Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Het verschil maken: de wereld van geven - "50 STATEN VOOR GOED" kondigt de organisaties aan die het meest goed doen

Gebakken weegbree salade

 1. Vandaag heeft het bekende bedrijf, Tom's of Maine, de winnaars bekendgemaakt van zijn vierde jaarlijkse "50 States For Good: Growing Good Works One Community tegelijk" -wedstrijd. In mei begon Tom's of Maine nominaties voor non-profitorganisaties in elke staat te accepteren. Vervolgens werd het veld door een jury beperkt tot 51, één organisatie per staat (plus het District of Columbia) die 'gezonde, menselijke en ecologische goedheid' ondersteunt. Ik was zo gelukkig en dankbaar dat ik dit jaar ben gekozen als een van de juryleden met collega-acteur Ian Somerhalder van de IS Foundation, Laura Burge, de redacteur en producent van Care 2, en Sam Davidson, de oprichter en president van Cool People Care. De 51 finalisten werden door het publiek gestemd en de top zes delen de prijs van $ 150.000. Hieronder staan ​​de winnaars van 2012 en een beetje over wat ze doen om elke dag een verschil in hun staat te maken.

 2. De winnaar van de hoofdprijs van $ 50.000 is inCOMMON Community Development van Omaha, Nebraska. inCOMMON wil dakloosheid uitroeien en kwetsbare buurten versterken en verenigen. Hun hoofdprijs gaat naar hun Capital Campaign om een ​​community resource center te bouwen in de Park Avenue Neighborhood of Omaha. Met dit informatiecentrum kunnen personen met een laag inkomen hulp en diensten krijgen om hun persoonlijke en professionele succes te vergroten.

 3. De eerste van de vijf winnaars van $ 20.000 is Brown Bag Ministry in Apex, North Carolina, die niet alleen bruine taslunches en warme maaltijden biedt aan de hongerigen, maar deze mensen ook voorziet van kleding, onderdak en counseling. Het geld zal hen helpen hun werk voort te zetten en uit te breiden buiten het Apex, Durham, Raleigh, Wake Forest en Wendell gebied.

 4. Genua Central Parent Teacher Organisation (PTO) van Genua, Alaska is de tweede winnaar van $ 20.000. Deze PTO werkt om de educatieve ervaring op Genoa Central Schools te verbeteren. Project Playground zal profiteren van de winst omdat Genoa Central PTO twee vervallen en verouderde speeltuinen wil renoveren.

 5. Het Colorado Fourteeners Initiative van Golden, Colorado zal het verschil maken door zijn winst te gebruiken om ecologisch duurzame toppaden te bouwen en te reconstrueren en wandelaars te informeren over de richtlijnen van Leave No Trace.

 6. De volgende winnaar is Global Awareness Local Action (G.A.L.A.). GALA. helpt leden van de wijk Wolfeboro, New Hampshire, duurzame huizen en werven één make-over tegelijk te creëren (denk aan Extreme Makeover: Home Edition - de duurzame versie). Met de financiering kan G.A.L.A. om 50 make-overs te bieden, inclusief warmwatersystemen op zonne-energie en regentonnen.

 7. Last, but zeker not least, is het Glacier Institute. Het ontvangt elk jaar duizenden elementaire studenten in het Big Creek Outdoor Education Center in het Flathead National Forest in Montana. Met dit geld zullen ze zonne- en wind aangedreven generatiesystemen aan het centrum toevoegen en een nieuw curriculum ontwikkelen om alle bezoekers op deze systemen te informeren.

 8. Gefeliciteerd aan elk van deze non-profitorganisaties en een grote dank voor het maken van een verschil (r) (M.A.D.) vandaag en elke dag in uw gemeenschap. Je geeft uitstekende voorbeelden over hoe je M.A.D. voor opkomende non-profitorganisaties.

 9. Maak je geen zorgen als een non-profit die je kent niet was genomineerd of geselecteerd. Er is altijd volgend jaar om te nomineren en te stemmen. Zoek naar de Tom's of Maine 2013 "50 States For Goodtm: Growing Good Works One Community tegelijk" wedstrijd en wees M.A.D!

 10. Vandaag heeft het bekende bedrijf, Tom's of Maine, de winnaars bekendgemaakt van zijn vierde jaarlijkse "50 States For Good: Growing Good Works One Community tegelijk" -wedstrijd. In mei begon Tom's of Maine nominaties voor non-profitorganisaties in elke staat te accepteren. Vervolgens werd het veld door een jury beperkt tot 51, één organisatie per staat (plus het District of Columbia) die 'gezonde, menselijke en ecologische goedheid' ondersteunt. Ik was zo gelukkig en dankbaar dat ik dit jaar ben gekozen als een van de juryleden met collega-acteur Ian Somerhalder van de IS Foundation, Laura Burge, de redacteur en producent van Care 2, en Sam Davidson, de oprichter en president van Cool People Care. De 51 finalisten werden door het publiek gestemd en de top zes delen de prijs van $ 150.000. Hieronder staan ​​de winnaars van 2012 en een beetje over wat ze doen om elke dag een verschil in hun staat te maken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407