Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Halloweenie 2013 ten voordele van Gay Men Chorus of Alive Musc Project in Los Angeles

# 6 Clean Home

 1. Fred en Jason zijn terug voor hun achtste jaar en presenteren Halloweenie, een van de populairste Halloween-feesten in Los Angeles, met opbrengsten die het Gay Men's Chorus of Los Angeles's (www.gmcla.org) Alive gaan ondersteunen Muziekproject! Halloweenie 2013 vindt plaats op 25 oktober 2013 om 21.00 uur. in het beroemde Los Angeles Theater (615 S. Broadway, Los Angeles, CA), het sierlijke filmpaleis in het centrum van LA.

 2. Geboren uit hun intense liefde voor Halloween, hun toewijding aan liefdadigheid en hun liefde voor het samenbrengen van mensen voor feest, creëerden Fred en Jason acht jaar geleden Halloween toen het begon als een feest in hun achtertuin. Sindsdien is het feest gegroeid uit hun huis en naar locaties zoals The Henry Fonda Theatre, Hollywood Forever Cemetery en The Lot, de thuisbasis van de hitshow True Blood van HBO. Halloweenie is een kostuumvereiste met open bars, wereldberoemde DJ's, koortsachtig dansen, beroemdheden, geweldige fotomomenten, VIP-ruimtes, privécabanas en meer!

 3. Gast-dj's zijn onder meer Grammy-genomineerde producer / remixer DJ Dave Aude en DJ Blacklow die zijn carrière begonnen op 18-jarige leeftijd met het draaien van de beats van Junior Vasquez en Danny Tenaglia. Voorstellingen samengesteld door INSTALL: LA omvat kunstenaar Thinh Nguyen die live installaties heeft tentoongesteld in musea over de hele wereld, waaronder het Metropolitan Museum of Art in New York en het Museum of Contemporary Art Los Angeles; performancekunstenaar Yoshie Sakai en ontwerper / kunstenaar Amy von Harrington.

 4. Halloween-gHosts omvatten: Fred en Jason, Lance Bass en Michael Turchin, David Cooley, Wilson Cruz, John Duran, Brian Pendleton en Chad Goldman, Jeffery Sanker, Chris Verdugo en Woody Woodbeck, onder vele anderen. Het zwarte tapijt wordt uitgerold voor beroemdheden en sponsors, waaronder Akvinta wodka, SBE, The Abbey, Brian Pendleton Chad Goldman, RedBull, Evian, Anawalt, Perrier Jouet, Crumble Catering, Rockwell, Hansen's, PopChips, Sheila G's Brownie Brittle, WET, PastaChips, Van Wolff en Sneaky Pete's.

 5. GMCLA's Alive Music Project (AMP), de begunstigde van het evenement, is een uniek outreach-programma voor muziekeducatie dat is ontworpen voor middelbare en middelbare scholieren in Los Angeles en dat lied gebruikt om een ​​krachtige anti-pesting te creëren bericht. AMP werkt nauw samen met Gay Rechte Allianties op school en bevat de essentiële tools van GLSEN (Gay, Lesbian, Straight Education Network) om de leeromgevingen voor elke student die het bereikt te verbeteren.

 6. Halloweenie is het feest waar iedereen zin in heeft! Algemene toegang, VIP- en Cabana-tickets zijn nu te koop en kunnen worden gekocht op www.gmcla.org. VIP-voordelen zijn een speciaal VIP-gebied, speciale VIP-bars, snacks en VIP-parkeren. Cabana-voordelen omvatten een VIP-cabana voor u en uw gasten, privécocktailservers de hele nacht, toegang tot de aangewezen VIP-ruimte, speciale VIP-bars, snacks en 2 VIP-parkeerplaatsen. Ticketprijzen (vóór 5 oktober) beginnen bij $ 85 voor algemene toegang. Ga voor meer informatie over tickets en evenementen naar www.halloweeniela.com.

 7. Fred en Jason zijn terug voor hun achtste jaar en presenteren Halloweenie, een van de populairste Halloween-feesten in Los Angeles, met opbrengsten die het Gay Men's Chorus of Los Angeles's (www.gmcla.org) Alive gaan ondersteunen Muziekproject! Halloweenie 2013 vindt plaats op 25 oktober 2013 om 21.00 uur. in het beroemde Los Angeles Theater (615 S. Broadway, Los Angeles, CA), het sierlijke filmpaleis in het centrum van LA.

 8. Geboren uit hun intense liefde voor Halloween, hun toewijding aan liefdadigheid en hun liefde voor het samenbrengen van mensen voor feest, creëerden Fred en Jason acht jaar geleden Halloween toen het begon als een feest in hun achtertuin. Sindsdien is het feest gegroeid uit hun huis en naar locaties zoals The Henry Fonda Theatre, Hollywood Forever Cemetery en The Lot, de thuisbasis van de hitshow True Blood van HBO. Halloweenie is een kostuumvereiste met open bars, wereldberoemde DJ's, koortsachtig dansen, beroemdheden, geweldige fotomomenten, VIP-ruimtes, privécabanas en meer!

 9. Gast-dj's zijn onder meer Grammy-genomineerde producer / remixer DJ Dave Aude en DJ Blacklow die zijn carrière begonnen op 18-jarige leeftijd met het draaien van de beats van Junior Vasquez en Danny Tenaglia. Voorstellingen samengesteld door INSTALL: LA omvat kunstenaar Thinh Nguyen die live installaties heeft tentoongesteld in musea over de hele wereld, waaronder het Metropolitan Museum of Art in New York en het Museum of Contemporary Art Los Angeles; performancekunstenaar Yoshie Sakai en ontwerper / kunstenaar Amy von Harrington.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407