Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Het patriottisme van ondernemerschap

# 6 Clean Home

 1. De afgelopen jaren waren op zijn zachtst gezegd uitdagend. Als Amerikanen hebben we collectief de impact gevoeld van de huidige economische recessie. Het is ook onze collectieve plicht, terwijl we doorgaan op weg naar herstel, ons land weer op te bouwen. Zoals het spreekwoord zegt: "Er is een dorp voor nodig om een ​​kind op te voeden." Onze weg naar economisch herstel is niet anders. Elke Amerikaanse burger moet zijn of haar rol omarmen in het herstel van de kapotte economie en de wederopbouw van de VS in de superkracht die het ooit was.

 2. Ondanks de woorden van zoveel politici gaat het beleid onze economie niet op gang brengen. Een nieuw geloof en strategische herinvestering zullen dat echter wel zijn. Deze kunnen alleen organisch worden bereikt. Ik stichtte mijn bedrijf, College Hunks Hauling Junk, samen met mijn beste vriend, Omar Solliman, net buiten de universiteit. Het was het nastreven van de "Amerikaanse droom" die twee 22-jarige, onervaren professionals hielp een bedrijf vanaf de grond op te bouwen. Vandaag hebben we meer dan 40 locaties en halen miljoenen aan inkomsten.

 3. Terwijl de presidentiële campagne nadert, heb ik me gerealiseerd dat mijn rol als ondernemer mij een unieke kans biedt om een ​​patriottische bijdrage te leveren. Als bedrijfseigenaar heb ik de macht om banen te creëren en een geblokkeerde economie te helpen voeden. Buiten de grenzen van mijn eigen bedrijf, heb ik echter ook de macht om alle tangentiële bedrijven te helpen verjongen die mijn eigen bedrijf helpen runnen.

 4. Het bedrijfsleven is inherent een ingewikkeld web. Elk bedrijf is verbonden met externe partners die essentiële componenten zijn voor het bevorderen van zijn eigen succes. Als bedrijf voor het verwijderen van rommel gebruikt ons bedrijf vrachtwagens die bij het ene bedrijf zijn gekocht, callcentersoftware van een ander, uniformen van nog een ander, enzovoort. Ons succes is onlosmakelijk verbonden met het succes van deze externe bedrijven.

 5. Ik ben elke dag dankbaar voor de kansen die de Amerikaanse economie ons als jonge ondernemers biedt. En in het huidige klimaat is het tijd dat we het vooruit betalen. Bij CHHJ hebben we ons ertoe verbonden om opnieuw te investeren in het succes van Amerika. Hoewel ons bedrijf in Amerika is gevestigd en we daarom de vruchten plukken van een bloeiende economie, begrijpen we ook onze unieke rol als eigenaren van kleine bedrijven. Als teken van onze toewijding aan dit land, een natie die ons eigen succes heeft bevorderd, hebben we toegewijd aan het exclusief kopen van in Amerika gemaakte vrachtwagens voor al onze 43 franchiselocaties en al onze toekomstige vestigingen. Verder zijn we begonnen met een veteranenprogramma dat terugkerende soldaten helpt franchise-eigenaren te worden en andere banen binnen onze organisatie te vinden.

 6. Deze initiatieven zijn eenvoudig en kunnen gemakkelijk in alle bedrijfstakken worden gerepliceerd. Het is tijd voor kleine ondernemers om hun patriottische plicht te omarmen en zakelijke beslissingen te nemen die niet alleen hun eigen bedrijf, maar de Amerikaanse economie ten goede komen. De steun van eigenaren van kleine bedrijven uit het hele land is misschien niet de remedie, maar het is zeker een katalytische behandeling die onze economie op weg naar herstel zal brengen.

 7. Dit is het geschikte, historische moment voor onze natie om de geest van ondernemerschap te omarmen. In deze tijden van economische nood zijn ondernemers van onschatbare waarde als we een terugkeer willen zien naar de grootsheid waarnaar we zo lang verlangen. Het is tijd voor ondernemers om zowel een "bedrijfseigenaar" als een "patriot" -hoed te dragen en te beginnen met het implementeren van praktijken die onze economie kunnen helpen van start te gaan. Uiteindelijk gedijen Amerikanen als de Amerikaanse economie booming is, en ondernemerschap is het schip waardoor we boven de huidige fiscale ontberingen van ons land zullen uitstijgen.

 8. De afgelopen jaren waren op zijn zachtst gezegd uitdagend. Als Amerikanen hebben we collectief de impact gevoeld van de huidige economische recessie. Het is ook onze collectieve plicht, terwijl we doorgaan op weg naar herstel, ons land weer op te bouwen. Zoals het spreekwoord zegt: "Er is een dorp voor nodig om een ​​kind op te voeden." Onze weg naar economisch herstel is niet anders. Elke Amerikaanse burger moet zijn of haar rol omarmen in het herstel van de kapotte economie en de wederopbouw van de VS in de superkracht die het ooit was.

 9. Ondanks de woorden van zoveel politici gaat het beleid onze economie niet op gang brengen. Een nieuw geloof en strategische herinvestering zullen dat echter wel zijn. Deze kunnen alleen organisch worden bereikt. Ik stichtte mijn bedrijf, College Hunks Hauling Junk, samen met mijn beste vriend, Omar Solliman, net buiten de universiteit. Het was het nastreven van de "Amerikaanse droom" die twee 22-jarige, onervaren professionals hielp een bedrijf vanaf de grond op te bouwen. Vandaag hebben we meer dan 40 locaties en halen miljoenen aan inkomsten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407