Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hier # x27; s Wat nagelverharder is, plus nog meer tips voor het kweken van sterke nagels

15. Camera's

 1. Een paar minuten na het verlaten van de salon een spijker breken is een serieuze buzzkill. Geërgerd door het uiterlijk van een onverzorgde mani, reiken we meestal naar een nagelvijl of tondeuse om ze uit te egaliseren. Maar hierdoor voelen onze nagels vaak zwakker aan en hebben ze meer kans om langs de randen te splitsen.

 2. Nagelverharders zijn een populaire polijstbehandeling die helpt om dunne nagels te versterken, maar waar is het precies van gemaakt en werkt het eigenlijk?

 3. Gina Edwards, de toonaangevende manicure voor Kiss Products, zei dat de meeste nagelverharders een belangrijk ingrediënt bevatten, ethylacetaat, om andere middelen aan elkaar te binden. "Een nagelverharder kan calcium bevatten voor zachte of zwakke nagels en nagelconditioners voor broze nagels, die een structuurbalans in het oppervlak van de nagelplaat toevoegen," zei ze.

 4. Beide manicure raden ten zeerste aan om een ​​paar keer per week een nagelverharder te gebruiken en deze alleen of met een nagellakkleur te dragen. Voor het beste resultaat raadt Lippmann aan om elke dag een dunne laag aan te brengen totdat je je nagellak verwisselt.

 5. Maar niet alle nagelverharders zijn geformuleerd met veilige ingrediënten. Board-gecertificeerde dermatoloog en nagelspecialist Dana Stern wijst erop dat sommige formaldehyde of formaline kunnen bevatten. "Deze ingrediënten zijn zeer schadelijk voor de nagel", zei Stern. "Formaldehyde zal de nagel aanvankelijk uitharden, maar na verloop van tijd wordt de nagel paradoxaal bros en loopt hij het risico het nagelbed op te tillen of af te scheiden."

 6. Ze voegde eraan toe: "Formaldehyde kan ook ernstige allergische reacties veroorzaken op de omliggende nagelplooien. De huid wordt extreem geïrriteerd, gezwollen en pijnlijk. Er is ook grote bezorgdheid dat deze ingrediënten kankerverwekkend zijn."

 7. Deze professionals geloven dat er eenvoudigere manieren zijn om sterkere, gezondere nagels te laten groeien.

 8. Om te beginnen waarschuwt Lippmann tegen het vijlen en polijsten van nagels onjuist, omdat dit zeker kan leiden tot peeling en zwakte. "Wanneer je je nagels vijlt, 'zag' je nooit heen en weer op de punt van de nagel. In plaats daarvan, schuif je de vijl voorzichtig over de nagel in een richting," legde ze uit. "Begin aan de buitenrand, trek naar het midden en herhaal, beginnend bij de andere rand van de nagel die naar het midden komt." Als je nagels dunner zijn, zei Lippmann vooral voorzichtig te zijn tijdens het vijlen. In plaats van het bestand vlak tegen de nagel te houden, kantelt u het zodat het eronder ligt. Hierdoor kunt u precies zien wat u doet en beschermt u tegen over indienen.

 9. Stern zegt altijd handschoenen te dragen voor huishoudelijk en nat werk, vooral bij het afwassen. Vermijd ook overmatig gebruik van handreinigers die alcohol bevatten. Ze zei: "Alcohol droogt extreem uit op nagels en huid. Overweeg in plaats daarvan een vochtinbrengende reiniger of bodywash te gebruiken in een reisdispenser zoals Dove."

 10. Hydratatie is volgens Edwards de sleutel tot het bevorderen van een gezonde nagelgroei. "Broze nagels komen voort uit overmatige blootstelling van water en gebrek aan vocht in de nagels. Blijf weg van agressieve chemicaliën zoals wasmiddelen en veelvuldig gebruik van nagellakverwijderaar op basis van aceton. Verminder droogheid door kokosolie 's nachts rond en op de nagelplaat aan te brengen, " ze zei.

 11. Op zoek naar een aanvullende fix? Stern zegt dat de B-vitamine biotine in sommige onderzoeken de vingernagels heeft versterkt. "Dagelijks twee tot drie milligram biotine kan helpen bij nagelgroei en kracht," legde ze uit. "Omdat vingernagels elke vier tot zes maanden groeien (tenen om de 12 maanden), moet biotine minstens zo lang worden ingenomen om enig resultaat te zien."

 12. Als u een plotselinge nagelverzwakking ervaart, adviseert Stern dat u een dermatoloog ziet omdat de oorzaak mogelijk iets intern is.

 13. Een paar minuten na het verlaten van de salon een spijker breken is een serieuze buzzkill. Geërgerd door het uiterlijk van een onverzorgde mani, reiken we meestal naar een nagelvijl of tondeuse om ze uit te egaliseren. Maar hierdoor voelen onze nagels vaak zwakker aan en hebben ze meer kans om langs de randen te splitsen.

 14. Nagelverharders zijn een populaire polijstbehandeling die helpt om dunne nagels te versterken, maar waar is het precies van gemaakt en werkt het eigenlijk?

 15. Gina Edwards, de toonaangevende manicure voor Kiss Products, zei dat de meeste nagelverharders een belangrijk ingrediënt bevatten, ethylacetaat, om andere middelen aan elkaar te binden. "Een nagelverharder kan calcium bevatten voor zachte of zwakke nagels en nagelconditioners voor broze nagels, die een structuurbalans in het oppervlak van de nagelplaat toevoegen," zei ze.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407