Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Farm Fresh Mexican voor Cinco De Mayo in Vida Cantina in Portsmouth, NH

 1. Je kunt geen frissere ingrediënten in je eten krijgen dan een boerderij-aan-tafel restaurant zoals Vida Cantina en de inzet en toewijding die niet alleen hun eigenaars, maar ook hun personeel - in het etablissement plaatsen echt wordt geïllustreerd in hun gerechten, hun sfeer en hun kwaliteit van de dienstverlening. Ik zou het ten zeerste aanbevelen om Vida Cantina te stoppen en deze Cinco De Mayo (of een andere dag van het jaar) zelf te proeven. Vergeet niet om een ​​van hun margarita's te proberen met een keuze uit meer dan veertig verschillende tequila's!

 2. U kunt ze vinden op: Vida Cantina www.vidacantinanh.com 2456 Lafayette Road Portsmouth, NH 03801 (603) 501-0648

 3. Het belangrijkste verschil dat u zult merken in elk boerderij-tot-tafel-restaurant in vergelijking met meer traditionele gerechten, is de versheid. Ik had nooit gedacht dat ik het verschil kon zien tussen vers voedsel van een boerderij en voedsel van een distributeur - althans niet totdat ik begon met het zoeken naar eetgelegenheden voor mijn Farm to Table-serie.

 4. Rijdend vanuit Kittery, ME waar ik vaak de outlet malls bezoek, neem ik vaak de voorkeur aan de meer schilderachtige Route 1, die zich een weg baant door Maine, New Hampshire en uiteindelijk leidt naar de North Shore of Boston, waar ik woon. Op een avond, niet lang geleden, was ik op een van mijn ritten op zoek naar een margarita om mijn weekend mee te eindigen en stuitte op Vida Cantina aan de rechterkant van de zuidelijke weg. Ik trok naar binnen en liep door de deur. Ik was meteen in de ban van warme aangename aroma's van de taco's, enchiladas en vers vlees dat grilde. Ondanks deze geweldige aroma's was ik op een missie om een ​​goede margarita te vinden, en een goede margarita die ik wel vond. Met de versgeperste limoenen en een scheutje tequila en een vleugje zout, was het drankje ronduit geweldig. Het was op dat moment dat ik echt een moment nam om mijn omgeving in zich op te nemen.

 5. Als je je ooit hebt afgevraagd hoe het was om te gaan zitten in het huis van een Mexicaans gezin, dan is Vida Cantina zeker de plek om naartoe te gaan. Chef David Vargas legt uit dat "... het zijn die traditionele smaken en de verse ingrediënten gecombineerd in een moderne techniek die Vida Cantina blijft aansturen." Hij legde verder uit dat traditioneel Mexicaans eten zijn authentieke smaak haalt uit de meest verse ingrediënten, wat het Farm to Table-concept in het etablissement echt heeft geïnspireerd. Niemand kent authentiek Mexicaans eten zoals Vargas, die opgroeide in een Amerikaans-Mexicaans huis met ouders uit de regio Guadalajara en Jalisco. Koken was een passie in huis, net als het element 'gezin' bij de maaltijd. Verder ontving hij professioneel culinair onderwijs van Le Cordon Bleu College of Culinary Arts.

 6. Vargas legt uit dat "Vida Cantina probeert weg te stappen van de norm die veel Amerikanen misschien als Mexicaans eten beschouwen ..." iets dat naar mijn mening een meer authentieke en levendige Mexicaanse ervaring biedt. Je zult de traditionele burrito's en quesadilla's niet vinden die je misschien in andere 'Mexicaanse' restaurants tegenkomt. In plaats daarvan vindt u verrukkelijke gerechten zoals de NH Mushroom "Chorizo" Taco's, van begin tot eind gegrond in verse ingrediënten. Vida Cantina heeft zelfs afspraken gemaakt met de lokale Tuckaway Farm in Lee, NH om hen te voorzien van verse maïs. "Ik besloot vorig jaar dat we dit jaar onze tortilla's voor onze taco's helemaal opnieuw zouden gaan maken. Ik liet mijn personeel zien hoe ze de maïs in meel konden malen om alle zelfgemaakte ingrediënten voor onze tortilla's te maken die we voor onze taco's gebruiken." Vargas stelt. "Ik zal toegeven dat ik een interessante blik van mijn personeel kreeg toen ik voorstelde dat we 60 pond maïs met de hand zouden malen."

 7. Vida Cantina heeft niet alleen een grote inspanning geleverd om hun telers en leveranciers te vormen om de perfecte ingrediënten te leveren, ze hebben dezelfde inspanningen gestoken in hun personeelstraining. "We krijgen hier en daar wat pushback, wanneer mensen een Mexicaans restaurant binnenkomen en ze een meer traditionele stijl verwachten, wat ze van burrito's en dergelijke verwachten. Onze servers zijn zeer goed opgeleid en vertellen in feite het verhaal van wat we doe het hier en waarom doe je het dagelijks. " zegt Vargas. "We bieden opzettelijk geen burrito's aan zodat we hun perceptie kunnen veranderen. Stuur mensen weg van dat beeld wanneer ze in een Mexicaans restaurant gaan zitten en zie tegelijkertijd alle boerderijen die we promoten en wat we doen met de verse ingredienten."

 8. Hier zijn enkele van de andere boerderijen waarmee ze werken: Breezy Hill Farm - South Berwick, Maine - vlees verstrekken PT Farm - North Haverhill, NH - vlees verstrekken

 9. Een ander voordeel dat Vargas graag in zijn zeekustrestaurant implementeert, is de nabijheid van verse vis. Vida Cantina behoort tot een lokale viscoöperatie die ze betalen en elke vrijdag zorgen lokale vissers voor de verse vangst die ze die dag krijgen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407