Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Het verleden eren, het heden vieren en de toekomst bouwen met tradities

14. Verberg geen terugval

 1. 4. Behoud consistentie. Plan uw traditie elk jaar op de verwachte tijd om de continuïteit en consistentie te behouden die bouwstenen zijn voor het vaststellen van tradities.

 2. "Als het aankomt op het vervullen van een traditie, kon ik me niet eens voorstellen hoe ik dit kon proberen met het niveau en detail dat Mommy's Light doet", zegt Mark Carlinsky. "Ik heb nooit aan het idee gedacht totdat ik erover hoorde. Het is briljant. We zullen nooit willen stoppen omdat het heilig is. Er is geen andere manier om het te beschrijven."

 3. Ik ben dankbaar voor het rijke gesprek, het gelach en de oprechte banden die mijn familie uit onze tradities haalt. Ze zijn onweerstaanbare magneten geworden die ons jaar na jaar dichter bij elkaar brengen, en ik vermoed dat hun nalatenschap zal doorgaan lang nadat ik weg ben.

 4. Ga voor meer informatie over traditie en rouwbronnen naar www.mommyslight.org.

 5. Herinner je je favoriete familietraditie als kind? De mijne legde onze boom voor de kerst voor het luisteren naar muziek van de vakantiealbums van mijn moeder (ja, albums!). Ik ervoer zoveel vreugde in het introduceren van deze traditie aan mijn kinderen, door mijn eigen favoriete liedjes en speciale accenten toe te voegen. Nu tieners, mijn kinderen zijn al lang geleden eigenaar en hebben ons ritueel gelaagd met hun persoonlijke versieringen.

 6. Toen ik ouder werd, werd ik ook een "traditiebewaarder". Mijn man en ik hebben bewust besloten welke van onze kindergebruiken we wilden voortzetten met ons groeiende gezin. Tradities kregen een diepere betekenis voor mij in 1997, toen mijn goede vriendin Mary Murphy stierf. Ze geloofde dat haar zoon enorm veel troost en steun zou vinden door hun gekoesterde tradities voort te zetten, evenals een positieve manier om contact met haar te houden. Drie maanden voordat ze stierf, vroeg Mary me om haar te helpen met Mommy's Light Lives On Fund (r), een non-profit ondersteunende rouwende kinderen en tieners door hen te helpen de tradities in leven te houden die ze deelden met geliefden die zijn overleden.

 7. Tradities stellen ons in staat het verleden te eren, het heden te vieren en een erfenis voor de toekomst te bieden. Niet alleen een bron van plezier, ze dienen als de lijm die families verenigd houdt van de ene generatie naar de volgende en over de kilometers die ons vaak scheiden, zowel letterlijk als figuurlijk. Ze spelen een belangrijke rol bij het helpen van kinderen bij het creëren en definiëren van een gevoel van zelf- en gezinsidentiteit. En wanneer we de interpretatie van de volgende generatie aanmoedigen, personaliseren kinderen hen en worden uiteindelijk hun rentmeesters.

 8. Deze dezelfde tradities kunnen als vitale levenslijnen dienen, vooral voor kinderen die te maken hebben met een crisis of de dood van een geliefde. "Matthew was pas vier toen zijn moeder Lisa stierf aan longkanker door niet-roker", zegt zijn vader, Mark Carlinsky. "Voordat ze stierf, stelde een maatschappelijk werkster ons voor aan Mommy's Light. Lisa en ik waren blij dat ze kon deelnemen aan de planning van Matthew's traditie. We vonden het concept fantastisch en dat het hem later in het leven ten goede zou komen als hij terugkijkde over de ervaring. Ze wilde dat hij een basis zou hebben voor zijn eigen herinneringen aan haar. "

 9. Na meer dan vijftien jaar te hebben gewerkt met de toegewijde vrijwilligers van Mommy's Light die honderden kinderen hebben gediend en bijna 1.000 traditie-aanvragen hebben vervuld, zijn er verschillende dingen waarvan ik weet dat ze waar zijn over tradities:

 10. 1. Elke traditie die wordt omarmd door kinderen, hoe eenvoudig ook, kan de tand des tijds doorstaan.

 11. 2. Tradities zijn een natuurlijke en vreugdevolle manier voor alle familieleden om actief met elkaar om te gaan, en anders kunnen ongemakkelijke of moeilijke gesprekken "gewoon gebeuren". [! 100 => 1140 = 1!

 12. 4. Tradities zijn een krachtig middel om kinderen, tieners en volwassenen te helpen een gezonde emotionele band te onderhouden met familieleden, vooral met een geliefde die is overleden of voor langere tijd niet thuis is.

 13. De eenvoudige waarheid is dat alles dat herhaaldelijk met liefde en vreugde wordt gedaan, een familietraditie wordt.

 14. Samenzijn is het belangrijkste aspect, of het nu lekker is voor vrijdagavond op de filmavond, genieten van een favoriet diner of een jaarlijkse reis naar de dierentuin maken. Als u een familietraditie wilt beginnen of een slapende wilt laten herrijzen, is het goede nieuws dat het proces leuk, gemakkelijk en de moeite waard is.

 15. 1. Betrek uw kinderen. Vraag wat ze graag als gezin doen. Laat hun verbeelding de weg wijzen! 2. Het zit allemaal in de details. Kinderen herinneren zich de meest specifieke aspecten van hun favoriete tradities. Ze dienen als de ankers die van jaar tot jaar bekende bezienswaardigheden, geluiden, geuren en herinneringen oproepen. Bijvoorbeeld, Max, wiens moeder stierf toen hij 7 jaar oud was, maakte er een punt van om door te gaan met het planten van blauwe bloemen, omdat hij ervan hield om met haar te tuinieren en ze altijd blauwe bloemen koos, zijn favoriete kleur.

 16. 3. Minder stress. Vroeger dacht ik aan tradities als gericht op belangrijke vakanties, maar kinderen hebben een bredere kijk. In feite kan het gemakkelijker en minder stressvol zijn om van tradities te genieten wanneer het leven minder hectisch is.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407