Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gefermenteerd voedsel vermijden

Drinkwater

 1. Gefermenteerd voedsel, zoals bier, zuurkool, kimchi, yoghurt en broodgist, is een veel voorkomend item in veel Amerikaanse diëten. Volgens het National Center for Complementary and Alternative Medicine is de veiligheid van gefermenteerde probiotica en levende micro-organismen in voedsel relatief ongetest ondanks een lange geschiedenis van menselijke consumptie. Of u nu een aandoening van Candida probeert te behandelen of een allergie voor schimmel- en gistproducten heeft ontdekt, u kunt gefermenteerd voedsel effectief uit uw dieet verwijderen met een minimum aan planning.

 2. Schrijf een lijst met gefermenteerd voedsel met behulp van grafieken die beschikbaar zijn op de websites van de Universiteit van Nebraska-Lincoln of Akea Life. Plak deze lijst op uw koelkast, voorraadkast of ander gebied om het risico op het consumeren van gefermenteerd voedsel te verminderen.

 3. Maak een gedetailleerd maaltijdplan voor elke dag van de eerste twee weken van uw niet-gefermenteerd voedingsdieet. Koop ingrediënten voor huisgemaakte maaltijden en hoofdgerechten en zorg ervoor dat je gefermenteerde voedingsmiddelen zoals oude kaas, zuurkool, azijn, yoghurt, kappertjes, augurken, gekiemde voedingsmiddelen, kefir, miso, tempeh, tofu en traditioneel gemarineerde groenten zoals artisjokken weglaat, olijven, paprika en champignons. Als je uit eten gaat, vraag dan aan de manager of ober van het restaurant of je geselecteerde gerecht een van deze gefermenteerde gerechten bevat.

 4. Blijf uit de buurt van alcoholproducten zoals bier, wijn, cider en sake. Misschien de moeilijkste stap in een niet-gefermenteerd dieet voor veel mensen, kan het vermijden van alcohol gemakkelijker zijn als u de frequentie vermindert waarmee u bars en andere gebieden bezoekt waar bier en wijn vaak worden geserveerd. Beheers je verlangen door wortelbier te drinken tijdens sociale drinksituaties.

 5. Betrek uzelf bij het selecteren, bereiden en koken van uw eigen voedsel om het risico op het eten van gefermenteerd voedsel en snacks in restaurants of uit gemak te verminderen. Bezoek de lokale boerenmarkt of biologische voedingswinkel en selecteer groenten om te koken. Probeer verschillende recepten van niet-gefermenteerde en gistvrije voedingsmiddelen en stel uw favorieten samen in een lijst om u te helpen uw doelen te handhaven om gefermenteerde voedingsmiddelen te vermijden.

 6. Gefermenteerd voedsel, zoals bier, zuurkool, kimchi, yoghurt en broodgist, is een veel voorkomend item in veel Amerikaanse diëten. Volgens het National Center for Complementary and Alternative Medicine is de veiligheid van gefermenteerde probiotica en levende micro-organismen in voedsel relatief ongetest ondanks een lange geschiedenis van menselijke consumptie. Of u nu een aandoening van Candida probeert te behandelen of een allergie voor schimmel- en gistproducten heeft ontdekt, u kunt gefermenteerd voedsel effectief uit uw dieet verwijderen met een minimum aan planning.

 7. Schrijf een lijst met gefermenteerd voedsel met behulp van grafieken die beschikbaar zijn op de websites van de Universiteit van Nebraska-Lincoln of Akea Life. Plak deze lijst op uw koelkast, voorraadkast of ander gebied om het risico op het consumeren van gefermenteerd voedsel te verminderen.

 8. Maak een gedetailleerd maaltijdplan voor elke dag van de eerste twee weken van uw niet-gefermenteerd voedingsdieet. Koop ingrediënten voor huisgemaakte maaltijden en hoofdgerechten en zorg ervoor dat je gefermenteerde voedingsmiddelen zoals oude kaas, zuurkool, azijn, yoghurt, kappertjes, augurken, gekiemde voedingsmiddelen, kefir, miso, tempeh, tofu en traditioneel gemarineerde groenten zoals artisjokken weglaat, olijven, paprika en champignons. Als je uit eten gaat, vraag dan aan de manager of ober van het restaurant of je geselecteerde gerecht een van deze gefermenteerde gerechten bevat.

 9. Blijf uit de buurt van alcoholproducten zoals bier, wijn, cider en sake. Misschien de moeilijkste stap in een niet-gefermenteerd dieet voor veel mensen, kan het vermijden van alcohol gemakkelijker zijn als u de frequentie vermindert waarmee u bars en andere gebieden bezoekt waar bier en wijn vaak worden geserveerd. Beheers je verlangen door wortelbier te drinken tijdens sociale drinksituaties.

 10. Betrek uzelf bij het selecteren, bereiden en koken van uw eigen voedsel om het risico op het eten van gefermenteerd voedsel en snacks in restaurants of uit gemak te verminderen. Bezoek de lokale boerenmarkt of biologische voedingswinkel en selecteer groenten om te koken. Probeer verschillende recepten van niet-gefermenteerde en gistvrije voedingsmiddelen en stel uw favorieten samen in een lijst om u te helpen uw doelen te handhaven om gefermenteerde voedingsmiddelen te vermijden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407