Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Geen pizzatips van Jim Lahey

Muziek blijft bij je.

 1. Jim Lahey, eigenaar van de bekende Sullivan Street Bakery and Co., heeft gedaan wat Steve Jobs met computers heeft gedaan - hij heeft een revolutie teweeggebracht. Of je nu een fervent thuisbakker bent of niet, er is een vrij goede kans dat je hebt gehoord van zijn no-knead broodbereidingsmethode.

 2. Lahey heeft het grootste deel van het werk gedaan om brood te maken (de dagen van moe armponsende deeg liggen achter ons) en hij heeft gewoon een langere wachttijd toegevoegd; tegelijkertijd heeft hij thuis broodbakkers een recept gegeven dat hen elke keer een gouden korst en een perfecte kruim geeft. Je zou kunnen zeggen dat hij de rockster van broodbereiding is, en veel thuisbakkers zijn zijn groupies.

 3. Het blijkt dat het recept van Lahey niet alleen goed is voor heel grote broden, je kunt het ook gebruiken om Italiaanse pizza's te maken. En met het nieuwe kookboek van Lahey, dat net in de schappen ligt: ​​"Mijn pizza: de gemakkelijke manier om thuis spectaculaire pizza's te maken", zult u merken dat er geen gebrek is aan inspiratie. We bij Kitchen Daily kregen de kans om met Lahey te praten en leerden een beetje meer over zijn bakmethode. Lees zijn interview hieronder:

 4. RECEPTEN UIT HET BOEK Pizzadeeg Ham en Kaastaart Giardiniera Pie Popeye Pie

 5. Jim Lahey, eigenaar van de bekende Sullivan Street Bakery and Co., heeft gedaan wat Steve Jobs met computers heeft gedaan - hij heeft een revolutie teweeggebracht. Of je nu een fervent thuisbakker bent of niet, er is een vrij goede kans dat je hebt gehoord van zijn no-knead broodbereidingsmethode.

 6. Lahey heeft het grootste deel van het werk gedaan om brood te maken (de dagen van moe armponsende deeg liggen achter ons) en hij heeft gewoon een langere wachttijd toegevoegd; tegelijkertijd heeft hij thuis broodbakkers een recept gegeven dat hen elke keer een gouden korst en een perfecte kruim geeft. Je zou kunnen zeggen dat hij de rockster van broodbereiding is, en veel thuisbakkers zijn zijn groupies.

 7. Het blijkt dat het recept van Lahey niet alleen goed is voor heel grote broden, je kunt het ook gebruiken om Italiaanse pizza's te maken. En met het nieuwe kookboek van Lahey, dat net in de schappen ligt: ​​"Mijn pizza: de gemakkelijke manier om thuis spectaculaire pizza's te maken", zult u merken dat er geen gebrek is aan inspiratie. We bij Kitchen Daily kregen de kans om met Lahey te praten en leerden een beetje meer over zijn bakmethode. Lees zijn interview hieronder:

 8. RECEPTEN UIT HET BOEK Pizzadeeg Ham en Kaastaart Giardiniera Pie Popeye PieDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407