Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gezondheidsvoordelen van kwaliteit Cacao

12 Offbeat Smoothie-recepten om u uit uw Rut te halen

 1. Het is weer chocoladeseizoen! Halloween-restjes blijven hangen tot de truffels en toffe wintervakanties massaal aankomen. Elke dag ontsporen goedbedoelde medewerkers, familieleden en vrienden onze doordachte eetgewoonten met heerlijke traktaties die dromerig zijn ingepakt in linten en weefsel.

 2. Als het verleden een indicator is (en meestal is dat het geval), is ontbering geen duurzame oplossing voor de overdosis chocolade. Laten we in plaats daarvan beginnen met een mentale make-over: alle chocolade is niet inherent ongezond.

 3. Studies tonen aan dat cacaobonen flavanolen bevatten, die antioxiderende effecten hebben die kunnen helpen hartaandoeningen te voorkomen en de bloeddruk te verlagen, en ons beschermen tegen beroertes en hartaanvallen. De kunst is om te begrijpen welke chocolade, en hoeveel daarvan, goed voor ons is.

 4. Het Cheatsheet voor Chocolade:

 5. * Kies pure chocolade, 65 procent cacao of meer. Als het niet duidelijk is hoeveel cacao de traktatie bevat, zorg er dan voor dat cacao een van de ingrediënten is.

 6. * Blijf bij 85 gram of minder per dag - ongeveer zeven vierkanten van 2x2 inch.

 7. * Onthoud de calorieën en compenseer dienovereenkomstig. Zeven vierkanten van chocolade is ongeveer 420 calorieën. Ruil je pompoen gekruide latte (380 calorieën) en je bent er bijna. Bovendien bespaar je jezelf de 40 procent transvet en kunstmatige smaakstoffen.

 8. * Geniet van uw snoepjes om echt van hun smaak te genieten en hersenloze bling te voorkomen. [! 9724 => 1140 = 1!

 9. Een chocolademeditatie:

 10. Houd een stuk chocolade in uw handpalm en onderzoek het visueel. Let op de rijkdom van kleur, de gladheid van textuur.

 11. Breng de chocolade naar je neus en adem de geur in. Wat ruik jij Zit er aarde in je chocolade? Spice, zoetheid?

 12. Plaats de chocolade tussen uw tanden. Let op de dichtheid ervan terwijl je bijt en een hap op je tong laat vallen.

 13. Laat het daar even rusten. Hoe reageert je mond? Voel je je speekselklieren vonken terwijl sporen van kalkachtige smaak je pallet doen ontbranden?

 14. Hoe voelt uw tong als de chocolade begint te smelten?

 15. Wat valt u op bij de eerste keer slikken? Textuur, smaak, sensatie?

 16. U kunt ook mentale en emotionele reacties op de chocolade opmerken. Denk na over één stuk, gericht op je zintuiglijke reacties, na hoe je je in totaal voelt.

 17. Als de sensatie aangenaam is, dank je misschien aan alle mensen en elementen die hebben bijgedragen aan de chocolade die nu naast je zit: de cacaoboon, de zon die de cacaoplant heeft helpen groeien, de regen die het water heeft gegeven, de mensen die het hebben geoogst en de chocolatier die het heeft gemaakt.

 18. Van een doordachte smaak van chocolade, merkt u misschien dat u helemaal tevreden bent.

 19. Voor meer van Lilian Cheung, D.Sc., R.D., klik hier.

 20. Klik hier voor meer informatie over persoonlijke gezondheid.

 21. Het is weer chocoladeseizoen! Halloween-restjes blijven hangen tot de truffels en toffe wintervakanties massaal aankomen. Elke dag ontsporen goedbedoelde medewerkers, familieleden en vrienden onze doordachte eetgewoonten met heerlijke traktaties die dromerig zijn ingepakt in linten en weefsel.

 22. Als het verleden een indicator is (en meestal is dat het geval), is ontbering geen duurzame oplossing voor de overdosis chocolade. Laten we in plaats daarvan beginnen met een mentale make-over: alle chocolade is niet inherent ongezond.

 23. Studies tonen aan dat cacaobonen flavanolen bevatten, die antioxiderende effecten hebben die kunnen helpen hartaandoeningen te voorkomen en de bloeddruk te verlagen, en ons beschermen tegen beroertes en hartaanvallen. De kunst is om te begrijpen welke chocolade, en hoeveel daarvan, goed voor ons is.

 24. Het Cheatsheet voor Chocolade:

 25. * Kies pure chocolade, 65 procent cacao of meer. Als het niet duidelijk is hoeveel cacao de traktatie bevat, zorg er dan voor dat cacao een van de ingrediënten is.

 26. * Blijf bij 85 gram of minder per dag - ongeveer zeven vierkanten van 2x2 inch.

 27. * Onthoud de calorieën en compenseer dienovereenkomstig. Zeven vierkanten van chocolade is ongeveer 420 calorieën. Ruil je pompoen gekruide latte (380 calorieën) en je bent er bijna. Bovendien bespaar je jezelf de 40 procent transvet en kunstmatige smaakstoffen.

 28. * Geniet van uw snoepjes om echt van hun smaak te genieten en hersenloze bling te voorkomen. [! 9724 => 1140 = 1!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407