Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Het gelukkigste deel van uw vakantie is niet # x27; t Wat u denkt

De 19 beste recepten voor pompoentaart, want men is niet genoeg

 1. Wanneer we ons het meest zalige deel van onze vakantie voorstellen, stellen we onszelf voor dat we kokoscocktails nippen aan een bar met blote voeten of struikelen over een betoverende waterval.

 2. Maar het gelukkigste deel van uw vakantie gebeurt eigenlijk ver voordat u ooit voet op uw bestemming stapt.

 3. Volgens een studie uit 2010, gepubliceerd in het tijdschrift Applied Research in Quality of Life, kan alleen al het plannen of anticiperen op je reis je gelukkiger maken dan het daadwerkelijk doen.

 4. Hoewel alle vakantiegangers genoten van pre-tripgeluk, ontdekten de auteurs van de studie dat mensen alleen een boost in geluk na de vakantie ervoeren als hun reis ontspannend was. Als hun vakantie als "stressvol" of "neutraal" werd beschouwd, waren hun geluksniveaus na de reis vergelijkbaar met degenen die helemaal geen vakantie hadden genomen.

 5. Geluk vóór de reis is echter een heel ander verhaal. Uit het onderzoek bleek dat alle vakantiegangers tijdens de planningsfase van de reis een aanzienlijke boost in geluk ervoeren omdat, zoals de onderzoekers suggereren, de vakantiegangers uitkeken naar de goede tijden die voor ons liggen.

 6. "De praktische les voor een individu is dat je het grootste deel van je geluk haalt uit het anticiperen op de vakantiereis," vertelde Jeroen Nawijn, de hoofdauteur van de studie, aan de New York Times.

 7. Het is misschien niet verwonderlijk dat 69 procent van de Amerikanen de gewoonte heeft om vakanties tijdens werkuren te plannen, volgens een recent onderzoek van Travel Secrets, wat het nodige escapisme aan hun dagelijkse routine toevoegt.

 8. Maar het is tijd om de feiten onder ogen te zien: Vakantie is gezond en meer Amerikanen moeten zowel plannen als nemen.

 9. Probeer een grote, vaak stressvolle vakantie in te ruilen voor kortere uitjes het hele jaar door. Op die manier heb je niet het gevoel dat je te lang weg bent van je werk en geniet je van de herhaalde geluksboost van het plannen van meerdere vakanties. Het is een win-win.

 10. Nawijn stelt ook voor om de geluksverhoging vóór de reis te maximaliseren door volledig te genieten van de opwinding van planning. Praat met mensen over je plannen, opscheppen over hen op sociale media en geniet van zowel de verwachting als de FOMO die je veroorzaakt.

 11. We weten niet wat je voor de kost doet, maar we weten wel dat je waarschijnlijk een pauze nodig hebt. En bijna halverwege het jaar dagen we u uit (ja - druk, overwerkt, financieel gespannen) tot #TakeABreak.

 12. In de maand juni helpen we u om te bepalen hoeveel vakantiedagen u tot uw beschikking heeft, om uit te zoeken waar u naartoe kunt en een reis te plannen die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven. Voor 30 dagen reistips, goedkope vluchthacks, vakantie-ideeën en reislust in overvloed, meld je hier aan voor ons Take A Break-actieplan!

 13. Wanneer we ons het meest zalige deel van onze vakantie voorstellen, stellen we onszelf voor dat we kokoscocktails nippen aan een bar met blote voeten of struikelen over een betoverende waterval.

 14. Maar het gelukkigste deel van uw vakantie gebeurt eigenlijk ver voordat u ooit voet op uw bestemming stapt.

 15. Volgens een studie uit 2010, gepubliceerd in het tijdschrift Applied Research in Quality of Life, kan alleen al het plannen of anticiperen op je reis je gelukkiger maken dan het daadwerkelijk doen.

 16. Hoewel alle vakantiegangers genoten van pre-tripgeluk, ontdekten de auteurs van de studie dat mensen alleen een boost in geluk na de vakantie ervoeren als hun reis ontspannend was. Als hun vakantie als "stressvol" of "neutraal" werd beschouwd, waren hun geluksniveaus na de reis vergelijkbaar met degenen die helemaal geen vakantie hadden genomen.

 17. Geluk vóór de reis is echter een heel ander verhaal. Uit het onderzoek bleek dat alle vakantiegangers tijdens de planningsfase van de reis een aanzienlijke boost in geluk ervoeren omdat, zoals de onderzoekers suggereren, de vakantiegangers uitkeken naar de goede tijden die voor ons liggen.

 18. "De praktische les voor een individu is dat je het grootste deel van je geluk haalt uit het anticiperen op de vakantiereis," vertelde Jeroen Nawijn, de hoofdauteur van de studie, aan de New York Times.

 19. Het is misschien niet verwonderlijk dat 69 procent van de Amerikanen de gewoonte heeft om vakanties tijdens werkuren te plannen, volgens een recent onderzoek van Travel Secrets, wat het nodige escapisme aan hun dagelijkse routine toevoegt.

 20. Maar het is tijd om de feiten onder ogen te zien: Vakantie is gezond en meer Amerikanen moeten zowel plannen als nemen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407