Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


EEN GEBOUWDE gids voor vakantie-entertainment

30 Slowcookerecepten die helemaal van nul zijn gemaakt

 1. Als de aanval van seizoensafbeeldingen en tv-specials u niet heeft getipt, staat de feestdagen voor de deur. Voor sommigen is dit een welkome ontwikkeling. Voor anderen ... niet zo veel. Van de gebruikelijke gevoelens van stress, angst en schuld tot de gedachte aan een bezoek van de schoonouders, het seizoen stelt nooit teleur. En dit jaar is er een nieuwe toevoeging aan de lijst van dingen waar je je zorgen over moet maken, dankzij de Starbucks-beker-controverse, of zoals ik het graag "Cupgate" noem!

 2. Laten we eerlijk zijn, of uw problemen nu verband houden met koffiekopjes of niet, de feestdagen kunnen voor iedereen een moeilijke tijd zijn. Maar wees niet verdrietig. Hier bij AOL hebben we de remedie voor uw seizoensstoornis.

 3. Een ding dat weegt bij iedereen die van plan is een grote groep mensen te ontvangen, is hoe ze zich kunnen vermaken. Als je je in dat kamp bevindt, weet je hoe stressvol het kan zijn. Er zijn een miljoen dingen om te overwegen, zoals hoeveel voedsel je moet kopen en hoeveel gerechten je moet maken, en niet te vergeten de jongleeractie die nodig is om ze tegelijkertijd de keuken uit te krijgen. Dat gezegd hebbende, er zijn een paar dingen die je kunt doen om je stressniveau in de keuken te verminderen en - hier is het schoonheidsgedeelte - geniet van wat quality time met je vrienden en familie.

 4. Georganiseerd blijven Georganiseerd en bovenaan uw takenlijst staan ​​is van cruciaal belang. Als je vooruit plant, is de kans vrij groot dat er geen aardappelen ongepeld worden, geen dip niet gedipt en geen gasten honger lijden. Hier is een tip: je kunt jezelf veel ergernis besparen als je van tevoren een paar gerechten bereidt. Zoals chef Wolfgang Puck in een speciale Thanksgiving-editie van AOL BUILD ons eraan herinnerde: dips, aardappelpuree, desserts en andere bijgerechten zijn goed voor het voorbereiden en bewaren van tijd en vervolgens opnieuw verwarmen als dat nodig is. En of hij nu kookt voor familie of voor een evenement voor duizend, Chef Puck heeft nog een andere regel: proef je eten voor het opdienen!

 5. Houd het simpel

 6. Die kleine regel die we allemaal hebben geleerd in wiskunde K.I.S.S. (Keep It Simple, Stupid), is ook van toepassing op vakantie koken. In een ander interview voor AOL BUILD zei culinair expert en voedselschrijver Gail Simmons dat ze haar energie graag concentreert op het creëren van één ongelooflijk gerecht, in de overtuiging dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Langs dezelfde lijnen, als je erin slaagt om je ongelooflijke gerecht in een enkele pan of pan te maken, bespaar je jezelf - of significante andere - een lange en rommelige schoonmaakbeurt. In zijn special liet Chef Puck ons ​​zien hoe hij ingrediënten combineert, zijn zoete aardappelen en pompoen in een enkele pan samen met de kalkoen koken. Niet alleen helpt de single-pan aanpak om het opruimen na de maaltijd te verminderen, het braden geeft een mooie goudbruine kleur aan alles en heeft het extra voordeel van het afdichten van alle smaken en voedingsstoffen - het tegenovergestelde van wat er gebeurt als je je kookt groenten.

 7. Arbeidsverdeling

 8. Als u een grote, uitgebreide maaltijd plant met veel gangen en bijgerechten, zorg er dan voor dat u een deel van de verantwoordelijkheid delegeert. Gail Simmons zegt dat het prima is om 'je vrienden om hulp te vragen'. Je kunt bijvoorbeeld je vriend Tom de leiding geven over de antipasti, je nicht Madison en neef Dylan vragen om de tafel te dekken en oom Mike de wijn laten verzorgen. Oké, misschien niet oom Mike.

 9. Vergeet niet waar het allemaal om gaat

 10. In deze tijd van het jaar draait alles om het besteden en delen van quality time met dierbaren, zegt Simmons. Dus, voordat u naar het nieuwe jaar en 2016 vooruitkijkt, neem dan even de tijd om terug te kijken en na te denken. Denk na over waar je dankbaar voor bent. De Italiaanse chef-kok Gabriele Corcos herinnert ons eraan dat er "belangrijker en bevredigender dingen zijn dan het salaris ... liefde is belangrijk, gezondheid is belangrijk, mensen helpen in nood is belangrijk." Met andere woorden, je moet een evenwicht vinden tussen de dingen die je moet doen en de dingen die je graag doet. En vergeet niet, voegt Corcos toe: "Wijn maakt je gelukkig en gezond en geeft je een mooie glimlach."

 11. Dus haal voordat je deze feestdagen naar de keuken gaat diep adem en maak een plan. Kook vervolgens een geweldige maaltijd en geniet van je familie en vrienden. En vergeet niet om een ​​paar glazen wijn te drinken!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407