Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Geef je vader een gezond hart voor Vaderdag

10 Keto-salades die je elke dag van 2019 wilt eten

 1. Terwijl Vaderdag nadert, proberen sommigen van ons te beslissen wat ze met papa willen doen. Als je vader zoiets als de mijne is, is hij notoir moeilijk om voor te kopen. Dus waarom zou je hem niet het geschenk van gezondheid geven? Hier is hoe:

 2. Dad's Day beginnen met een gezond ontbijt: Studies tonen aan dat ontbijt eten belangrijk is voor het behoud van een gezond gewicht, het leveren van energie voor de ochtendactiviteiten en ons helpt vast te houden aan een gecontroleerde inname tegen de tijd dat de lunch rolt in de omgeving van. Streven naar drie voedselgroepen, bijvoorbeeld fruit of groenten, magere melk of alternatieve en volle granen. Door een bron van magere eiwitten en / of vezels toe te voegen (bijvoorbeeld op zoek naar 100 procent volle granen) zal paps eetlust onder controle blijven, zodat hij niet op zoek is naar een snack of lunch met een hoger caloriegehalte.

 3. Plan een gezond vaderdaguitje: wandelen, naar het strand of park voor een frisbee, vangst of volleybal zijn geweldige activiteiten. Hoe zit het met het organiseren van een dag kanovaren of roeien? Deze activiteiten brengen je niet alleen in beweging, maar brengen ook kwaliteitstijd samen door. Betrek het hele gezin erbij. De gezondheidsvoordelen van lichamelijke activiteit zijn eindeloos: gewichtsbeheersing, het verminderen van het risico op chronische ziekten, het versterken van botten, het verbeteren van de geestelijke gezondheid en het vergroten van de kans van papa's om een ​​langer, gezonder leven te leiden. En het is leuk!

 4. Waarom zou je daar stoppen? Regelmatig iets organiseren om met papa te doen, zoals aanmelden voor een softbalcompetitie of andere georganiseerde sport. Dit zorgt ervoor dat papa (en jij) regelmatig fysieke activiteit krijgen en meer quality time samen doorbrengen dan alleen op Vaderdag. Papa zal er dol op zijn!

 5. Maak van papa een gezond diner met wat gezonde griltips: organiseer een familiediner om papa te vieren en een aantal van zijn favoriete gerechten te grillen. We weten allemaal dat vaders dol zijn op barbecue.

 6. * Kies mager vlees zoals kipfilet, varkens- of runderhaas, vis met stevige vleessoorten zoals zalm, tilapia of heilbot of extra stevige tofu.

 7. * Zorg ervoor dat alle zichtbare vet is verwijderd voordat u gaat grillen.

 8. * Vermijd het verkolen van het vlees en gebruik een natriumarme marinade om smaak toe te voegen en de vorming van heterocyclische amines (HCA's), kankerverwekkende chemicaliën die worden gevormd bij het koken van vlees op hoog vuur, te ontmoedigen.

 9. * Vergeet niet om spiesgroenten en / of fruit aan de grill toe te voegen, zoals paprika, courgette, cherry tomaten, champignons, uien, ananas, mango's of perziken voor kleur en voeding. Je kunt zelfs maïskolven grillen (10 minuten grillen tot ze zacht en lichtbruin zijn) of folieverpakkingen van gehakte mini of zoete aardappelen met uien (gewoon licht spuiten met olie, je favoriete kruiden en specerijen toevoegen en de folie opvouwen om te maken een pakket).

 10. * Maak de maaltijdfamilie en vertel iedereen om in te graven.

 11. Fijne vaderdag!

 12. Klik hier voor meer informatie van Samara Foisy.

 13. Klik hier voor meer informatie over voeding en voeding.

 14. Terwijl Vaderdag nadert, proberen sommigen van ons te beslissen wat ze met papa willen doen. Als je vader zoiets als de mijne is, is hij notoir moeilijk om voor te kopen. Dus waarom zou je hem niet het geschenk van gezondheid geven? Hier is hoe:

 15. Dad's Day beginnen met een gezond ontbijt: Studies tonen aan dat ontbijt eten belangrijk is voor het behoud van een gezond gewicht, het leveren van energie voor de ochtendactiviteiten en ons helpt vast te houden aan een gecontroleerde inname tegen de tijd dat de lunch rolt in de omgeving van. Streven naar drie voedselgroepen, bijvoorbeeld fruit of groenten, magere melk of alternatieve en volle granen. Door een bron van magere eiwitten en / of vezels toe te voegen (bijvoorbeeld op zoek naar 100 procent volle granen) zal paps eetlust onder controle blijven, zodat hij niet op zoek is naar een snack of lunch met meer calorieën.

 16. Plan een gezond vaderdaguitje: wandelen, naar het strand of park voor een frisbee, vangst of volleybal zijn geweldige activiteiten. Hoe zit het met het organiseren van een dag kanovaren of roeien? Deze activiteiten brengen je niet alleen in beweging, maar brengen ook kwaliteitstijd samen door. Betrek het hele gezin erbij. De gezondheidsvoordelen van lichamelijke activiteit zijn eindeloos: gewichtsbeheersing, het verminderen van het risico op chronische ziekten, het versterken van botten, het verbeteren van de geestelijke gezondheid en het vergroten van de kans van papa's om een ​​langer, gezonder leven te leiden. En het is leuk!

 17. Waarom zou je daar stoppen? Regelmatig iets organiseren om met papa te doen, zoals aanmelden voor een softbalcompetitie of andere georganiseerde sport. Dit zorgt ervoor dat papa (en jij) regelmatig fysieke activiteit krijgen en meer quality time samen doorbrengen dan alleen op Vaderdag. Papa zal er dol op zijn!

 18. Maak van papa een gezond diner met wat gezonde griltips: organiseer een familiediner om papa te vieren en een aantal van zijn favoriete gerechten te grillen. We weten allemaal dat vaders dol zijn op barbecue.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407