Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Een 46e Pillsbury Bake-Off® winnaar dringt er bij het congres op aan SNAP (voedselbonnen) te beschermen en te verbeteren

Gebakken weegbree salade

 1. Afgelopen maandag 12 november was ik vereerd om deel te nemen aan de 46e Pillsbury Bake-Off (r) -wedstrijd (PBO), waar ik werd uitgeroepen tot de winnaar van de Jif (r) (pinda) butter) Innovation Award en $ 5000 voor mijn Thai Shrimp Pizza. Dit was een buitengewone ervaring en de droom van een leven kwam uit, dus ik ben Pillsbury, Jif en alle sponsors van deze grootmoeder van alle kookwedstrijden meer dan dankbaar.

 2. Op aandringen van die enkelingen die mijn omstandigheden kennen, geef ik met grote schaamte en nederigheid toe dat ik de ingrediënten voor mijn oorspronkelijke prijswinnende recept en testen heb gekocht met mijn SNAP (voedsel stempel) voordelen.

 3. Een van die mensen drong er bij mij op aan om mensen in nood een gezicht te geven en het Congres aan te sporen om niet $ 40 miljard van SNAP te schrappen in de Farm Bill 2013, zoals wordt voorgesteld door de GOP-leiding van het Huis , is een verslaggever die zelf voedselhulp nodig heeft. Elk van de bijna 48 miljoen mensen die voedselhulp nodig hebben, heeft een heel echt, ingewikkeld, maar soms positief verhaal. De Denver Post Food Editor Kristen Browning-Blas documenteerde een deel van wat ik / wij hebben bereikt in de acht maanden sinds ik Plant a Row to End Hunger begon, dezelfde dag dat ik hoorde dat ik finalist was in de PBO.

 4. Ik ben geen "verliezer", omdat veel van onze vertegenwoordigers in het Congres degenen die voedselhulp nodig hebben geëtiketteerd, waaronder mijn eigen CD 3-vertegenwoordiger Scott Tipton, (die ik eerder in een Huffington Post heb aangesproken blog). Niet een van de mensen in mijn / ons programma is een "loser" omdat ze zich geen eten kunnen veroorloven.

 5. Vanwege een reeds bestaande aandoening ben ik ook een van de 30 miljoen onverzekerden die uitkijken naar 1 januari, wanneer ObamaCare van kracht wordt en ik eindelijk een operatie kan ondergaan om de aderen in mijn linkerbeen en enkel die geïnfecteerd en pijnlijk waren, terwijl ik streed voor de hoofdprijs van $ 1 miljoen in de Pillsbury Bake-Off, en die me verhinderde een baan te vinden die vele uren op mijn voeten vereist. Mocht er enige vraag zijn over mijn onophoudelijke zoektocht naar een inkomen, dan zal Google gewoon mijn naam en meer dan 10 pagina's met dingen die ik in de afgelopen zes jaar heb gedaan en volbracht, verschijnen. (Inclusief rapporten over mijn vorige activisme door Huffington Post-verslaggever Arthur Delaney en KUSA 9News Denver, en mijn huidige hongerbestrijdende activisme op de KDNK openbare radio.)

 6. Ik garandeer u, congres, dat er maar heel weinig mensen zijn die het vinden van werk vermijden, zodat ze "kunnen profiteren" van de gemiddelde $ 1,40 per aangeboden maaltijd in SNAP-voordelen!

 7. Ik ontmoette andere PBO-concurrenten die werkloos waren en / of hun echtgenoten. Er zijn verschillende niet-gemelde verhalen van normale, alledaagse Amerikanen die hun best doen bij elke gelegenheid die zich voordoet, binnen de gelederen van de 100 koks die de eer hebben bereikt om te concurreren. Ik ben niet uniek. Hoewel ik zo dankbaar ben dat ik een van de zeven winnaars van de PBO ben, merk ik dat ik af en toe stilletjes klaag over de gemiste kans om niet op de Queen Latifah Show te verschijnen (zoals de $ 1 miljoen winnaar Glori Spriggs deed), omdat ik wilde aandringen Koningin Latifah om haar beroemdheidsstatus te gebruiken en haar beroemdheidsvrienden te overtuigen om te vertellen hoe wreed en schadelijk eventuele verdere bezuinigingen op SNAP zijn en onze leden van het Congres aan te sporen SNAP te beschermen en te verbeteren en de volgende vier dingen te doen VOORDAT u op ELK stemt bezuinigingen:

 8. 1. Bezoek een voedselvoorraad en hoor de verhalen en zie de gezichten van de mensen die voedsel nodig hebben, VOORDAT deze stemming wordt gehouden.

 9. 2. Ga de SNAP-uitdaging aan en ontdek hoe het is om gemiddeld $ 36 per week te leven aan voordelen waar ontvangers voor bestaan.

 10. 3. Bekijk de uitzonderlijke recente documentaire, geproduceerd door topkok Tom Colicchio en gefilmd door zijn vrouw Lori Siverbush over honger in Amerika, A Place at the Table.

 11. 4. Bekijk voedselonzekerheid, kindervoedselonzekerheid en armoedecijfers en hoeveel het kost voor een gemiddelde maaltijd in elke provincie die u vertegenwoordigt, door op die provincies en de tabbladen hierboven in de Feeding America Map de Maaltijdkaart van elke provincie te klikken in Amerika.

 12. Ik zou u ook willen aanmoedigen om de FEITEN op te nemen:   Voedselpantries zijn OVERWELKOMD vanwege drie recente gevolgen, afgezien van het niet-herstel van de ergste recessie in de geschiedenis:Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407