Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Een St. Paddy # x27; s Day Green Juice Crawl is een ding dat bestaat

De echte reden dure pastasmaak smaakt beter dan de goedkope dingen

 1. Miljoenen New Yorkers zullen zaterdag pubs vullen, geverfde groene bieren roosteren en hopen dat wat St. Paddy's Day geluk zal voorkomen dat hun kater te hard slaat.

 2. Ondertussen viert een handvol van hun meer geneigd buren met een iets andere groene vloeistof bij de hand: de St. Patrick's Juice Crawl is voor gezonde mensen die sociaal willen zijn, maar geef de voorkeur aan de smaak (en effecten) van koudgeperste groene sappen.

 3. "Het hele doel is om een ​​gezonde levensstijl samen te voegen met een sociale levensstijl," zei de oprichter van de juice crawl, Anna Garcia. "Vaak wanneer je probeert gezond te zijn, heb je een nieuw dieet of trainingsroutine, en het trekt je vaak weg van mensen."

 4. Het sociaal-maar-niet-dronken concept is er een die vele millennials aannemen. Uit een recent onderzoek is gebleken dat jongeren minder dan ooit drinken (en minder dan hun ouders), met als reden 'gezondheid'. Het is dus logisch dat sociale activiteiten zich richten op andere dingen dan alcohol. Er is zelfs een app-app voor fitness / dating die singles helpt nieuwe mensen te ontmoeten tijdens een workoutles in plaats van een glas wijn.

 5. Tijdens de St. Paddy's-kruip dit jaar beginnen de deelnemers de middag met een bootcamp-achtige trainingsles bij Athleta in Flat Iron, waarna ze afkoelen met monsters van maximaal 30 sappen rond de stad.

 6. Kaartjes kosten $ 49, wat in het begin prijzig klinkt, totdat je bedenkt hoe gemakkelijk het is om $ 50 op een rondje te blazen. (Het is ook vermeldenswaard dat een enkel sap in Manhattan $ 12 kan kosten.)

 7. U hoeft absoluut niet in NYC te zijn om te profiteren van een buzz-vrije St. Paddy's. Er zijn veel recepten voor luxe, alcoholvrije drankjes; pak er een paar en de dag zal zeker als een feest voelen. Sterker nog, u kunt een Sober St. Patrick's Day organiseren, een evenement dat werd georganiseerd om de geest van de vakantie zonder alcohol te vieren.

 8. En je kunt je vrienden natuurlijk ook gewoon vragen om een ​​niet-alcoholische drank te nemen buiten het georganiseerde evenement, maar misschien mis je nieuwe, gelijkgestemde mensen. En je dag zal waarschijnlijk geen themalied hebben:

 9. Kom op en word gezond / Kom op en ga los / Neem een ​​paar selfies / En drink wat koudgeperst sap.

 10. Miljoenen New Yorkers zullen zaterdag pubs vullen, geverfde groene bieren roosteren en hopen dat wat St. Paddy's Day geluk zal voorkomen dat hun kater te hard slaat.

 11. Ondertussen viert een handvol van hun meer geneigd buren met een iets andere groene vloeistof bij de hand: de St. Patrick's Juice Crawl is voor gezonde mensen die sociaal willen zijn, maar geef de voorkeur aan de smaak (en effecten) van koudgeperste groene sappen.

 12. "Het hele doel is om een ​​gezonde levensstijl samen te voegen met een sociale levensstijl," zei de oprichter van de juice crawl, Anna Garcia. "Vaak wanneer je probeert gezond te zijn, heb je een nieuw dieet of trainingsroutine, en het trekt je vaak weg van mensen."

 13. Het sociaal-maar-niet-dronken concept is er een die vele millennials aannemen. Uit een recent onderzoek is gebleken dat jongeren minder dan ooit drinken (en minder dan hun ouders), met als reden 'gezondheid'. Het is dus logisch dat sociale activiteiten zich richten op andere dingen dan alcohol. Er is zelfs een app-app voor fitness / dating die singles helpt nieuwe mensen te ontmoeten tijdens een workoutles in plaats van een glas wijn.

 14. Tijdens de St. Paddy's-kruip dit jaar beginnen de deelnemers de middag met een bootcamp-achtige trainingsles bij Athleta in Flat Iron, waarna ze afkoelen met monsters van maximaal 30 sappen rond de stad.

 15. Kaartjes kosten $ 49, wat in het begin prijzig klinkt, totdat je bedenkt hoe gemakkelijk het is om $ 50 op een rondje te blazen. (Het is ook vermeldenswaard dat een enkel sap in Manhattan $ 12 kan kosten.)

 16. U hoeft absoluut niet in NYC te zijn om te profiteren van een buzz-vrije St. Paddy's. Er zijn veel recepten voor luxe, alcoholvrije drankjes; pak er een paar en de dag zal zeker als een feest voelen. Sterker nog, u kunt een Sober St. Patrick's Day organiseren, een evenement dat werd georganiseerd om de geest van de vakantie zonder alcohol te vieren.

 17. En je kunt je vrienden natuurlijk ook gewoon vragen om een ​​niet-alcoholische drank te nemen buiten het georganiseerde evenement, maar misschien mis je nieuwe, gelijkgestemde mensen. En je dag zal waarschijnlijk geen themalied hebben:

 18. Kom op en word gezond / Kom op en ga los / Neem een ​​paar selfies / En drink wat koudgeperst sap.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407