Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Een varkenslende op smaak brengen

Waarschuwingen

 1. Varkensvlees is een mager en redelijk goedkoop vlees dat een geweldig alternatief is voor saaie kip of vet rundvlees. Het werkt goed met bijna elk bijgerecht en is gemakkelijk te kruiden met ingrediënten die u waarschijnlijk al bij de hand hebt. Je kunt het zelfs van tevoren bereiden, het een nacht in de koelkast laten rusten en het vervolgens in de oven bakken of op de grill bereiden voor een vochtig, smaakvol stuk vlees dat je hele gezin tevreden zal stellen.

 2. Leg uw varkenslende op een snijplank of ander werkoppervlak met de vette kant naar boven. Snijd desgewenst al het zichtbare vet weg. Het vet van uw varkenslende snijden kan na het koken resulteren in een minder vochtig stuk vlees.

 3. Meng een eetlepel. van olijfolie met 1/2 el. rozemarijn en 1/2 el salie in een kleine kom. Gebruik voor de beste smaak verse kruiden in plaats van gedroogd.

 4. Voeg een snufje oregano en 1/2 theelepel toe. zout naar de kom. Meng goed. Als de wrijving te waterig is, voeg dan meer kruiden toe in gelijke hoeveelheden.

 5. Schep de kruiden met uw schone vingers uit de kom en wrijf het mengsel vervolgens over de varkenslende. Bedek alle kanten van de lendenen, inclusief de boven- en onderkant.

 6. Voeg de gewenste hoeveelheid zwarte peper of knoflook toe aan de bovenkant van de varkenslende en leg de lendenen op een rooster in een braadslee om te koken.

 7. Varkensvlees is een mager en redelijk goedkoop vlees dat een geweldig alternatief is voor saaie kip of vet rundvlees. Het werkt goed met bijna elk bijgerecht en is gemakkelijk te kruiden met ingrediënten die u waarschijnlijk al bij de hand hebt. Je kunt het zelfs van tevoren bereiden, het een nacht in de koelkast laten rusten en het vervolgens in de oven bakken of op de grill bereiden voor een vochtig, smaakvol stuk vlees dat je hele gezin tevreden zal stellen.

 8. Leg uw varkenslende op een snijplank of ander werkoppervlak met de vette kant naar boven. Snijd desgewenst al het zichtbare vet weg. Het vet van uw varkenslende snijden kan na het koken resulteren in een minder vochtig stuk vlees.

 9. Meng een eetlepel. van olijfolie met 1/2 el. rozemarijn en 1/2 el salie in een kleine kom. Gebruik voor de beste smaak verse kruiden in plaats van gedroogd.

 10. Voeg een snufje oregano en 1/2 theelepel toe. zout naar de kom. Meng goed. Als de wrijving te waterig is, voeg dan meer kruiden toe in gelijke hoeveelheden.

 11. Schep de kruiden met uw schone vingers uit de kom en wrijf het mengsel vervolgens over de varkenslende. Bedek alle kanten van de lendenen, inclusief de boven- en onderkant.

 12. Voeg de gewenste hoeveelheid zwarte peper of knoflook toe aan de bovenkant van de varkenslende en leg de lendenen op een rooster in een braadslee om te koken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407