Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Elke dag fietsen zal uw leven ten goede veranderen

Een vraag voor lezers

 1. Carly Schwartz is de plaatsvervangend nationale redacteur van The Huffington Post. Dit is haar GPS-gids over haar favoriete manier van leven in het moment.

 2. Gedurende 24 euforische minuten elke ochtend en elke avond kan ik vliegen.

 3. Mijn dagelijkse ritten zijn mijn vorm van meditatie - weinig andere fysieke activiteiten dwingen me om het heden zo volledig te omarmen en mijn omgeving in overweging te nemen. Als ik me verdrietig of boos voel, pedaal ik totdat de stad voorbij me vervaagt en alles wat ik voel is bestrating. Als ik al in een goed humeur ben, vijf minuten op mijn fiets en ik kan net zo goed een superheld zijn. Ik kom op zijn minst elke dag van en naar mijn werk meer gestimuleerd en dankbaar voor wat mijn lichaam kan bereiken.

 4. Ik weet niet meer precies wanneer of hoe mijn fietsgewoonte groeide van een handvol casual weekendritten naar mijn meest heilige dagelijkse ritueel, maar nu kan ik me geen wereld zonder twee wielen voorstellen. Ik heb door de bergen en naar stranden gefietst, in verborgen uithoeken van alle vijf stadsdelen, op en neer door de Hudson- en Oost-rivieren, alleen, in paren, in een flitsende menigte van 200. In de Stad van Duizend Dingen is het geruststellend om te weten dat wat ik nodig heb niets meer is dan een fietstocht.

 5. Langs de Hudson River rijden is een van de grootste geneugten van het leven.

 6. Experts noemen snel de gezondheidsvoordelen van fietsen: het verhoogt de energie en bestrijdt vermoeidheid, het is zachter voor de gewrichten dan lopen of rennen, het kan helpen het risico op hartaandoeningen te verminderen en het is er één van de meest effectieve work-outs voor het hele lichaam waaraan u kunt deelnemen. (Gezien mijn minachting voor de meeste vormen van oefening, is dat laatste punt bijzonder dwingend.) En hoewel de toetredingsdrempel laag is - zo ongeveer alles wat u moet weten om te beginnen fietsen is zelf fietsen - mensen vragen me vaak of ik tips heb voor beginnende motorrijders.

 7. Hieronder een paar dingen die ik onderweg heb geleerd die bijdragen aan een veiligere en vreugdevolle rit:

 8. Volg de regels van de weg. Rem bij gele lichten, stop voor voetgangers en houd een stevige afstand tot auto's. Fietsers die de limiet verleggen - vliegen door stopborden, tailgating, schreeuwen naar auto's - geven fietsers niet alleen een slechte rap, maar verleiden het lot. "Een motorrijder is vlees, botten, pezen en huid tegen een twee-ton S.U.V.," merkte Timothy Egan nogal morbide op in de New York Times. "Wat een spatbordbuiger, schroot of borstel tussen auto's zou kunnen zijn, kan fataal zijn voor een fietser." Ik denk eraan dat elke keer dat mijn vrienden me plagen omdat ik een beetje een fietszoon ben.

 9. Maar laat u niet van de fiets afhouden door angst. Het is aanzienlijk veiliger om op een fiets te rijden dan in een auto. In 2012 waren fietsers goed voor slechts 2 procent van alle verkeersgerelateerde sterfgevallen. Hoewel het essentieel is om voorzichtig en bewust te blijven, is het ongegrond om angst je fietservaring te laten vertroebelen.

 10. Serieus, is er nog iets mooiers?

 11. Negeer die geruchten "je hebt geen helm nodig". Een Britse neurochirurg haalde onlangs krantenkoppen toen hij beweerde dat het dragen van een fietshelm eigenlijk gevaarlijker is dan reizen zonder een helm, maar het meeste onderzoek suggereert anders. Maar liefst 98 procent van de fietsfietsen heeft een helm, dus je bent in ieder geval in goed gezelschap.

 12. Verlicht de nacht. Blinky lichten zijn je beste vriend als het donker of bewolkt is. Vergeet niet om ze uit te doen wanneer u uw fiets op slot doet, want ze zijn een gemakkelijk item voor dieven die op zak zijn.

 13. Houd de lucht stromend. Rijden met minder-dan-volle banden is als proberen te schaatsen in sneakers: het is mogelijk, maar het is veel minder plezierig. Investeer in een goede pomp en zorg ervoor dat je leert waar de beste fietsenwinkels in de buurt zijn, zodat je een snuifje kunt invullen.

 14. Maak een afspeellijst. Wetten tegen het rijden met een koptelefoon variëren van staat tot staat, en het is nooit koosjer om naar muziek te luisteren in meer dan één oor. Maar rondkijken naar een soundtrack kan een geweldig gevoel zijn, dus overweeg om een ​​draadloze luidspreker te kopen die je op je frame kunt monteren. Stel dan een lijst met je favoriete nummers samen en bereid je voor op het gevoel dat je de wereld kunt veroveren.

 15. De Williamsburg Bridge is de ultieme forensentraining.

 16. Deze GPS-gids maakt deel uit van een reeks berichten die zijn ontworpen om u weer in balans te brengen wanneer u zich niet op uw gemak voelt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407