Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Geneest de Bay Food Benefit Is Gold's Best Ever

Appeltaart van Joyce Maynard

 1. Er zijn voedselgebeurtenissen en af ​​en toe zijn er voedselgebeurtenissen. Jonathan Gold, de Pulitzer Prize-winnende restaurantcriticus voor de LA Weekly, organiseert jaarlijks een evenement voor de milieubeweging van zijn broer Mark, Heal the Bay. Jonathan is de goeroe van alle etnische etenswaren voor iedereen die over eten en restaurants schrijft of ervan houdt ... we zien allemaal op naar hem als de autoriteit. Zijn boek, Counter Intelligence: Where to Eat in Real Los Angeles, is hier de veelbekende bijbel van authentiek etnisch eten.

 2. Jonathan Gold (rechts), met zijn redacteur echtgenote Laurie Ochoa, is de producent achter dit unieke en opwindende voedselvoordeel voor Heal The Bay.

 3. Dus wanneer Gold zijn jaarlijkse voordeel, de Gold Standard, in het Petersen Auto Museum opbrengt, weet je dat het een overvloed aan plaatsen zal hebben die gewoonlijk niet deelnemen aan het meer gevierde eten evenementen. Ik weet zeker dat sommige van die eetgelegenheden hier nog nooit hebben gehoord van Wolfgang Puck's Meals on Wheels of Ivy Chu's Pier del Sol voor speciale Olympische Spelen. Dat kan verklaren waarom ik, ten voordele, de beste vistaco van mijn leven heb gegeten ... evenals een ongelooflijk bord Ethiopische runderstoofpot, gebakken kipmaagden en een Thaise groene curry die het dak van mijn mond blies met de felle intensiteit van zijn warmte en smaak.

 4. Marc Gold van Eva's Restaurant op Beverly kookte 49 uur lang een bolognesesaus met rundvlees!

 5. Een charmante vrouw genaamd Genet biedt traditioneel Ethiopisch eten aan in haar Fairfax-etablissement, Meals By Genet.

 6. Ja, er deden nog veel meer conventionele eetgelegenheden mee, zoals Wolfgang Puck's Cut, Nancy Silverton's Pizzeria Mozza, Susan Feniger's Street, Michael Cimarusti's Providence, Maureen Vincenti's Vincenti Ristorante, Celestino Drago's Drago Centro, Susan Tracht's Jar, Eric Greenspan's The Foundry, chef Brandon Boudet bereidt zich voor op zijn Mardi Gras-diners bij Dominick. terwijl chef-kok Alain Giraud een voorbeeld van zijn aanstaande Maison Giraud met ham-en-kaas croissants ... dit is tenslotte Jonathan Gold, mensen, de man!

 7. Jonathan praat met Krissie, de vrouw van de beroemde chef-kok Ludo van de innovatieve 'pop-up' restaurants.

 8. Franse chef Laurent Quenioux heeft een opmerkelijke bistro op Beverly met briljante, unieke gerechten.

 9. Maar de mens leeft niet alleen van voedsel, dus drinken en gedistilleerde dranken zijn een belangrijk onderdeel van elke voedselgebeurtenis ... en Bill Knight of the Wine House bij Cotner in 2311, LA, leidde de enorme wijnselectie, met meer dan negentig wijngaarden die deelnemen aan een proeverij / nippendisplay dat de wijndovende zoektocht van elke oenofiel zou bevredigen.

 10. Maar het zijn de onverwachte edelstenen die zo'n gebeurtenis zo'n traktatie maken ... de ontdekking van smaakvolle bommen die je versteld doen staan ​​en je verbeelding stimuleren ... tenminste als je een voedselmens van onuitblusbare kracht, iets waarvan ik aanneem dat al mijn lezers dat zijn. Een aantrekkelijke vrouw genaamd Genet, eigenaar van een Fairfax-restaurant, Meals By Genet, met traditionele Ethiopische gerechten, serveerde deze diep aardse stoofpot, bedoeld om te worden opgeschept met stukjes versgebakken flatbread. Er was een robuuste, krachtige vrouw genaamd Jazz, van Jitlada, het legendarische Zuid-Thaise restaurant in Hollywood, dat dagelijks wordt gevonden door een nieuwe bemanning van avontuurlijke eters die niet kunnen geloven dat ze het heetste eten op aarde opeten ... en geniet er zoveel van dat ze wekelijks terugkeren. Ik omarmde de quixotische chef-kok Laurent Quenioux, die opmerkelijke Franse bistrogerechten met een ademloze verbeelding uitstraalt in zijn Beverly Blvd. juweeltje, Bistro LQ.

 11. Chef-kok Ian Hall serveert geweldig Schots / joods eten in The Gorbals in de binnenstad, hier biedt me wat kippenmaagden aan. [! 9278 => 1140 = 1!

 12. Mijn favoriete traktatie van de dag is deze ongelooflijke vistaco geserveerd door Hulu van TACOS BAJA op Whittier Blvd in L.A .. en ze kosten $ 1,59 per stuk.

 13. Bedankt, Jonathan, voor een moedige en waardige inspanning van iedereen die van het strand houdt om het te beschermen. Al 25 jaar is Heal the Bay toegewijd aan het veilig, gezond en schoon houden van kustwateren en stroomgebieden in Zuid-Californië, inclusief mijn favoriete baai van Santa Monica. Meer macht voor hen!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407