Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Een pompoen in de oven bakken

Squash in de magnetron

 1. Een pompoen bakken is vergelijkbaar met het bakken van een pompoen en een goedkope vervanging voor ingeblikte pompoen. De beste pompoenen voor het bakken zijn kleine, taart- of suikerpompoenen, die een zoetere smaak hebben dan andere variëteiten. Hoewel taart- en suikerpompoenen een lekkerder pompoendessert of gerecht zijn, kan elke pompoen worden gebruikt voor kookdoeleinden. Houd er rekening mee dat grotere pompoenen moeilijker te snijden en enigszins smakeloos kunnen zijn wanneer ze worden gebakken. Pompoenen kunnen worden gekocht bij uw lokale kruidenier of pompoen patch tijdens de herfstmaanden.

 2. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

 3. Was de buitenkant van de pompoen met water en verwijder vuil of vlekken met een washandje.

 4. Trek of snijd de stengel van de pompoen af ​​en snijd de pompoen met een groot mes doormidden.

 5. Schep de pompoenpitten en eventueel vezelig vlees uit beide helften met een stevige lepel. Composteer of gooi de zaden en vezelig vlees weg, of bewaar de zaden om te braden.

 6. Besprenkel 1 eetl. bakolie op elk van de pompoenhelften.

 7. Leg de helften met de vleeskant naar beneden in een metalen of glazen ovenschaal die minstens 2,5 cm diep is.

 8. Giet 1 kopje water in de pan. Dit helpt stoom te creëren om de pompoen te koken en voorkomt dat de pompoen aan de pan blijft branden of plakken.

 9. Plaats de ovenschaal in de oven en bak gedurende een uur. Controleer de pompoen na een uur en bak nog eens 30 minuten, indien nodig. Het vlees moet heel zacht zijn als het met een vork wordt geprikt.

 10. Haal de schaal uit de oven en laat hem staan ​​tot hij voldoende koel is om te hanteren. Schep het vlees uit de helften met een stevige lepel en bewaar voor kookdoeleinden.

 11. Een pompoen bakken is vergelijkbaar met het bakken van een pompoen en een goedkope vervanging voor ingeblikte pompoen. De beste pompoenen voor het bakken zijn kleine, taart- of suikerpompoenen, die een zoetere smaak hebben dan andere variëteiten. Hoewel taart- en suikerpompoenen een lekkerder pompoendessert of gerecht zijn, kan elke pompoen worden gebruikt voor kookdoeleinden. Houd er rekening mee dat grotere pompoenen moeilijker te snijden en enigszins smakeloos kunnen zijn wanneer ze worden gebakken. Pompoenen kunnen worden gekocht bij uw lokale kruidenier of pompoen patch tijdens de herfstmaanden.

 12. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

 13. Was de buitenkant van de pompoen met water en verwijder vuil of vlekken met een washandje.

 14. Trek of snijd de stengel van de pompoen af ​​en snijd de pompoen met een groot mes doormidden.

 15. Schep de pompoenpitten en eventueel vezelig vlees uit beide helften met een stevige lepel. Composteer of gooi de zaden en vezelig vlees weg, of bewaar de zaden om te braden.

 16. Besprenkel 1 eetl. bakolie op elk van de pompoenhelften.

 17. Leg de helften met de vleeskant naar beneden in een metalen of glazen ovenschaal die minstens 2,5 cm diep is.

 18. Giet 1 kopje water in de pan. Dit helpt stoom te creëren om de pompoen te koken en voorkomt dat de pompoen aan de pan blijft branden of plakken.

 19. Plaats de ovenschaal in de oven en bak gedurende een uur. Controleer de pompoen na een uur en bak nog eens 30 minuten, indien nodig. Het vlees moet heel zacht zijn als het met een vork wordt geprikt.

 20. Haal de schaal uit de oven en laat hem staan ​​tot hij voldoende koel is om te hanteren. Schep het vlees uit de helften met een stevige lepel en bewaar voor kookdoeleinden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407