Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Een heerlijke manier om meer fruit en groenten te eten

11 Keto-pastarecepten voor als u echt gewoon spaghetti wilt

 1. Memorial Day-weekend staat voor de deur en naarmate het onofficiële begin van het grillseizoen begint, grijp deze kans om rond te kijken in uw supermarkt en ga niet zo snel direct naar de vleesafdeling. Dit seizoen wil ik je uitdagen om na te denken over wat je naast je favoriete vlees op de grill legt. Overweeg om een ​​verscheidenheid aan voedingsmiddelen, zoals fruit en groenten, aan uw grillrepertoire toe te voegen en denk verder dan de spies!

 2. Fruit en groenten toevoegen aan uw grill is een heerlijke manier om het aantal porties dat u verbruikt te vergroten. Volgens de USDA eet de gemiddelde Amerikaan ongeveer 3 porties fruit en groenten per dag. Wat wordt aanbevolen voor Amerikaans gebruik is 9 porties per dag. Het is duidelijk dat we allemaal achterop raken. In mijn privépraktijk zie ik vergelijkbare cijfers als ik begin te werken met nieuwe klanten en hun voedingsgewoonten onderzoekt. Wat ik als een van de belangrijkste redenen vind dat mensen de aanbevolen porties niet halen, is dat ze niet weten wat ze met fruit en groenten moeten doen, afgezien van het eten zoals het is. Ze vinden het saai en missen daarom het enthousiasme om meer te willen eten.

 3. Nu weten we dat het eten van 9 porties belangrijk is, maar wat ook belangrijk is, is aandacht besteden aan de verschillende kleuren. Verander bij het plukken van fruit en groenten altijd van kleur om te profiteren van de verscheidenheid aan antioxidanten en fytochemicaliën. Het gebruik van het volledige regenboogspectrum van voedingsmiddelen kan uw immuunsysteem stimuleren en de reparatieprocessen in uw cellen ondersteunen. Dat komt omdat de fytochemicaliën die planten hun kleur geven - het blauw in je bosbessen, het oranje in je wortels - antioxiderende effecten hebben en helpen de vrije radicalen in je lichaam op te ruimen. Een vrije radicaal is een onstabiel molecuul dat aan gezonde cellen vastklikt waardoor ze ook onstabiel worden, zelfs tot op het punt dat het in contact komt met ons DNA en de stammen muteert. De antioxidanten in ontstekingsremmende vruchten, groenten, kruiden, volle granen en vetten kunnen het aantal en het effect van vrije radicalen helpen verminderen door het vrij zwevende vrije radicaal door het lichaam te neutraliseren. Maar elke fytochemische stof heeft verschillende sterktes, daarom moet je er een regenboog van eten, niet slechts één.

 4. Nu is het tijd om uw grill te versterken door groenten zoals courgette, aubergine, tomaten en maïs toe te voegen om een ​​dosis voeding toe te voegen met een scala aan verschillende gezondheidsvoordelen. Het toevoegen van fruit zoals mango, avocado en perziken voegt een andere smaaklaag toe omdat je de natuurlijke suikers laat karameliseren. De eenvoudigste manier om ze op te nemen is door een gegrilde salade te maken.

 5. Hier heb ik mijn gegrilde mangosalade met koriander-limoenvinaigrette gemaakt. Deze salade zit boordevol superfood-goedheid en is gemakkelijk te maken. Het beste deel is dat ik een verscheidenheid aan verschillende voedingsmiddelen gebruik om verschillende kleuren en gezondheidsvoordelen te krijgen.

 6. Mango: ik voeg graag mango toe voor een zoete draai aan een salade. Een tropische superfruit, mango's barsten van meer dan 20 vitamines, mineralen en antioxidanten. In slechts één kopje portie, biedt mango u 35% vitamine A en 100% van uw dagelijkse behoefte aan vitamine C. Onderzoek naar de gezondheidsvoordelen van mango's is aan de gang, en hoewel meer onderzoek nodig is, vooral bij mensen, hebben voorlopige studies vond mangoconsumptie gekoppeld aan bloedglucosecontrole, kankerbescherming en spijsvertering.

 7. Avocado: Avocado's zijn een goede bron van vezels, met 11% dagelijkse waarde van vezels per 1/3 portie. Het is ook een hartgezond superfood met goede vetten en draagt ​​bijna 20 vitamines, mineralen en fytonutriënten bij. Avocado's bevatten de hoogste concentratie nuttige carotenoïden in het donkergroene deel van de vrucht. Om het voedingsrijke fruit direct onder de schil te krijgen, moet je de schil inkerven en schillen om ervoor te zorgen dat je het fruit intact houdt.

 8. Rode uien: het is bekend dat ze prebiotische vezels bevatten, die kunnen helpen bij de flora van uw maagdarmkanaal, wat kan leiden tot een betere gezondheid. Het bevat ook quercetine, een antioxiderende fytonutriënt die kan beschermen tegen kanker en hart- en vaatziekten.

 9. Gegrilde mangosalade

 10. Porties: 4 Portiegrootte: 3 kopjes

 11. Ingrediënten

 12. 1 grote rode ui, gesneden

 13. Canola-oliesprayDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407