Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Het beste chocoladedessertrecept voor Pascha (en ook Pasen)

11 Keto-recepten voor als u echt gewoon spaghetti wilt

 1. Een van mijn vele tekortkomingen is dat ik van suiker hou. Ik kan het niet opgeven. Twee van mijn vrienden hebben suiker opgegeven en ze zien er fantastisch uit. Ze hebben elk tien of twintig pond verloren. Ze zijn allebei in de vijftig en geen van beiden is een fanatiek oefening, maar elke keer als ik ze zie, zien ze er jonger en beter uit. De laatste keer dat ik ze zag, droeg de een een leren broek en de andere een riem om haar spijkerbroek omhoog te houden. Degene met de riem overhandigde me twee pakjes Stevia en wenste me geluk. Ik zeg tegen mezelf dat ik wil zijn zoals zij en ook suiker moet opgeven. Ik ben gestopt met kauwen op kauwgom en knagen aan jawbreakers, heb gluten en melk opgegeven. Maar het is moeilijk om een ​​dag zonder suiker te gaan.

 2. Eigenlijk heb ik het niet eens geprobeerd.

 3. Dus laten we het nu opgeven voor ons allemaal bevestigde suikerverslaafden en het feit vieren dat Pascha en Pasen om de hoek zijn en beide feestdagen vragen om met suiker gevulde desserts. Chocoladematzo, chocolade paashazen, jellybeans, met chocolade bedekte bitterkoekjes - het zijn allemaal conduits voor suiker. Waarom de drang bestrijden, vooral op een religieuze feestdag, wanneer je een soort ceremonie moet doorstaan ​​voordat je gaat eten en de wetenschap dat je aan het einde in iets met suiker gevuld zult bijten, kan je ervan weerhouden de badkamer in sluipen om je e-mail te checken?

 4. In ons huis vieren we Pascha, wat betekent dat ik naar mijn broer en schoonzus ga voor een enorme potluck, multi-generaties, alles inclusief in religie Seder. Mijn stiefvader komt en hij is Iers katholiek. Mijn joodse vriendin van de middelbare school komt met haar katholieke echtgenoot. De buren zijn niet joods en ze lezen de Hagaddah en blijven ook eten. De manier waarop we deze vakantie werken is een soort van een beetje over de Israëlieten die Egypte ontvluchten en veilig in het Beloofde Land aankomen, maar het gaat ook heel erg over het vieren van de lente, het drinken van wijn en het eten van een heleboel heerlijke dingen. Iedereen die naar deze Seder komt, brengt iets mee, en ze kennen allemaal goed eten. Waarom is dat? Omdat iedereen die aanwezig is in een van de volgende categorieën past. Zij zijn: 1) schrijvers 2) Psychologen / maatschappelijk werkers / psychoanalisten / psychiaters 3) Voorheen getrouwd met een van de bovenstaande 4) Momenteel getrouwd met een van de bovenstaande 5) Gerelateerd aan een van de bovenstaande 6) Zie een van de bovenstaande

 5. Schrijvers en therapeuten en de mensen die van hen houden houden van eten. Mijn broer (getrouwd met een psycholoog) en zijn zwager (een psychoanalyticus) zijn allebei fantastische koks. De zus van mijn schoonzus (ooit getrouwd met een psychiater) is een uitstekende kok. Ik ben een schrijver die twee kilometer van mijn moeder vandaan woont, dus ik ben duidelijk in therapie geweest en ik weet de weg in een keuken. De lat ligt behoorlijk hoog. Iedereen is allergisch voor het ene of het vermijden van het andere. We hebben coeliakie, pinda-allergieën, pijnboompittenallergieën en een heel vat vol glutenvrije mensen die rond de tafel staan, maar gelukkig is er zoveel voedsel dat je kunt vermijden wat voor voedsel je ook bang maakt.

 6. Ik breng al jaren tien pond borst naar deze Seder. Ik heb dit borststuk zo vaak gemaakt, en ze willen het nog steeds, maar ik had een uitdaging nodig, dus ik bood aan iets nieuws in verslaving te brengen (ik bedoel toevoeging). Ik had een recept gezien voor Nutty Chocolate Bark met Cardamom and Coffee in het boek The New Persian Kitchen van Louisa Shafia. Dit is een van de beste kookboeken die ik ooit heb gelezen. Ik had haar Kurkuma Kip met Sumac en Limoen en haar Zoete Rijst met Wortelen en Noten al geprobeerd, en ze waren allebei heerlijk. Shafia gebruikt ingrediënten die ik nog nooit had gebruikt (kokosolie, kurkuma, sumak) en vertrouwt sterk op ingrediënten die ik slechts sporadisch had gebruikt (limoensap, pistachenoten, saffraan). Ik zag haar Nutty Bark met kardemom en koffie en knipte meteen de pagina. Ik hou van kardemom, komijn, koriander en kaneel. Ik inhaleer hun geuren terwijl ik de potten open, adem uit terwijl ik hun zachte dikke poeder in theelepels meet en snuif dan opnieuw voordat ik hun deksels vastdraai. Laten we niet rond de struiken slaan, alleen een vleugje van deze kruiden maakt je kort extatisch. En het mooie van dit nootachtige recept voor chocoladeschors is dat het glutenvrij is. Perfect voor Pascha!

 7. Nootachtige chocoladeschors met kardemom en koffie (aangepast van Louisa Shafia's The New Persian Kitchen)Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407