Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Een Benefiet Charity Super Bowl Fundraiser als geen ander

Gebakken weegbree salade

 1. Michael Frante en zijn band lieten het publiek dansen en hielden het feest gaande

 2. Het is goed om terug te geven. Er is meer dan een miljoen dollar opgehaald. Over het Giving Back Fund.

 3. Het Giving Back Fund (GBF) is een nationale openbare liefdadigheidsinstelling die liefdadigheidsinstellingen en andere filantropische programma's voor sporters, entertainers, zakelijke ondernemers en bedrijven creëert en professioneel beheert. Sinds onze oprichting in 1997 heeft GBF een belangrijke niche gecreëerd in de uitbreiding en diversificatie van filantropie, met name onder jongeren, vrouwen en mensen van kleur. Dankzij onze unieke structuur kunnen donoren meer van hun goede doelen besteden aan doelen waar ze om geven en minder aan administratieve overhead. Tot op heden heeft The Giving Back Fund meer dan 200 atleten, entertainers, ondernemers en andere vermogende particulieren filantropisch advies, management en programmering geboden. GBF heeft toezicht gehouden op de verdeling van tientallen miljoenen dollars aan liefdadigheidsbeurzen in de Verenigde Staten en andere landen, en heeft tientallen unieke studiebeurs-, mentor-, medische, kunst- en andere filantropische programma's ontwikkeld.

 4. Ga voor meer informatie naar www.givingback.org.

 5. Elk jaar siert het voetbalevenement, de Super Bowl, een rotatie van verschillende Amerikaanse steden. In 2016 speelde Amerika's favoriete stad San Francisco de grote finale van de NFL.

 6. Gaststeden zijn jaren bezig met het voorbereiden van bezoekers van over de hele wereld in hun metropool. Samen met de grote game komt een troon van evenementen voor fans, media en liefdadigheidsevenementen.

 7. Het belangrijkste liefdadigheidsevenement van dit jaar werd de avond voor Super Bowl Sunday gehouden en was voorzien van Jay Leno, Joe Montana, Matt William, Lt. Gav. Gavin Newsom organiseerde de met sterren bezaaide privé Super van Big Game Big Give Kom inzamelingsactie.

 8. Joe Montana met vrouw Jennifer

 9. Big Game Big Give is een exclusieve fondsenwervingsactie op uitnodiging van The Giving Back Fund ten behoeve van lokale goede doelen. De organisatie presenteerde het jaarlijkse Big Game Big Give-cocktailfeest in de Super Bowl-stad in het weekend van de grote wedstrijd, en het werd dit jaar gehouden op het privélandgoed van Jillian Manus in Atherton, Californië.

 10. Het met sterren bezaaide gala is een favoriet geworden onder de filantropische elite, met eerdere beroemdheden zoals Alec Baldwin, Michael Bay, Mark Wahlberg, Hilary Swank, Ashton Kutcher en Demi Moore. De Big Game Big Give 2010, georganiseerd door Michael Bay in zijn huis in Miami, werd door ESPN The Magazine gekozen als de nummer 1 partij van Super Bowl XLIV. Het 2015-evenement, gehouden in het Phoenix-huis van de voormalige MLB-superster Matt Williams en zijn lieve vrouw Erika, bracht meer dan $ 1.000.000 op, een record voor een liefdadigheidsevenement in Super Bowl.   Big Game Big Give trok meer dan 500 beroemdheden, atleten, zakelijke ondernemers, filantropen en andere VIP's. Om het evenement leuk te houden voor gasten, wordt een beperkt aantal mensen uitgenodigd om kaartjes te kopen door GBF, of op aanbeveling van het prestigieuze lokale gastheercomité van het evenement. Gasten genieten van cocktails en hapjes terwijl ze zich mengen in een ontspannen, luxueuze en intieme omgeving. Het evenement zal uitmonden in een live veiling en speelt zich ook af met stille veilingitems, bars, voorgerechten en unieke displays en ervaringen.

 11. Een replica van de Golden Gate Bridge sierde de belangrijkste buiten binnenatrium

 12. Om de filantropische geest van de Bay Area onder de aandacht te brengen, zal de organisatie dit jaar de Giving Pledgers eren - opgericht door Bill Gates en Warren Buffett die hebben toegezegd om ten minste de helft van hun vermogen te doneren aan een goed doel in hun leven.   De Celebrity Co-Hosts van de stichting waren voormalige SF Giants All-Star Matt Williams en voormalige SF 49er Super Bowl-held Joe Montana met Lt. Gov. Gavin Newsom als erevoorzitter en comedy en talkshowlegend Jay Leno als de Emcee voor de avond. Filantroop Jillian Manus heeft haar Atherton-landgoed royaal geopend om de intieme affaire te organiseren en zal het evenement samen met Erika Williams organiseren.   Manus is managing partner van risicokapitaalbedrijf Structure Capital, een vroeg stadiumfonds in Silicon Valley dat investeert in onderbenutte capaciteit en overtollige activa. Ze verschijnt vaak op Bloomberg TV in Europa als zakelijk commentator en heeft een familiestichting wiens missie het is om paden van zelfvoorziening voor vrouwen en kinderen te creëren. Haar mantra in het leven is om "alle zegeningen door te geven" en ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen.

 13. BMW presenteerde zijn 2016-lijn van auto's en SUV's

 14. Williams is de oprichter en maker van The Hopeless Housewife, een kook- en lifestyle-merk met een website, een reeks kookvideo's en een kookboek. Ze begon haar carrière in de televisie als nieuwsanker op KJTV en verhuisde vervolgens naar Phoenix, waar ze het weekendavondnieuwsverslag verankerde op KTVK's Good Evening Arizona en The News Show. Williams heeft ook samen met haar echtgenoot, Matt Williams, de pre-game show DBacks on Deck van Arizona Diamond georganiseerd.   Leden van het gastcomité waren: Melissa Badger, Michael Bay, Rob Chestnut, Suzette Jeff Clarke, Nobuko Cleary, Ron Conway, Aaron DeBevoise, Leland Susan Faust, Mary Gullixson, Elizabeth Holmes, JT Holmes, Damir Jandricek, Chris Kelly, Andrew Kira Kosove, Frederica Lofquist, Jeff Missy Morris, Alan Salzman, Trevor Traina, Andy Won, Elaine Wynn en Brad Sarah Yonover   Het evenement stelde niet teleur De 2016 Big Game Big Give-fondsenwerving vond plaats op het prachtige privélandgoed en -terrein van filantroop Jillian Manus in Atherton, CA.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407