Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gezond eten bij Wendy # 39; s

Gezond evenwicht

 1. Als u te laat komt of met een tijdgebrek bezig bent, kan fastfood een noodzakelijk kwaad zijn. Een snelle pitstop bij Wendy's op weg naar huis na een late nacht op kantoor kan het dichtst in de buurt komen van een zelfgemaakte maaltijd die je hebt, wat je dieet en gewichtsverliesdoelen verwoest. Vergeet niet dat alle fastfood niet gelijk is gemaakt. Minder vetmestingsopties met minder calorieën zijn beschikbaar in het menu van Wendy. U hoeft alleen maar verstandig te kiezen om voedingsmiddelen te vinden die passen bij uw drukke schema en uw gezond eetplan.

 2. Kies een sandwich met minder vet en calorieën dan een traditionele cheeseburger. Volgens de website van Wendy is een ultieme kipgrill plus een salade minder dan 10 gram vet en 500 calorieën, waardoor het een gezondere keuze is dan vette hamburgers en vetrijke frietjes. Gegrilde kip is een goede bron van magere eiwitten en de salade geeft je groenten en vezels. Of kies een van Wendy's salades zoals de Mandarin Chicken Salad; het heeft ongeveer 400 calorieën, zelfs met alle toppings en kruiden.

 3. Verwissel je gebruikelijke hamburger of sandwich voor Wendy's chili. Een kleine chili heeft een kleine 190 calorieën en wordt door LifeHacker.com aanbevolen als een gezonde keuze. Combineer je chili met een gepofte aardappel en salade, en je hebt een volledig uitgebalanceerde maaltijd compleet met eiwitten, vezels en koolhydraten voor ongeveer 500 calorieën.

 4. Verminder de hoeveelheid kruiden op uw hamburger, als u er een moet hebben. Typische Wendy's hamburgers hebben zowel mayonaise als ketchup, en vaak ook kaas en spek. Vertel je kassier om een ​​aantal kruiden te bewaren om de hoeveelheid calorieën die je consumeert te verminderen. Kaas voegt ongeveer 50 calorieën per plak toe, Wendy's bacon voegt 30 calorieën toe en mayo kost je 40 calorieën.

 5. Profiteer van Wendy's grote menu voor bijgerechten. In tegenstelling tot de meeste fastfoodrestaurants, kunt u andere items dan friet kiezen om uw maaltijd te voltooien. Een salade met vetvrije franse of ranchdressing is een goede keuze, maar je kunt ook kiezen voor mandarijntjes, een gepofte aardappel (licht op de zure room en kaas) of chili, die veel minder calorieën bevatten dan de 420 -calorie medium frites bestellen, en die gezonde vezels en eiwitten bieden.

 6. Vermijd de fonteindrinkstandaard en kies een gezonder drankje bij uw maaltijd. Kies in plaats van frisdrank, vetvrije melk of een fles water om te drinken. Als u frisdrank moet hebben, houd u dan aan het dieet om uw calorie-inname te verminderen.

 7. Als u te laat komt of met een tijdgebrek bezig bent, kan fastfood een noodzakelijk kwaad zijn. Een snelle pitstop bij Wendy's op weg naar huis na een late nacht op kantoor kan het dichtst in de buurt komen van een zelfgemaakte maaltijd die je hebt, wat je dieet en gewichtsverliesdoelen verwoest. Vergeet niet dat alle fastfood niet gelijk is gemaakt. Minder vetmestingsopties met minder calorieën zijn beschikbaar in het menu van Wendy. U hoeft alleen maar verstandig te kiezen om voedingsmiddelen te vinden die passen bij uw drukke schema en uw gezond eetplan.

 8. Kies een sandwich met minder vet en calorieën dan een traditionele cheeseburger. Volgens de website van Wendy is een ultieme kipgrill plus een salade minder dan 10 gram vet en 500 calorieën, waardoor het een gezondere keuze is dan vette hamburgers en vetrijke frietjes. Gegrilde kip is een goede bron van magere eiwitten en de salade geeft je groenten en vezels. Of kies een van Wendy's salades zoals de Mandarin Chicken Salad; het heeft ongeveer 400 calorieën, zelfs met alle toppings en kruiden.

 9. Verwissel je gebruikelijke hamburger of sandwich voor Wendy's chili. Een kleine chili heeft een kleine 190 calorieën en wordt door LifeHacker.com aanbevolen als een gezonde keuze. Combineer je chili met een gepofte aardappel en salade, en je hebt een volledig uitgebalanceerde maaltijd compleet met eiwitten, vezels en koolhydraten voor ongeveer 500 calorieën.

 10. Verminder de hoeveelheid kruiden op uw hamburger, als u er een moet hebben. Typische Wendy's hamburgers hebben zowel mayonaise als ketchup, en vaak ook kaas en spek. Vertel je kassier om een ​​aantal kruiden te bewaren om de hoeveelheid calorieën die je consumeert te verminderen. Kaas voegt ongeveer 50 calorieën per plak toe, Wendy's bacon voegt 30 calorieën toe en mayo kost je 40 calorieën.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407