Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Halloween gebruiken om gezonde eetgewoonten aan te leren

# 6 Clean Home

 1. Nu het oktober is en Halloween voor de deur staat, laten we een collectieve kalmerende adem inademen. Natuurlijk, Halloween is een voedingsnachtmerrie, maar het is één dag. Op een dag. En op een dag overdrijven deed het nooit iemand pijn. Maar hier is iets dat ik wed dat je nog nooit eerder had bedacht: je kunt de gruwelen van Halloween gebruiken om je kinderen een aantal gezonde eetgewoonten te leren.

 2. Ik heb het niet over het proberen om uw kinderen te leren zoveel van fruit te houden als ze van snoep houden door uw Halloween-feest te versieren met creatieve fruitideeën. Je kunt dat doen als je wilt. Je kinderen kunnen tenslotte genieten van het eten van bananengeesten, clementine-pompoenen, groenteskeletten, enge wortelvingers en meloenhersenen. Maar proberen kinderen uit hun Halloween-trek te praten (of te misleiden) is een oplossing op korte termijn voor een probleem op lange termijn.

 3. Hetzelfde geldt voor buy-backs, snoepjes en stealth dumping. Vergeet ze allemaal. Deze strategieën beheersen eenvoudig de situatie. Ze leren je kinderen geen flauw idee hoe ze deze vakantie-puinhoop moeten beheren. Daarom moeten ouders zich voorbereiden op dezelfde reeks worstelingen en dezelfde reeks strategieën recyclen - jaar na jaar.

 4. De kortetermijnaanpak is misschien goed als Halloween de enige keer was dat onze kinderen aan overvloed werden blootgesteld. Of je het nu leuk vindt of niet, we leven echter in een wereld die wordt gedomineerd door grote porties. Weet je nog het koekje dat je kind gisteren at? Degene die groter was dan haar hoofd? Of de ijshoorn waar ze letterlijk in snuffelde? Of Thanskgiving? Uitstapjes naar het pretpark? Of oma's huis? Denk aan Halloween als een van die eetevenementen ... op steroïden.

 5. Halloween is perfect voor het aanleren van gezonde eetgewoonten, omdat het de dag is waarop we het meest waarschijnlijk openhartig zijn over al het teveel. Die eerlijkheid maakt het voor ouders gemakkelijker om met hun kinderen te praten over het omgaan met overvloed.

 6. Welke gewoonten kun je op Halloween onderwijzen? Hoe:

 7. * Eet zonder te veel te eten * Experimenteer met nieuwe voedingsmiddelen en smaken * Plaats op een gezonde manier minderwaardige "voedingsmiddelen" in uw dieet.

 8. Strategie één: Zie Halloween als een groot buffet.

 9. Ooit opgemerkt hoe moeilijk het is om een ​​buffet te doorlopen zonder te veel te eten?

 10. Onderzoekers van de Cornell University ontdekten onlangs iets over hoe mensen zichzelf bedienen van buffetten die nuttig zijn voor Halloween-ouders. Sommige mensen bladeren in buffetten voordat ze zichzelf bedienen; anderen beginnen meteen te laden en stoppen niet voordat ze het einde hebben bereikt.

 11. Het zal u niet verbazen dat browsers uiteindelijk minder eten dan laders. Omdat dit een strikt observationele studie was, hebben de onderzoekers de eters nooit gevraagd waarom ze de ene methode verkiezen boven de andere, maar ik denk dat het veilig is om te zeggen dat de browsers het buffet hebben gescand om ervoor te zorgen dat ze hun borden met hun favoriete voedsel vulden voordat hun platen werden geladen tot capaciteit (of hoger).

 12. Leer uw kinderen browsers te zijn, geen laders. Moedig hen aan om hun voorraad te scannen - misschien door eerst op categorie te sorteren - zodat ze ervoor kiezen om op te slaan en te eten wat ze het lekkerst vinden. Overweeg dan om ze snoep te laten ruilen dat ze niet lekker vinden voor snoep dat ze wel lekker vinden. Dit zal hen leren eten wat ze lekker vinden, niet wat ze hebben. Ik beschouw dit als een betere terugkoop.

 13. Strategie twee: moedig uw kinderen aan om te proeven

 14. Stel je Halloween voor vanuit het perspectief van je kind en je zult zien dat het een tijd is om een ​​hele reeks goodies te proeven - in één keer! Wat is er spannender? Ik weet dat het eten van nieuw snoep niet precies is wat je dacht toen je zei dat je wenste dat je kinderen nieuw voedsel zouden proberen, maar blijf hier bij mij.

 15. Elk jaar wanneer ik de goederen uitdeel aan trick-or-treaters in mijn blok, ben ik verrast om ouders hun kinderen te horen vertellen: "Dat snoepje zul je niet lekker vinden. Kies deze." Deze manier van denken - wees voorzichtig met het proberen van nieuwe voedingsmiddelen, zelfs als die nieuwe voedingsmiddelen snoepjes zijn - bijt ouders uiteindelijk in de kont. In plaats van kinderen te leren avontuurlijk te zijn als het gaat om eten, leren die ouders onbedoeld hun kinderen om voorzichtig te zijn.

 16. Strategie drie: leer uw kinderen GROOT te denken.

 17. Wilt u de Halloween-lading nog steeds verlichten?Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407