Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Haal jij het meeste uit je personeelsbeloningen?

Hoe vooruit te plannen:

 1. Beste lezers,

 2. Negeert u meestal de Open Inschrijvingsperiode voor uw personeelsbeloningen? Hoewel het gemakkelijk is om te voelen dat alles eenmaal is gedekt, veranderen tijden en voordelen. Dus elk jaar, meestal in de herfst, bieden de meeste werkgevers de mogelijkheid om uw keuzes aan te passen. Om er zeker van te zijn dat u niets mist, volgt hier een lijst met voordelen die u moet bekijken - en waarom.

 3. Ziektekostenverzekering - Heeft u de juiste dekking voor de juiste prijs? U wilt nooit zelfgenoegzaam worden over gezondheidszorg, dus controleer nogmaals of u de meest uitgebreide en kosteneffectieve verzekeringsdekking hebt die uw werkgever biedt. Hier zijn enkele dingen om naar te zoeken:

 4. Een andere gedachte: als u voor een klein bedrijf werkt, bieden de opties die beschikbaar zijn via de Affordable Care Act mogelijk meer. Dus zorg ervoor dat je je onderzoek doet en kijk naar alle keuzes die beschikbaar zijn voor jou, via je werkgever of anderszins.

 5. Levensverzekering - Hoeveel heeft u op dit moment nodig? Collectieve levensverzekeringen zijn een goed nieuws / slecht nieuwsverhaal. Aan de positieve kant, als werknemer is je basisdekking over het algemeen gratis of goedkoop en hoef je geen fysiek examen te ondergaan om in aanmerking te komen. Aanmelden is geen probleem.

 6. Aan de andere kant is de basisdekking waarschijnlijk niet voldoende - vooral als u een partner of jonge kinderen hebt die van u afhankelijk zijn voor financiële ondersteuning. Vergelijk in dat geval de aanschafkosten van aanvullende groepsdekking met een privébeleid. Uw groepstarieven zullen waarschijnlijk lager zijn, maar het beleid is mogelijk niet overdraagbaar - dat wil zeggen dat u het misschien niet mee kunt nemen als u uw baan verlaat.

 7. Gebruik de 4 procentregel om snel een schatting te maken van de hoeveelheid verzekering die u nodig hebt. Een beleid van $ 1 miljoen kan ongeveer $ 40.000 per jaar aan inkomsten genereren. Een beleid van $ 2 miljoen kan ongeveer $ 80.000 per jaar genereren. Bereken de behoeften van uw gezin, tel uw spaargeld op en koop voldoende verzekeringen om het gat te vullen.

 8. Invaliditeitsverzekering - Wat gaat u doen als u niet kunt werken? Voor het geval dat u denkt dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering een verspilling van geld is, moet u weten dat meer dan 1 op de 4 van de 20-jarigen van vandaag gehandicapt worden voordat ze met pensioen gaan. Met andere woorden, tenzij u ervan overtuigd bent dat het goed gaat zonder een inkomen voor een langere periode, moet u een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben.

 9. Controleer tijdens het bekijken van uw keuzes of uw bedrijf slechts voor een korte periode (tot twee jaar) dekking biedt, of ook voor de lange termijn. Hoewel langetermijndekking uw kosten ten goede komt, kan het een geweldige aanvulling zijn op uw financiële gezondheid op de lange termijn. Groepstarieven zijn over het algemeen erg aantrekkelijk voor beide.

 10. Verzekering voor langdurige zorg - heeft u die nodig? Premies voor langdurige zorgverzekeringen zijn een langetermijnverplichting als u ze te jong gaat betalen. Als uw bedrijf een langdurige zorgverzekering aanbiedt, controleer dan de premies op verschillende leeftijden, de voorwaarden van de dekking en de draagbaarheid van de polis. De meest kosteneffectieve tijd om een ​​beleid te kopen, is tussen de 50 en 65 jaar.

 11. Afhankelijke zorg, voordelen voor binnenlandse partners, juridische diensten voor groepen - Zijn ze beschikbaar? Grote bedrijven met robuuste personeelsvoordelen kunnen nog meer bieden. Controleer of uw bedrijfspakket het volgende bevat:

 12. Terwijl we het hebben over Open inschrijving, wil ik iedereen met Medicare eraan herinneren dat 15 oktober tot 7 december uw kans is om wijzigingen aan te brengen in Medicare Advantage-plannen en geneesmiddelen op recept.

 13. Ja, het is veel detail, maar denk er eens zo over na: een voordeelafstemming dit najaar kan het hele jaar door de beste basis voor uw financiën zijn.

 14. Op zoek naar antwoorden op uw pensioenvragen? Bekijk het nieuwe boek van Carrie, "De Charles Schwab-gids voor financiën na vijftig: antwoorden op uw belangrijkste geldvragen."

 15. COPYRIGHT 2014 CHARLES SCHWAB CO., INC. LID SIPC. (1014-6476)

 16. Beste lezers,

 17. Negeert u meestal de Open Inschrijvingsperiode voor uw personeelsbeloningen? Hoewel het gemakkelijk is om te voelen dat alles eenmaal is gedekt, veranderen tijden en voordelen. Dus elk jaar, meestal in de herfst, bieden de meeste werkgevers de mogelijkheid om uw keuzes aan te passen. Om er zeker van te zijn dat u niets mist, volgt hier een lijst met voordelen die u moet bekijken - en waarom.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407