Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hallo papa's! Valentine # x27; s Day Is Super-belangrijk

11 Keto-pastarecepten voor als u echt gewoon spaghetti wilt

 1. Hey drukke vaders! Het is belangrijk om een ​​dag vrij te maken om romantiek met je vrouw en rolmodel positieve uitingen van liefde voor je kinderen te benadrukken. [! 5730 => 1140 = 1!

 2. Fijne Valentijnsdag voor alle vrouwen, moeders en vrouwen die er zijn. Zonder jou zouden we tenslotte geen vader zijn. (Ik wil vooral mijn geweldige vrouw, Amy, herkennen die me zoveel vreugde brengt en met wie ik dolgelukkig ben om mijn leven te delen).

 3. Ik heb mannen gehoord, vooral degenen die al heel lang bij hun vrouwen zijn, om verschillende redenen Valentijnsdag bekritiseren:

 4. Het is asymmetrisch dat vrouwen sieraden, bloemen en chocolaatjes krijgen en het enige dat we krijgen is de helft van het avondeten

 5. We moeten Valentijnsdag egalitairer maken - relatief gelijke kleine geschenken, maar de dag gebruiken om samen te vieren door iets te doen wat jullie allebei leuk vinden

 6. Dus, ja, hou elke dag van je vrouw *. Gebruik het ritueel van Valentijnsdag om de romantische kant van je liefde te versterken.

 7. Valentijnsdag is belangrijk en kan vooral belangrijk zijn voor vaders. Dit is waarom:

 8. Het is een herinnering aan romantische liefde

 9. We zijn allemaal bezig met werk en gezinsverantwoordelijkheden. Tijd besteed aan deze betekent vaak dat andere prioriteiten aan de kant vallen. Het is bedrieglijk eenvoudig voor de relatie met de liefde van je leven om een ​​van teamgenoten en co-ouders te worden. Deze aspecten van de relatie zijn belangrijk, maar we moeten soms worden herinnerd aan wat u in de eerste plaats heeft samengebracht en de kern vormt van een huwelijk - romantische liefde. Valentijnsdag is een gelegenheid om dit aspect van onze relaties te versterken. Als zodanig is het een belangrijk ritueel - het is het waard om te worden geobserveerd.

 10. Als je meisjes hebt

 11. Uw relatie met uw dochter is het eerste rolmodel voor haar toekomstige relaties met mannen. Na een tijdje te rebelleren met een man met een paardenstaart of een nektattoo, zullen dochters uiteindelijk op zoek gaan naar de kwaliteiten bij mannen * die ze in jou ziet, en zullen ze de aspecten van volwassen relaties opzoeken die ze eerst met je deelde. Als je liefde kunt geven en liefde van haar kunt ontvangen op een positieve manier om haar te laten weten dat ze als een hele persoon wordt gewaardeerd, is het veel waarschijnlijker dat ze later in haar leven relaties met die kwaliteiten zoekt en vindt. Je relatie is het eerste rolmodel voor haar. Valentijnsdag is een goede manier om te benadrukken hoeveel ze voor u betekent.

 12. Als je jongens hebt

 13. De relatie van je zoon met zijn moeder is analoog aan wat ik beschreef tussen vaders en dochters. Valentijnsdag is een goed moment om hem te laten zien hoe belangrijk het is om affectie te tonen en liefde op een positieve manier te geven en te ontvangen. Je kunt dit doen door met je zoon aan een "geheime missie" te werken om iets voor zijn moeder te maken of te krijgen. Dit is een project waaraan je samen kunt werken en het laat zien hoeveel je waarde hecht aan positieve relaties. Onthoud dat je zijn eerste rolmodel bent over hoe gezonde relaties eruit zien en hoe een man tegenover vrouwen moet handelen *. Neem dit serieus - Valentijnsdag biedt een geweldige mogelijkheid voor deze lessen.

 14. Bijkomende voordelen

 15. Bill Maher grapte ooit dat Valentijnsdag een van de drie dagen vertegenwoordigt waarop mannen in seksloze huwelijken seks mogen hebben (verjaardagen en jubilea zijn de andere). Ik ben niet bereid om er zo bot op te wijzen (hoewel deze adverteerders dat wel zullen doen), maar Valentijnsdag herinnert ons er niet aan om de romantische en fysieke delen van ons huwelijk niet te verwaarlozen.

 16. Kortom, rituelen zijn belangrijk om onszelf en anderen eraan te herinneren hoe belangrijk bepaalde dingen zijn. Sommige delen van onze cultuur hebben Valentijnsdag opgebouwd tot een overdreven Hollywood-fantasie. Maar dit neemt niet weg dat het belangrijk is om één dag per jaar opzij te zetten om romantiek met je vrouw te benadrukken en positieve uitingen van liefde voor je kinderen in rolmodellen.

 17. * Sorry dat ik heteronormatief ben. Liefde is liefde.

 18. Eventuele reflecties op Valentijnsdag die je wilt delen? Laten we bespreken in het opmerkingengedeelte.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407