Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Het is jouw tijd

De echte reden dure pastasmaak smaakt beter dan de goedkope dingen

 1. Ons geestelijk leven in de juiste richting brengen is van het grootste belang als we gemoedsrust en geluk willen hebben gedurende ons hele leven. Er is leiding in ons om ons gedurende het hele leven naar het juiste pad te leiden als we er gewoon naar luisteren. Als ons spirituele deel van het leven niet besmet is, zal de stem van het geweten binnenin duidelijk zijn. De meeste mensen maken hun leven een hel door zich zorgen te maken over dingen die niet onder hun controle zijn. Op andere momenten maken ze zich zorgen over kleinigheden die nooit zullen gebeuren en verliezen ze hun gemoedsrust. De waarheid is dat piekeren nutteloos is, want het helpt ons hoe dan ook niet. Grote Australische televisieschrijver en producent Rhonda Byrne zegt: Elke dag, op elk moment, maak je de keuze. Of je nu van de positieve kracht houdt of niet. Het leven overkomt je niet, je ontvangt alles in je leven op basis van wat je hebt gegeven. Het leven is zoveel gemakkelijker dan je denkt, en als je de manier waarop het leven werkt, en de kracht die je in je hebt, begrijpt, zul je de magie van het leven in zijn volheid ervaren. Het leven van je dromen, alles wat je graag zou willen zijn, doen of hebben, is altijd dichter bij je geweest dan je wist, omdat de kracht van alles wat je wilt in je zit. Mijn volkeren, geef je tijd aan degenen die het echt verdienen en neem nooit genoegen met valse vriendschap.

 2. Je kunt al je tijd verspillen door je te concentreren op dingen in het verleden die je niet kunt veranderen of je kunt je tijd gebruiken om het heden te veranderen. Laat nooit iemand kiezen wat hij van je wil. Als ze niet het hele pakket willen, zijn ze de verkeerde persoon voor jou. Als ze je niet mogen, hoe je eruit ziet of hoe je je leven leidt, is dat hun probleem, niet het jouwe. Je leven gaat nog steeds door.  - Sonya Parker

 3. Het is jouw tijd om te schitteren. Dit is je tijd om wakker te worden. Je moet de wereld laten zien wat er in je zit. Verberg je gevoelens niet en verberg jezelf niet in spijt. De natuur evolueert voortdurend en het is altijd een voorbeeld voor ons om continu naar boven en naar verder te gaan. Sommigen van ons weigeren echter te luisteren naar positieve spirituele stemmen en te midden van ons verleden of de ruïnes te blijven, tenzij de dood van een vriend of geliefde, het einde van een comfortabele bezigheid of een bron van leven of een grote tragedie die ons dwingt om te veranderen. Napoleon Hill zei: In elke tegenspoed ligt een zaadje van gelijk of groter voordeel. Dus doe alle teleurstellingen en mislukkingen. Ze komen om ons te begeleiden, te onderwijzen en ons aan het denken te zetten over dingen die we anders nooit zouden leren.

 4. Tragedies veranderen de loop van ons leven. Ze brengen onze fouten en zwakheden aan het licht die anders onopgemerkt zouden blijven. Zoals Shakespeare in Julius Caesar zei in de woorden van Brutus: "Wij zijn ondergeschikten." Alles wat goed of slecht is dat in ons leven komt, komt door wie we zijn. We trekken niet aan wat we willen, maar wie we zijn en als we betere mensen en omstandigheden willen aantrekken, moeten we die eigenschappen in onszelf opbouwen. We moeten één worden met onze ideale dromen en verlangens. Eleanor Roosevelt zegt, het leven is wat je ervan maakt. Altijd geweest, altijd zal blijven.

 5. Daarom moet u aan uzelf denken. Als je niet voor jezelf zorgt, zal niemand anders voor je zorgen. Je zou voor jezelf moeten zorgen. In deze wereld is niemand perfect, probeer gewoon een uitstekend voorbeeld van een mens te zijn. TE Lawrence zegt: "Alle mensen dromen: maar niet gelijk. Degenen die 's nachts dromen in de stoffige nissen van hun geest, worden overdag wakker om te ontdekken dat het ijdelheid was: maar de dromers van de dag zijn gevaarlijke mannen, want ze kunnen handelen droom met open ogen, om het mogelijk te maken "Er is geen limiet aan het niveau van succes en prestaties dat een mens kan bereiken. De technologieën en uitvindingen van vandaag waren ondenkbaar voor de mensen uit het verleden. Onze voorouders zouden nooit gedacht hebben dat op een dag mensen naar de ruimte zouden vliegen en naar de maan zouden reizen. De geest van de man heeft de mogelijkheid om dingen te doen die het begrip van de eindige mens te boven gaan.

 6. De meeste mensen hebben tegenwoordig een lage versnelling als het gaat om het potentieel van onze hersenen. Het menselijk brein kan 20.000 biljoen berekeningen per seconde uitvoeren en is krachtiger dan elke andere computer die iemand ooit op deze planeet heeft gebouwd. Het is een schande om in armoede te leven met een brein en het mechanisme van die capaciteit en dat potentieel. Het is een tijd om te beseffen dat de schepper van het universum alles in ons heeft gezet dat we nodig hebben om onze dromen en doelen te vervullen. Het zoeken naar hulp van buitenaf om te slagen is slechts dwaasheid.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407