Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gezondheidsvoordelen van vakantie nemen

6 manieren om een ​​Keto-zomer te overleven

 1. De meeste Amerikanen die door hun bedrijf vakantie krijgen, nemen niet alles op. In twee afzonderlijke enquêtes, heeft een gemeld door Forbes dat werd uitgevoerd door Glassdoor en Harris Interactive, aangetoond dat slechts 25 procent van de Amerikanen al hun betaalde vakantiedagen inneemt en een uitgevoerd door Skift zei dat bijna 42 procent van de Amerikanen geen vakantie neemt dagen. (Uit het onderzoek van Glassdoor-Harris Interactive bleek ook dat 61 procent van het werk tijdens vakantie.)

 2. Volgens Forbes omvatten de voordelen voor de werkplek van werknemers die vakantietijd nemen: hogere productiviteit, sterker moreel op de werkplek, meer werknemersbehoud en aanzienlijke voordelen voor de gezondheid. Maar wat zijn die gezondheidsvoordelen precies?

 3. Op vakantie gaan: vermindert stresscenterstone, een non-profit gemeenschapsgebaseerd netwerk voor gezondheidszorg op het gebied van gedragsgezondheidszorg, zegt: "Vakantie helpt stress en angst te verminderen, terwijl de geestelijke en lichamelijke gezondheid van het hele lichaam wordt verbeterd familie."

 4. Helpt uw ​​hart gezond te blijven Het nemen van een jaarlijkse vakantie is ook in verband gebracht met een afname van hartaandoeningen. Het Journal of the American Medical Association publiceerde een artikel met de titel "Multiple Risk Factor Intervention Trial: Risk Factor Changes and Mortality Results" waarin uit een onderzoek bleek dat mannen die frequente jaarlijkse vakanties nemen 32 procent minder kans hadden om aan hartaandoeningen te overlijden dan hun tegenhangers. die vakanties hebben verlaten.

 5. Vergelijkbare resultaten werden gevonden in de Framingham Heart Study die negatieve effecten op het hart vond wanneer vrouwen geen vakanties nemen. In een 20-jarige studie ontdekten onderzoekers dat vrouwen die eens in de zes jaar of minder vakantie namen, bijna acht keer meer kans hadden om een ​​coronaire hartziekte te ontwikkelen of een hartaanval te krijgen dan vrouwen die minstens twee vakanties per jaar namen.

 6. Verbetert uw geestelijke gezondheid Een onderzoek onder bijna 1400 deelnemers aan onderzoeken naar borstkanker, hart- en vaatziekten en andere aandoeningen, uitgevoerd door de Universiteit van Pittsburgh Mind-Body Center, vond dat "Vrije tijd, inclusief vakanties , bijgedragen aan meer positieve emoties en minder negatieve gevoelens en depressie, "zoals gemeld door NPR.

 7. Deze bevinding wordt ook ondersteund door de Jessica de Bloom en haar collega's van de Radboud Universiteit in een artikel getiteld "Vakantie (na-) effecten op de gezondheid en het welzijn van werknemers, en de rol van vakantie-activiteiten, ervaringen en slaap 'gepubliceerd in Journal of Happiness Studies. De Bloom bestudeerde de effecten van lange (meer dan twee weken) vakanties en ontdekte dat mensen zich tijdens hun vakantie minder gespannen en gezonder voelden, met een hoger energieniveau en meer levensvreugde.

 8. Verbetert uw relaties

 9. Een vijf jaar durende studie van vrouwen op het platteland van Wisconsin, gepubliceerd in het Wisconsin Medical Journal, toonde aan dat vrouwen die ten minste twee keer per jaar op vakantie gaan "minder kans hebben gespannen, depressief of moe te worden, en zijn meer tevreden met hun huwelijk, "en dat de" kansen op huwelijkstevredenheid afnamen naarmate de frequentie van vakanties afnam. "

 10. Deze bevindingen waren vergelijkbaar met die in de onderzoeken van Xinran Letho van de Purdue University, zoals gepubliceerd in het Journal of Hospitality Tourism Research. Letho vond families die samen op vakantie gaan, gedeelde ervaring, communicatie en saamhorigheid, ontsnapping en ontspanning en ervaringsleren ondergaan, die allemaal positief bijdragen aan welzijn en relaties.

 11. En ik kan getuigen van veel van deze voordelen, omdat mijn man en ik net terug zijn van een vakantie van twee weken, waar we opzettelijk bijna geen werk deden, en we voelen ons meer verbonden, verfrist en inhoud.

 12. De meeste Amerikanen die door hun bedrijf vakantie krijgen, nemen niet alles op. In twee afzonderlijke enquêtes, heeft een gemeld door Forbes dat werd uitgevoerd door Glassdoor en Harris Interactive, aangetoond dat slechts 25 procent van de Amerikanen al hun betaalde vakantiedagen inneemt en een uitgevoerd door Skift zei dat bijna 42 procent van de Amerikanen geen vakantie neemt dagen. (Uit het onderzoek van Glassdoor-Harris Interactive bleek ook dat 61 procent van het werk tijdens vakantie.)

 13. Volgens Forbes omvatten de voordelen voor de werkplek van werknemers die vakantietijd nemen: hogere productiviteit, sterker moreel op de werkplek, meer werknemersbehoud en aanzienlijke voordelen voor de gezondheid. Maar wat zijn die gezondheidsvoordelen precies?

 14. Op vakantie gaan: vermindert stresscenterstone, een non-profit gemeenschapsgebaseerd netwerk voor gezondheidszorg op het gebied van gedragsgezondheidszorg, zegt: "Vakantie helpt stress en angst te verminderen, terwijl de geestelijke en lichamelijke gezondheid van het hele lichaam wordt verbeterd familie."Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407