Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hier # x27; s Wat de sla in uw salade eigenlijk voor uw lichaam doet

15 salade recepten voor mensen die sla haten

 1. We weten allemaal dat salades geweldig voor ons zijn - ze helpen bij de spijsvertering (dankzij vezels) en ze zitten vol met antioxidanten - maar het is een goed idee om ervoor te zorgen dat je die salade bouwen met de beste greens.

 2. Er is een reden waarom boerenkoolsalades populair zijn geworden; het zijn voedingskrachtpatsers. Een kopje boerenkool voldoet aan al je dagelijkse behoeften aan vitamine A, C en K. Plus, het heeft drie gram eiwit om op te starten. Boerenkool is de antithese van ijsberg, die in feite de voedingswaarde van water heeft (plus een beetje vezels). Maar als je de gedachte aan nog een hap boerenkool niet kunt aannemen - en we horen je - zijn er andere saladegroenten die je van voedingsstoffen voorzien.

 3. Romaine en losse hoofdsla, zoals rood blad en butterhead, bevatten meer antioxidanten en voedingsstoffen dan strakkere groentekoppen (zoals ijsberg), vooral vitamine A en K. Ze zijn ook een goede bron van foliumzuur - met name Romaine. Dus als je twijfelt, ga dan los.

 4. Spinazie biedt een steeds grotere voedingsstoot. Het zit niet alleen boordevol vitamine A en K, maar heeft ook stevige hoeveelheden ijzer en calcium. Hebben we het kalium genoemd? Dat klopt, je kunt een pauze nemen van bananen.

 5. Als u de kruisbloemige route met rucola volgt, heeft u het voordeel van fytochemicaliën, die de ontwikkeling van bepaalde kankers kunnen remmen. Dat is heel veel goeds in één kom salade.

 6. Als u er klaar voor bent, ga dan nog hartelijker. Het hoeft geen boerenkool te zijn. Taaier ruwvoer zoals snijbiet, escarole en mosterdgroen bevatten veel goede voeding. Een goede vuistregel is hoe donkerder de bladeren, hoe hoger de voeding. (Donkerder betekent dat de planten meer licht konden absorberen, wat betekent dat ze voedingsstoffen konden synthetiseren.)

 7. Maar wat voor groen je ook kiest voor je salade, je kunt je goed voelen over het maken van een gezonde keuze - vooral als je ook veel andere groenten toevoegt.

 8. Voor een echt voedzame salade, overweeg dan om alle bovenstaande greens in één kom te mengen - dat is tops. Ga nu wat salade maken.

 9. We weten allemaal dat salades geweldig voor ons zijn - ze helpen bij de spijsvertering (dankzij vezels) en ze zitten vol met antioxidanten - maar het is een goed idee om ervoor te zorgen dat je die salade bouwen met de beste greens.

 10. Er is een reden waarom boerenkoolsalades populair zijn geworden; het zijn voedingskrachtpatsers. Een kopje boerenkool voldoet aan al je dagelijkse behoeften aan vitamine A, C en K. Plus, het heeft drie gram eiwit om op te starten. Boerenkool is de antithese van ijsberg, die in feite de voedingswaarde van water heeft (plus een beetje vezels). Maar als je de gedachte aan nog een hap boerenkool niet kunt aannemen - en we horen je - zijn er andere saladegroenten die je van voedingsstoffen voorzien.

 11. Romaine en losse hoofdsla, zoals rood blad en butterhead, bevatten meer antioxidanten en voedingsstoffen dan strakkere groentekoppen (zoals ijsberg), vooral vitamine A en K. Ze zijn ook een goede bron van foliumzuur - met name Romaine. Dus als je twijfelt, ga dan los.

 12. Spinazie biedt een steeds grotere voedingsstoot. Het zit niet alleen boordevol vitamine A en K, maar heeft ook stevige hoeveelheden ijzer en calcium. Hebben we het kalium genoemd? Dat klopt, je kunt een pauze nemen van bananen.

 13. Als u de kruisbloemige route met rucola volgt, heeft u het voordeel van fytochemicaliën, die de ontwikkeling van bepaalde kankers kunnen remmen. Dat is heel veel goeds in één kom salade.

 14. Als u er klaar voor bent, ga dan nog hartelijker. Het hoeft geen boerenkool te zijn. Taaier ruwvoer zoals snijbiet, escarole en mosterdgroen bevatten veel goede voeding. Een goede vuistregel is hoe donkerder de bladeren, hoe hoger de voeding. (Donkerder betekent dat de planten meer licht konden absorberen, wat betekent dat ze voedingsstoffen konden synthetiseren.)

 15. Maar wat voor groen je ook kiest voor je salade, je kunt je goed voelen over het maken van een gezonde keuze - vooral als je ook veel andere groenten toevoegt.

 16. Voor een echt voedzame salade, overweeg dan om alle bovenstaande greens in één kom te mengen - dat is tops. Ga nu wat salade maken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407