Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Extreme vegetarische bolognese saus

# 6 Clean Home

 1. Wanneer een kind zegt dat ze geen broccoli of paprika kunnen eten omdat hun haar eruit zal vallen (we hebben dit eerlijk gezegd eerder gehoord), moeten we dit niet als antwoord accepteren. We leiden de show, weet je nog? Niet onze kleintjes! De meest voorkomende manier om dit probleem op te lossen, is om de groenten in te sluipen door ze te pureren of op een of andere manier in de maaltijd te verbergen. Als u googelt "hoe groenten in voedsel te verbergen", krijgt u meer dan 13 MILJOEN resultaten. Het is een alledaagse hack en we kennen veel mensen die het doen.

 2. Maar we zeggen u ... DIT IS NIET DE MANIER OM TE GAAN (of we zijn er achter gekomen).

 3. Kunnen we mama even met mama praten? We willen onze kinderen leren over groenten en voeding, toch? We willen dat ze weten dat greens goed voor hen zijn, toch? Hoe kunnen we hen dit leren, als we doen alsof we nooit door de productenafdeling lopen of dat de producten hun avondeten niet halen?

 4. We gaan hier dieper in op waarom het weinig voordelen heeft om uw groenten hier voor hun diners te verbergen. Maar alles wat u op onze website ziet, draait om volledige transparantie en openbaarmaking. We nemen groenten op in veel van de maaltijden die we bereiden, maar onze kinderen zijn zich er volledig van bewust en begrijpen dat we deze groenten niet gebruiken om ze te martelen, maar dat ze eigenlijk goed smaken en ook goed voor je zijn! (Geloof me, als we onze kinderen willen martelen, zouden we ze gewoon in een kamer plaatsen zonder speelgoed).

 5. Dus laten we onze zeepdozen uitstappen en u een oplossing geven - want wij moeders gaan allemaal over het oplossen van problemen. Bekijk onze Extreme Veggie Bolognese. Hoewel het iets meer tijd kost dan het openen van een pot saus uit de winkel, is de tijdsinvestering het waard. Het bevat een serieuze vegetarische vuistslag en het is waanzinnig lekker. Houdt uw kind van pizza? Gebruik deze saus. Houdt je kind van pasta? Gebruik deze saus. Jij kleintje houdt ervan om soep op te slurpen. Gebruik deze saus.

 6. GEBRUIK DEZE SAUS. GEBRUIK DEZE SAUS. GEBRUIK DEZE SAUS !!

 7. Extreme Veggie Bolognese Saus Ingrediënten: 1 teentje knoflook, gehakt 1/4 ui, gehakt 1/4 kopje broccoli, in blokjes gesneden 1/4 kopje champignons, in blokjes gesneden 1/4 kopje wortels, in blokjes gesneden 1 handvol babyspinazie, gehakte extra vergine olijfolie Zout 1/4 - 1/2 kopje jarred tomatensaus (we houden van Rao's)

 8. Fotocredit: Little Global Chefs

 9. Wanneer een kind zegt dat ze geen broccoli of paprika kunnen eten omdat hun haar eruit zal vallen (we hebben dit eerlijk gezegd eerder gehoord), moeten we dit niet als antwoord accepteren. We leiden de show, weet je nog? Niet onze kleintjes! De meest voorkomende manier om dit probleem op te lossen, is om de groenten in te sluipen door ze te pureren of op een of andere manier in de maaltijd te verbergen. Als u googelt "hoe groenten in voedsel te verbergen", krijgt u meer dan 13 MILJOEN resultaten. Het is een alledaagse hack en we kennen veel mensen die het doen.

 10. Maar we zeggen u ... DIT IS NIET DE MANIER OM TE GAAN (of we zijn er achter gekomen).

 11. Kunnen we mama even met mama praten? We willen onze kinderen leren over groenten en voeding, toch? We willen dat ze weten dat greens goed voor hen zijn, toch? Hoe kunnen we hen dit leren, als we doen alsof we nooit door de productenafdeling lopen of dat de producten hun avondeten niet halen?

 12. We gaan hier dieper in op waarom het weinig voordelen heeft om uw groenten hier voor hun diners te verbergen. Maar alles wat u op onze website ziet, draait om volledige transparantie en openbaarmaking. We nemen groenten op in veel van de maaltijden die we bereiden, maar onze kinderen zijn zich er volledig van bewust en begrijpen dat we deze groenten niet gebruiken om ze te martelen, maar dat ze eigenlijk goed smaken en ook goed voor je zijn! (Geloof me, als we onze kinderen willen martelen, zouden we ze gewoon in een kamer plaatsen zonder speelgoed).

 13. Dus laten we onze zeepdozen uitstappen en u een oplossing geven - want wij moeders gaan allemaal over het oplossen van problemen. Bekijk onze Extreme Veggie Bolognese. Hoewel het iets meer tijd kost dan het openen van een pot saus uit de winkel, is de tijdsinvestering het waard. Het bevat een serieuze vegetarische vuistslag en het is waanzinnig lekker. Houdt uw kind van pizza? Gebruik deze saus. Houdt je kind van pasta? Gebruik deze saus. Jij kleintje houdt ervan om soep op te slurpen. Gebruik deze saus.

 14. GEBRUIK DEZE SAUS. GEBRUIK DEZE SAUS. GEBRUIK DEZE SAUS !!

 15. Extreme Veggie Bolognese Saus Ingrediënten: 1 teentje knoflook, gehakt 1/4 ui, gehakt 1/4 kopje broccoli, in blokjes gesneden 1/4 kopje champignons, in blokjes gesneden 1/4 kopje wortels, in blokjes gesneden 1 handvol babyspinazie, gehakte extra vergine olijfolie Zout 1/4 - 1/2 kopje jarred tomatensaus (we houden van Rao's)

 16. Fotocredit: Little Global ChefsDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407