Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Een beetje whisky drinken kan eigenlijk helpen bij het verlichten van koude symptomen

30 Slowcookerecepten die helemaal van nul zijn gemaakt

 1. Er is geen echte remedie voor de gewone verkoudheid, maar een klein beetje whisky of bourbon (dat is een klein beetje, zeiden we) kan wat verlichting bieden.

 2. De klassieke hot toddy, meestal gemaakt van whisky, honing, citroensap en heet water, kan het onrecht van uw onvermijdelijke winterkou onderdrukken. Het warme water van de toddy helpt bij het verlichten van neusverstopping, net zoals de hitte van een kom met kipnoedelsoep (of Joodse penicilline).

 3. En de whisky helpt ook bij problemen met snuiven. "De alcohol verwijdt de bloedvaten een beetje, en dat maakt het gemakkelijker voor je slijmvliezen om de infectie aan te pakken," vertelde Dr. William Schaffner, voorzitter van preventieve geneeskunde aan het Vanderbilt University Medical Center, ABC News.

 4. Voordat u een half dozijn Manhattans bij de plaatselijke pub bestelt, weet dat te veel alcohol alles zal doen, behalve dat u zich beter voelt. Alcohol is een diureticum, wat betekent dat het vocht uit het lichaam trekt. Weet je hoe je na een wilde avond uit wakker wordt met een onlesbare dorst (en een vreselijke hoofdpijn)? Dit komt omdat je uitgedroogd bent. Als je je al rot voelt, wil je vooral kater-symptomen vermijden. Dus als u zelfmedicatie geeft met een (EEN!) Hete toddy, zorg er dan voor dat u extra hoeveelheden andere, niet-alcoholische dranken, zoals water, drinkt om aan te vullen. Zoals je moeder je altijd al heeft verteld, drink veel vloeistoffen, vooral als je een toddy verzorgt.

 5. Hier is een eenvoudig recept om je de winter door te helpen:

 6. Noot van de redactie: als je het idee van alcohol vermengd met onophoudelijk niezen niet eens kunt verdragen, probeer dan vuurciderazijn - de ultieme, niet-alcoholische zelfgemaakte remedie.

 7. Er is geen echte remedie voor de gewone verkoudheid, maar een klein beetje whisky of bourbon (dat is een klein beetje, zeiden we) kan wat verlichting bieden.

 8. De klassieke hot toddy, meestal gemaakt van whisky, honing, citroensap en heet water, kan het onrecht van uw onvermijdelijke winterkou onderdrukken. Het warme water van de toddy helpt bij het verlichten van neusverstopping, net zoals de hitte van een kom met kipnoedelsoep (of Joodse penicilline).

 9. En de whisky helpt ook bij problemen met snuiven. "De alcohol verwijdt de bloedvaten een beetje, en dat maakt het gemakkelijker voor je slijmvliezen om de infectie aan te pakken," vertelde Dr. William Schaffner, voorzitter van preventieve geneeskunde aan het Vanderbilt University Medical Center, ABC News.

 10. Voordat u een half dozijn Manhattans bij de plaatselijke pub bestelt, weet dat te veel alcohol alles zal doen, behalve dat u zich beter voelt. Alcohol is een diureticum, wat betekent dat het vocht uit het lichaam trekt. Weet je hoe je na een wilde avond uit wakker wordt met een onlesbare dorst (en een vreselijke hoofdpijn)? Dit komt omdat je uitgedroogd bent. Als je je al rot voelt, wil je vooral kater-symptomen vermijden. Dus als u zelfmedicatie geeft met een (EEN!) Hete toddy, zorg er dan voor dat u extra hoeveelheden andere, niet-alcoholische dranken, zoals water, drinkt om aan te vullen. Zoals je moeder je altijd al heeft verteld, drink veel vloeistoffen, vooral als je een toddy verzorgt.

 11. Hier is een eenvoudig recept om je de winter door te helpen:

 12. Noot van de redactie: als je het idee van alcohol vermengd met onophoudelijk niezen niet eens kunt verdragen, probeer dan vuurciderazijn - de ultieme, niet-alcoholische zelfgemaakte remedie.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407