Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Een avond vol muziek en kunst voor kinderen met speciale behoeften

 1. WESTWOOD, CA - Oproep aan alle kunstliefhebbers (en iedereen met een hart voor kinderen met speciale behoeften) voor een unieke concert- en stille veiling. Als je van kunst houdt en van kinderen houdt, wil je deze opwindende kans niet missen om een ​​origineel stuk zeer speciale kunst te bezitten - ingelijste schetsen, stijlgidsen voor muurschilderingen en olieverfschilderijen van muurschilderingprojecten gemaakt door de Special Children's Art Fundament.

 2. Het Geffen Playhouse, in samenwerking met de Special Children's Art Foundation (SCAF), organiseert ART GALA 2008, een eerbetoon aan de artistieke expressie van kinderen met speciale behoeften, op maandag 19 mei vanaf om 06:00. De avond begint met een nieuwe draai aan oude jazzstandaarden in de historische binnenplaats van het Playhouse, uitgevoerd door het Matt K Quartet, terwijl klanten genieten van gepasseerde hors d'oeuvres en een no-host-wijnbar en het gevarieerde aanbod van de stille veiling doornemen. Na de stille veiling worden gasten getrakteerd op een klassiek en jazzconcert uitgevoerd door houtblazer en CalArts-afgestudeerde Brian Walsh, en uitvoeringen door vier speciale jonge artiesten op het hoofdpodium van het prachtig gerenoveerde Geffen Playhouse.

 3. Alle opbrengsten van de avond komen ten goede aan SCAF's muurschilderingprojecten 2008 - 2009. Breng uw chequeboek mee, aangezien creditcards tijdens het evenement niet kunnen worden geaccepteerd. Dankzij een sterke show op het Gala kan het bureau sociaal inclusieve kunstprojecten blijven aanbieden aan scholen en gemeenschappen in Los Angeles County.

 4. De Special Children's Art Foundation bevordert hoop, zelfrespect en gemeenschapsintegratie van kinderen met speciale behoeften door deze jongeren, hun families en reguliere leden van de gemeenschap de mogelijkheid te bieden om sociaal inclusief, school en gemeenschap deel te nemen muurschilderingprojecten. SCAF ontwikkelt muurschilderingprojecten op elke schoolcampus in Los Angeles County met een speciaal onderwijsprogramma, waarmee de mogelijkheid wordt geboden om rechtstreeks toegang te krijgen tot kunst waar jongeren met speciale behoeften een groot deel van hun dag doorbrengen. De behoefte aan SCAF-programma's blijft groeien, aangezien de financiering voor kunstprogramma's en culturele verrijkingsprogramma's ten behoeve van jongeren met speciale behoeften of handicaps in toenemende mate wordt afgesneden van nationale en lokale begrotingen. In 2005-2006 waren er bijna 185.000 speciaal onderwijsjongeren op openbare scholen in Los Angeles County (11% van het totale studentenlichaam) geïdentificeerd als iemand met een leerstoornis of een lichamelijke, mentale of gedragsstoornis.

 5. Jaarlijks dient SCAF tussen 300 en 400 studenten, evenals honderden volwassen familieleden en gemeenschapsleden, die elk ras / etniciteit, sociaal-economisch niveau en type handicap in Los Angeles County vertegenwoordigen. Door samen te werken, krijgen kinderen met speciale behoeften en hun reguliere leeftijdsgenoten een beter begrip van elkaar, terwijl ze schildervaardigheden verwerven en bijdragen aan openbare kunst die de schoolcampussen, therapeutische voorzieningen en gemeenschapscentra transformeert die zijn geselecteerd als muurschildering. "Het hele doel achter het doen van deze kunstprojecten is het opbouwen van een gemeenschap en het bevorderen van communicatie en socialisatie tussen gehandicapte en reguliere studenten," zei Marc Kolodziejczyk, uitvoerend directeur van SCAF. Studenten met speciale behoeften ervaren meer zelfvertrouwen, zelfrespect en het vermogen om zich te uiten. Reguliere studenten leren over tolerantie, teamwerk en het opbouwen van relaties. Samen ervaren ze een enorm gevoel van trots en voldoening wanneer ze de voltooide muurschildering zien die ze hebben helpen produceren.

 6. Ga naar www.specialchildrensart.org of schrijf naar [email protected] voor meer informatie over de Special Children's Art Foundation en hun school- en gemeenschapsgerichte muurschilderingprojecten.

 7. WESTWOOD, CA - Oproep aan alle kunstliefhebbers (en iedereen met een hart voor kinderen met speciale behoeften) voor een unieke concert- en stille veiling. Als je van kunst houdt en van kinderen houdt, wil je deze opwindende kans niet missen om een ​​origineel stuk zeer speciale kunst te bezitten - ingelijste schetsen, stijlgidsen voor muurschilderingen en olieverfschilderijen van muurschilderingprojecten gemaakt door de Special Children's Art Fundament.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407