Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gedachten over Vaderdag

10 Keto-salades die je elke dag van 2019 wilt eten

 1. Enkele dagen voordat ik werd geboren interviewde NBC News mijn vader, toenmalig senator John F. Kennedy. In navolging van de typische mentaliteit van Amerika in de jaren 1950, vroeg de interviewer mijn vader: "Als u een zoon zou krijgen, zou u een politieke carrière voor hem aanmoedigen?" Mijn vader vertoonde de visionaire geest die de wereld spoedig op zoveel manieren zou inspireren, en mijn vader antwoordde: "Ja, en ik hoop dat als ik een dochter zou hebben, ik haar zou kunnen aanmoedigen om een ​​rol te spelen. Ik denk niet dat dit tot mannen zou moeten gelden enkel en alleen." Je kunt het interview hier bekijken.

 2. In Japan is "vrouwenwetenschap" het gesprek van de natie. Veel van het discours is gericht op de behoeften en potentiële bijdragen van werkende moeders, maar Vaderdagweekend is een geschikt moment om vaders te vieren en onszelf eraan te herinneren dat werk-privébalans niet alleen een kwestie van vrouwen is.

 3. In zijn boek Fatherneed merkt Yale University, kinderpsycholoog Kyle Pruett, op dat kinderen wier vaders diep bij hun leven betrokken zijn, het beter doen op school. Peuters met betrokken vaders zijn beter voorbereid op de stress en frustraties die gepaard gaan met scholing dan kinderen van wie de vaders minder betrokken zijn. En jonge mannen hebben vaders nodig die aanwezig zijn als ze aan hun eigen levensreis beginnen.

 4. Met andere woorden, de samenleving profiteert op tastbare manieren wanneer vaders de tijd hebben om te investeren in het leven van hun kinderen.

 5. En de maatschappij profiteert ook op andere manieren. Wanneer mannen thuis meer betrokken zijn, kunnen vrouwen terug naar school gaan of een bedrijf beginnen. Als een vrouw weet dat haar man kan helpen voor hun zieke kind te zorgen of een diner voor de kinderen te regelen, kan ze carrièremogelijkheden zoeken. Als Japanse vrouwen actiever deelnemen aan de economie, zal het BBP stijgen, wat iedereen in Japan ten goede komt, inclusief de werkgevers van de mannen die misschien af ​​en toe vrij moeten nemen om voor hun kinderen te zorgen.

 6. Toen mijn vader in 1957 werd geïnterviewd, dacht hij al aan de toekomstige samenleving gebaseerd op gelijkheid en kansen voor alle burgers: mannen en vrouwen, zwart en wit. Veel van de mannen die een grote positieve invloed hebben gehad op de rol van vrouwen hebben dochters gehad en ik denk niet dat het een ongeluk was. Wanneer een man vraagt: "Hoe zou ik willen dat een baas mijn dochter behandelt?" of "Hoe zou ik willen dat een collega zich tegenover mijn moeder gedraagt?" of "Zullen mijn kleinkinderen niet beter af zijn als hun vader meer tijd met hen kan doorbrengen?" we winnen allemaal.

 7. Fijne vaderdag. Geniet van je dag.

 8. Enkele dagen voordat ik werd geboren interviewde NBC News mijn vader, toenmalig senator John F. Kennedy. In navolging van de typische mentaliteit van Amerika in de jaren 1950, vroeg de interviewer aan mijn vader: "Als u een zoon zou krijgen, zou u dan een politieke carrière voor hem aanmoedigen?" Mijn vader vertoonde de visionaire geest die de wereld spoedig op zoveel manieren zou inspireren, en mijn vader antwoordde: "Ja, en ik hoop dat als ik een dochter zou hebben, ik haar zou kunnen aanmoedigen om een ​​rol te spelen. Ik denk niet dat dit tot mannen zou moeten gelden enkel en alleen." Je kunt het interview hier bekijken.

 9. In Japan is "vrouwenwetenschap" het gesprek van de natie. Veel van het discours is gericht op de behoeften en potentiële bijdragen van werkende moeders, maar Vaderdagweekend is een geschikt moment om vaders te vieren en onszelf eraan te herinneren dat werk-privébalans niet alleen een kwestie van vrouwen is.

 10. In zijn boek Fatherneed merkt Yale University, kinderpsycholoog Kyle Pruett, op dat kinderen wier vaders diep bij hun leven betrokken zijn, het beter doen op school. Peuters met betrokken vaders zijn beter voorbereid op de stress en frustraties die gepaard gaan met scholing dan kinderen van wie de vaders minder betrokken zijn. En jonge mannen hebben vaders nodig die aanwezig zijn als ze aan hun eigen levensreis beginnen.

 11. Met andere woorden, de samenleving profiteert op tastbare manieren wanneer vaders de tijd hebben om te investeren in het leven van hun kinderen.

 12. En de maatschappij profiteert ook op andere manieren. Wanneer mannen thuis meer betrokken zijn, kunnen vrouwen terug naar school gaan of een bedrijf beginnen. Als een vrouw weet dat haar man kan helpen voor hun zieke kind te zorgen of een diner voor de kinderen te regelen, kan ze carrièremogelijkheden zoeken. Als Japanse vrouwen actiever deelnemen aan de economie, zal het BBP stijgen, wat iedereen in Japan ten goede komt, inclusief de werkgevers van de mannen die misschien af ​​en toe vrij moeten nemen om voor hun kinderen te zorgen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407