Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe barbecue zonder been varkenslende te koken

Waarschuwingen

 1. In de meeste keukens worden varkenslende zonder been geroosterd of in varkenskarbonades gesneden - maar houd rekening met de grill bij de volgende keer dat u een varkenslende kookt. Lendestoofden zijn mager vergeleken met de meeste runderbraadstukken van vergelijkbare grootte en zijn van nature sappig, dankzij een vetlaag die wegsmelt tijdens het koken. Varkenslende zonder botten maakt gebruik van slow-cooking en indirecte warmte om sappig, sappig varkensvlees te produceren.

 2. Maak een droge wrijving: wrijf de buitenkant van de varkenslende in met een droge kruidenmix en smeer het vlees van buitenaf. Terwijl de barbecue het vlees verwarmt en de natuurlijke sappen van binnenuit vrijgeeft, karameliseert het vuur van de barbecue de droge wrijving, waardoor een korst ontstaat die het verlies van die kostbare sappen voorkomt. Combineer bruine suiker, paprika, koosjer zout, komijn en zwarte peper in een mengkom en roer tot alles goed gemengd is.

 3. Haal de varkenslende uit de verpakking en dep hem droog met keukenpapier. Plaats het vlees op een snijplank of ander werkoppervlak en wrijf het kruidenmengsel in de buitenkant van de varkenslende.

 4. Verwarm uw grill voor op hoog totdat de grill een interne temperatuur van 400 graden Fahrenheit bereikt. Schakel de helft van de branders uit en zet het lendestuk aan de koele kant van de grill. Kook de lendenen gedurende 1 1/2 uur, of tot een instant-read vleesthermometer de interne temperatuur van het gebraad meet op 145 graden Fahrenheit.

 5. Verwijder het gebraad van de grill en laat het 10 minuten staan ​​bij kamertemperatuur. Door het gebraad te laten rusten, kunnen de sappen gelijkmatig worden verdeeld, wat een vochtig en smaakvol resultaat oplevert.

 6. In de meeste keukens worden varkenslende zonder been geroosterd of in varkenskarbonades gesneden - maar houd rekening met de grill bij de volgende keer dat u een varkenslende kookt. Lendestoofden zijn mager vergeleken met de meeste runderbraadstukken van vergelijkbare grootte en zijn van nature sappig, dankzij een vetlaag die wegsmelt tijdens het koken. Varkenslende zonder botten maakt gebruik van slow-cooking en indirecte warmte om sappig, sappig varkensvlees te produceren.

 7. Maak een droge wrijving: wrijf de buitenkant van de varkenslende in met een droge kruidenmix en smeer het vlees van buitenaf. Terwijl de barbecue het vlees verwarmt en de natuurlijke sappen van binnenuit vrijgeeft, karameliseert het vuur van de barbecue de droge wrijving, waardoor een korst ontstaat die het verlies van die kostbare sappen voorkomt. Combineer bruine suiker, paprika, koosjer zout, komijn en zwarte peper in een mengkom en roer tot alles goed gemengd is.

 8. Haal de varkenslende uit de verpakking en dep hem droog met keukenpapier. Plaats het vlees op een snijplank of ander werkoppervlak en wrijf het kruidenmengsel in de buitenkant van de varkenslende.

 9. Verwarm uw grill voor op hoog totdat de grill een interne temperatuur van 400 graden Fahrenheit bereikt. Schakel de helft van de branders uit en zet het lendestuk aan de koele kant van de grill. Kook de lendenen gedurende 1 1/2 uur, of tot een instant-read vleesthermometer de interne temperatuur van het gebraad meet op 145 graden Fahrenheit.

 10. Verwijder het gebraad van de grill en laat het 10 minuten staan ​​bij kamertemperatuur. Door het gebraad te laten rusten, kunnen de sappen gelijkmatig worden verdeeld, wat een vochtig en smaakvol resultaat oplevert.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407