Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Groene appels bakken

Creatief gebruik

 1. Gebakken groene appels zijn een zoete traktatie met nog zoetere voordelen. Appels bevatten weinig calorieën en bevatten geen vet of cholesterol. Groene appels bevatten ook veel vitamine C en voedingsvezels. In water oplosbare vezels, zoals de pectine in appels, kunnen de bloedcholesterolspiegel helpen verlagen, volgens de Colorado State University Extension. Groene appels bakken is niet ingewikkeld, hoewel de werkelijke baktijd wel een uur kan zijn. Gebakken Granny Smith-appels bieden een subtiel scherpe smaak, maar elke variëteit aan groene appels kan worden gebruikt.

 2. Verwarm uw oven voor op 350 graden Fahrenheit en bespuit een ovenschaal met anti-aanbak kookspray. Gebakken groene appels zijn niet zo plakkerig, maar de kookspray maakt het opruimen gemakkelijker als je suiker of stroop gebruikt bij het bakken.

 3. Was uw groene appels grondig. In massa geteelde appels kunnen wax of pesticiden op hun schil hebben en biologische appels kunnen vuil of zelfs natuurlijke pesticiden bevatten.

 4. Leg een groene appel zijwaarts op de snijplank en snijd de bovenkant eraf. Zet de groene appel rechtop en snijd hem in een schuine verticale cirkel rond de kern zodat je hem kunt verwijderen. Herhaal dit voor de resterende appels.

 5. Bestrooi alle appels met het klokhuis met citroensap om hun natuurlijke scherpte te laten uitkomen. Dit is ook een goede manier om te voorkomen dat het vlees bruin wordt in de lucht, maar het maakt niet echt uit met gebakken appels.

 6. Meng gehakt gedroogd fruit, gehakte noten of hele zaden. Voeg een beetje bruine suiker toe als je wilt, en vul het mengsel in de klokhuisappels. Metingen hoeven niet exact te zijn; gebakken groene appels zijn bijna niet te ruïneren. Sla deze stap over als u de voorkeur geeft aan uw gebakken groene appels gewoon.

 7. Besprenkel 2 tot 4 el. van ahornsiroop, honing of bruine rijststroop over de gevulde groene appels voor een zoetere traktatie. De University of California, Berkeley's Wellness Letter suggereert het gebruik van appelcider, die ook natuurlijke zoetheid toevoegt.

 8. Leg de gevulde appels in uw ovenschaal en bak ze 45 minuten tot een uur, afhankelijk van de grootte van de appels. De groene appels zijn klaar als een vork erin steekt, gemakkelijk en zonder weerstand.

 9. Gebakken groene appels zijn een zoete traktatie met nog zoetere voordelen. Appels bevatten weinig calorieën en bevatten geen vet of cholesterol. Groene appels bevatten ook veel vitamine C en voedingsvezels. In water oplosbare vezels, zoals de pectine in appels, kunnen de bloedcholesterolspiegel helpen verlagen, volgens de Colorado State University Extension. Groene appels bakken is niet ingewikkeld, hoewel de werkelijke baktijd wel een uur kan zijn. Gebakken Granny Smith-appels bieden een subtiel scherpe smaak, maar elke variëteit aan groene appels kan worden gebruikt.

 10. Verwarm uw oven voor op 350 graden Fahrenheit en bespuit een ovenschaal met anti-aanbak kookspray. Gebakken groene appels zijn niet zo plakkerig, maar de kookspray maakt het opruimen gemakkelijker als je suiker of stroop gebruikt bij het bakken.

 11. Was uw groene appels grondig. In massa geteelde appels kunnen wax of pesticiden op hun schil hebben en biologische appels kunnen vuil of zelfs natuurlijke pesticiden bevatten.

 12. Leg een groene appel zijwaarts op de snijplank en snijd de bovenkant eraf. Zet de groene appel rechtop en snijd hem in een schuine verticale cirkel rond de kern zodat je hem kunt verwijderen. Herhaal dit voor de resterende appels.

 13. Bestrooi alle appels met het klokhuis met citroensap om hun natuurlijke scherpte te laten uitkomen. Dit is ook een goede manier om te voorkomen dat het vlees bruin wordt in de lucht, maar het maakt niet echt uit met gebakken appels.

 14. Meng gehakt gedroogd fruit, gehakte noten of hele zaden. Voeg een beetje bruine suiker toe als je wilt, en vul het mengsel in de klokhuisappels. Metingen hoeven niet exact te zijn; gebakken groene appels zijn bijna niet te ruïneren. Sla deze stap over als u de voorkeur geeft aan uw gebakken groene appels gewoon.

 15. Besprenkel 2 tot 4 el. van ahornsiroop, honing of bruine rijststroop over de gevulde groene appels voor een zoetere traktatie. De University of California, Berkeley's Wellness Letter suggereert het gebruik van appelcider, die ook natuurlijke zoetheid toevoegt.

 16. Leg de gevulde appels in uw ovenschaal en bak ze 45 minuten tot een uur, afhankelijk van de grootte van de appels. De groene appels zijn klaar als een vork erin steekt, gemakkelijk en zonder weerstand.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407