Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Eli's Cheesecake - People Driven Mission Focused

Recepten voor chocoladedessert in Slowcooker, omdat het leven mooi is

 1. Eli's toewijding aan het opleiden, trainen en inhuren van mensen met een handicap is al lang aanwezig. Het Anixter Center, Sunshine Activity Center, Vaughn High School en New Horizons zijn slechts enkele van de organisaties die deel uitmaken van Eli's uitgebreide familie. In plaats van een bedrijfsfeest, kookt en organiseert het personeel van Eli spellen in het Sunshine Activity Center. Voor zijn vakantie Giving Tree mag elke medewerker van Eli goederen doneren aan zijn favoriete goede doel.

 2. Eli's wil jonge mensen in de voedingsindustrie helpen. Het werkt samen met studenten van de Chicago High School for Agricultural Sciences. Eli's biedt jobschaduwing, mentoring, stages en beurzen voor een loopbaan in de voedingsindustrie.

 3. Eli's maakt deel uit van de slow food-beweging die zich inzet voor "het beschermen van ... het milieu dat ons van ons voedsel voorziet." De verpakking van de foodservice is 100% recyclebaar. De wilde bloemenhoning die Eli gebruikt in zijn desserts komt van de studentenbijenkorven op de Chicago High School for Agricultural Sciences. Elke Earth Day gaan medewerkers naar Seneca Park en maken de Eli M. Schulman Playground schoon.

 4. Eli's filantropie kent geen grenzen. Het is een partner met RefugeeOne. Eli's heeft vluchtelingen ingehuurd uit Bosnië, Kosovo, Birma en Irak. Een medewerker van RefugeeOne valt op. Elias Kasongo vluchtte als student uit Congo toen de regering doodseskaders stuurde om met demonstranten om te gaan. Hoewel hij aanvankelijk naar buurland Zambia ging, zouden de doodseskaders Zambia binnengaan en vluchtelingen die Congo ontvluchten doden. Elias zei dat slechts 1% van de vluchtelingen naar de VS en Europa wordt gestuurd. Hij legde uit dat het tot drie jaar duurt voordat de aanvraag van een vluchteling naar de VS of Europa komt om te worden ingewilligd wegens doorlichting. Hij zei dat het eerste doel is om vluchtelingen terug te brengen naar hun thuisland. De eerste vraag is of hun thuisland over een jaar stabiel zal zijn. Zo nee, dan is het huidige land veilig voor de vluchteling? Pas nadat is vastgesteld dat het thuisland en de eerste landingsplaats geen optie zijn, komen vluchtelingen in aanmerking voor immigratie naar de VS of Europa. Zelfs dan kan het tot drie jaar duren vanaf de eerste aanvraag tot aankomst in het nieuwe land. Elias arriveerde in juni 1994 in Chicago en begon in augustus 1994 bij Eli te werken als vaatwasser. Vandaag is hij manager inkoopmaterialen en is hij lid van de raad van bestuur van RefugeeOne.

 5. De bakkerij en het café van het bedrijf zijn open voor het publiek met proeverijen, kookdemonstraties en andere lekkernijen. Van Valentijnsdag cake maken voor koppels, tot de jaarlijkse Vaderdag fietstocht, tot het versieren van cheesecake dips voor de kinderen, Eli's heeft iets voor elk lid van het gezin. Gastvrijheid in Chicago-stijl en voedsel om de ziel te voeden, maken van dit instituut in Chicago een must om te bezoeken. Het is een trektocht vanuit het centrum met de nabijheid van de luchthaven O'Hare, maar na zijn betrokkenheid bij de gemeenschap te hebben gezien, is het de moeite waard om deel uit te maken van het grotere goed dat Chicago en de wereld in het algemeen ten goede komt.

 6. "We zijn gegroeid met behoud van Eli's Cheesecake als een familiebedrijf met diepe wortels in onze gemeenschap, met speciale aandacht voor voedseleducatie en de behoeften van mensen met een handicap. Wij geloven in het delen van ons succes met onze medewerkers, leveranciers, klanten en community. " - Eli's Cheesecake

 7. Ga terug met mij naar een moment in de tijd dat bedrijven zijn werknemers waardeerden. Een tijd waarin loyaliteit van medewerkers werd beloond met loyaliteit van het bedrijf met geschenken tijdens uw vijf-, tien-, vijftien- en twintigjarig jubileum. Denk aan het personage van James Stewart, George Bailey, in de film It's a Wonderful Life. Familie en kleine bedrijven begrepen dat hun mensen hun grootste troef waren. Word nu wakker uit heimwee naar een wereld van hebzucht is goed en we verminderen de personeels- en werknemersvoordelen om de winst te vergroten en de gouden parachute van de CEO. Eli's Cheesecake is een familiebedrijf dat zijn missie trouw is gebleven met een familiedynamiek die doordringt in zijn zakelijke en filantropische model. Lang voordat bedrijven zich realiseerden dat bedrijfsverantwoordelijkheid zich vertaalde in goodwill van klanten en resterende winst, maakt Eli's liefdadigheidsarm deel uit van het DNA van het bedrijf sinds de oprichter een bord had hangen in het venster van het eerste restaurant "als je honger hebt en geen geld hebt, zullen we je voeden vrij." Het motto van Eli Schulman was: 'liefdadigheid zal je nooit kapot maken'. Zijn motto en goede doelen worden voortgezet door zijn zoon en erfgenaam, Marc Schulman. Eli's Cheesecake is een voedselinstituut in Chicago en een filantropische krachtpatser die bewijst dat investeren in mensen de beste troef is.

 8. De wortels in Chicago beginnen met Eli Schulman die arm opgroeit aan de westkant van Chicago. Zijn vader, een bakker, stierf toen Eli jong was, dus hij moest hard werken. Hard werken en anderen helpen is synoniem met Chicago, wat het de bijnaam "stad van grote schouders" oplevert. Misschien bevorderde Eli's bescheiden begin zijn genereuze geest. Eli opende zijn eerste restaurant, een koffieshop, genaamd de Ogden Huddle. Toen de kok op de openingsdag dronken arriveerde, ging Eli de keuken in en belde zijn moeder voor recepten. Dat was het begin van de legende. Later opent hij Eli's Stage Delicatessen. In de jaren 60 opende hij Eli's Place for Steaks, bezocht door Hollywood-beroemdheden zoals Sammy Davis Jr. en Frank Sinatra. Het was in het steakrestaurant dat cheesecake het kenmerkende dessert was. Pas in 1980, met de eerste Taste of Chicago, zou het publiek kennis maken met de cheesecake-goedheid die het bedrijf legendarisch heeft gemaakt. Zes jaar geleden sloot Eli's steakhouse om plaats te maken voor een kinderziekenhuis. Tot de sluiting ervan werd het nog steeds bezocht door beroemdheden en presidenten. Eli Schulman is een origineel uit Chicago en zijn nalatenschap leeft voort door zijn enige kind, Marc.

 9. DOORGAANDE ERFENIS

 10. Vorige week ontmoette ik Marc. Velen beschreven Eli Schulman als een persoonlijkheid met een glimlach die de kamer vulde. Marc is bescheiden en past bij het personeel. Zonder zijn status zou hij onopgemerkt in een kamer kunnen blijven, maar wanneer hem wordt gevraagd naar de missie van het bedrijf, met name de betrokkenheid bij de gemeenschap, is hij net zo gepassioneerd als zijn vader. Hij kent elke medewerker. Hij noemt ze nooit werknemers. Hij verwijst naar iedereen als zijn medewerker.

 11. Marc legt uit: "Mensen zijn belangrijk en we zijn toegewijd aan opleiding en training. Het geheim van een lang leven en een succesvol merk is het resultaat van hard werken, passie, toewijding aan familie en humanitaire inspanningen, niet als strategie. Groei komt door goed in de gemeenschap te bewerkstelligen. Mensen maken het waar. Mensen die aangetrokken zijn en bij Eli blijven, zijn gepassioneerd over de mensheid en geven terug aan de gemeenschap. We willen ervoor zorgen dat de front- en backoffice de dezelfde missie. Teamprestatie is kracht. Je kunt ervaring en passie niet dupliceren, daarom huren we geen uitzendkrachten. "

 12. Marc's toewijding aan zijn werkfamilie was duidelijk. Ik had niet verwacht hem te ontmoeten, vooral omdat het bedrijf een audit had op de dag van mijn bezoek. Marc heeft echter veel tijd met me doorgebracht om de geschiedenis van het bedrijf uit te leggen en ervoor te zorgen dat zijn medewerkers voor me zorgden. Een medewerker vertelde me dat een andere medewerker slechthorend was, dus namen alle supervisors een gebarentaalcursus aan het Wright Community College zodat ze in vergaderingen met haar konden communiceren. Dit is wie ze authentiek zijn.

 13. CHICAGO-GEMEENSCHAP IN GROOT

 14. AARDE VRIENDELIJKE

 15. WERELDWIJDE BURGER

 16. VOEDSEL FAMILIE EN PLEZIERDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407