Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hervorming van de gezondheidszorg: hoe het vrouwen ten goede komt

Voordelen voor duurzaam verblijf

 1. Geschreven in samenwerking met Jessica Ho en Anita Mathews

 2. Een nationaal recept schrijven om de gezondheid van vrouwen te verbeteren

 3. Historisch gezien hebben vrouwen te maken gehad met discriminatie op het gebied van gezondheid, ondanks het feit dat ze 80 procent van de beslissingen in de gezondheidszorg voor hun gezin namen, meer medische diensten gebruikten dan mannen en een grotere handicap hadden door chronische ziekten. Veel vrouwen betalen zelfs meer voor hun ziektekostenverzekering dan mannen vanwege de mogelijkheid van zwangerschap en andere vrouwelijke aandoeningen. Bovendien werden vrouwen tot 18 jaar geleden uitgesloten als proefpersonen van veel medisch onderzoek en werden de gegevens uit onderzoeken niet geanalyseerd op geslachtsverschillen. Mannen werden beschouwd als de "generieke" mensen en de resultaten werden vervolgens gegeneraliseerd om de diagnose, behandeling en preventie van ziekten bij vrouwen te sturen. In het verleden waren vrouwen niet opgenomen in preventieve interventies om het tabaksgebruik te verminderen, een gezond voedingspatroon en lichamelijke activiteit aan te moedigen of het cholesterolgehalte te verlagen. Bovendien beperkten ongelijkheden in de gezondheidszorg de toegang van vrouwen tot bepaalde diagnostische procedures en therapieën die effectief bleken te zijn voor specifieke aandoeningen. Deze weglating van vrouwen als onderzoeksonderwerpen en als de focus van preventiecampagnes, evenals beperkingen op de toegang tot gezondheidszorg, hadden de gezondheid van vrouwen in gevaar gebracht - met een stijgend aantal hartaandoeningen, longkanker, auto-immuunziekten, mentale en verslavende aandoeningen en de epidemie van aids.

 4. Ik ben er trots op een leidende rol te hebben gespeeld in de jaren negentig om een ​​nieuw nationaal recept te schrijven om de gezondheid van vrouwen in de federale overheid te verbeteren en samen te werken met een breed scala aan partners in de publieke en private sector in de Verenigde Staten en wereldwijd. Het leidende principe van dit recept was dat de programma's van ons land voor onderzoek, preventie en dienstverlening gericht moeten zijn op alle vrouwen van de natie - van alle sociaaleconomische statussen, van alle leeftijden en van alle etnische achtergronden - gericht op de gezondheidsbehoeften van de hele vrouw , in lichaam en geest.

 5. Enkele van de mijlpalen die ik tijdens mijn ambtstermijn als eerste plaatsvervangend adjunct-secretaris voor gezondheid van vrouwen bij het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) behaalde, waren het ontwikkelen van een gecoördineerde nationale aanpak en het bouwen van infrastructuur in de Verenigde Staten om de gezondheid van vrouwen te verbeteren. Een gezondheidsfocus voor vrouwen was verweven in het weefsel van alle HHS-agentschappen, en veel nieuwe initiatieven werden opgezet met betrekking tot een breed scala van gezondheidsproblemen. Het wetenschappelijke en publieke bewustzijn was aanzienlijk toegenomen, evenals de samenwerking tussen overheidsinstanties en de particuliere sector met behulp van een gezondheids-in-alle-beleidsbenadering. Naast de gezondheidskantoren voor vrouwen die in alle HHS-agentschappen zijn gevestigd, heb ik regionale gezondheidscoördinatoren voor vrouwen aangesteld om op staatsniveau te werken en het National Centres of Excellence in Women's Health-programma gepland en geïmplementeerd om de manier te helpen waarop onderzoek wordt uitgevoerd, artsen worden opgeleid, en er wordt gezondheidszorg verleend aan vrouwen. Een ander initiatief dat ik oprichtte, was het National Women's Health Information Centre (NWHIC), toegankelijk via een gratis telefoonnummer (800-944-WOMAN) en op internet op www.womenshealth.gov, dat consumenten, gezondheidswerkers en onderzoekers met gratis, state-of-the-art informatie over een breed scala van gezondheidsproblemen van vrouwen, die ze koppelen aan duizenden geavanceerde middelen in zowel de federale overheid als de privésector. Deze federale initiatieven hebben bijgedragen aan de verbetering van de gezondheid van miljoenen vrouwen in Amerika en de rest van de wereld.

 6. Hoe hervorming van de gezondheidszorg vrouwen helpt

 7. Het in aanmerking komen voor het Medicaid-programma, dat personen met een laag inkomen verzekert, wordt onder de ACA uitgebreid tot alle Amerikanen met een inkomen van 138 procent van het armoedeniveau (FPL). Momenteel zijn tweederde van de Medicaid-begunstigden vrouwen, en de meerderheid van de 55 procent van de onverzekerde vrouwen met een inkomen onder 138 procent van de FPL komt nu in aanmerking voor Medicaid-dekking in 2014. Vrouwen met een inkomen tussen 139 procent en 399 procent van de FPL komt in aanmerking voor belastingverminderingen voor de aankoop van verzekeringsplannen.

 8. Ga voor meer informatie over Susan Blumenthal, M.D. naar 4globalhealth.org.

 9. Klik hier voor meer informatie van Susan Blumenthal, M.D.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407