een lot dat enkele gewone pizza's ooit zullen zien. Dit probleem doet zich niet voor bij de leuke, op zichzelf staande pizzeria's, maar bij de Sbarros en Domino's van de wereld. Eenvoudig gezegd, "gloppy" mag nooit worden gebruikt om pizza te beschrijven.

 13. Ten derde kan witte pizza aanstootgevend saai zijn. Gestripte het zijn meest elementaire elementen, zonder extra's, kan witte pizza echt saai zijn. Het is een van die voedingsmiddelen die 10-jarigen die alleen "witte dingen" eten, eten. Rode pizza daarentegen loopt dat risico nooit. De meest elementaire rode saus-taart, de klassieke Margherita, is altijd de beste, waar je ook bent.

 14. Ten slotte trekt witte pizza helaas toppings aan die nooit op pizza mogen gaan - namelijk kip. Kip op pizza is een heel ander gesprek, maar het volstaat om te zeggen dat kip nooit op pizza hoort, en elke witte pizza die het kenmerkt, faalt automatisch in het leven.

 15. Dit wil niet zeggen dat de zaak van de witte pizza hopeloos is. We hebben in onze tijd een aantal goede witte taarten gezien, en die verdienen absoluut onze aandacht. Ze hebben de bijna onoverkomelijke uitdaging van de rode taart overtroffen, en ze hebben alle vreselijke neigingen van de saucless pizza overwonnen.

 16. Hier zijn 13 keer witte pizza geslaagd voor de test. Wat vind je van witte pizza?Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407