Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe Crowdfunding voordelen biedt voor non-profitorganisaties en donoren

Muziek blijft bij je.

 1. En het is een ander voorbeeld van de manieren waarop internet en sociale media mensen en organisaties samenbrengen.

 2. Wereldwijd wordt er veel goeds gedaan en veel mensen willen die goede werken ondersteunen. Maar het is moeilijk om grassroots-organisaties bloot te stellen aan potentiële donoren over de hele wereld en het is moeilijk voor donoren om te leren over projecten die hun interesse wekken.

 3. Erger nog, soms, als u iets te weten komt over een organisatie, doet deze niet wat de mooie website en publiciteit beweren te doen. Denk aan Central Asia Institute, de "Three Cups of Tea" -organisatie. Er wordt gezegd dat het onderwijs biedt, vooral aan meisjes, in Pakistan en Afghanistan, maar ... het blijkt niet echt. Crowdfundingplatforms verbinden kopers en verkopers Betreed GlobalGiving, een online marktplaats die mensen die goed werk doen, verbindt met mensen die hen willen ondersteunen. Donoren kunnen projecten zoeken ter ondersteuning op locatie of soort werk dat is verricht, zoals noodherstel, opleiding of gezondheid.

 4. Deze collectieve pool van infrastructuur en zichtbaarheid voor fondsenwerving wordt "crowdfunding" genoemd!

 5. Voor donoren biedt Crowdfunding vertrouwen en zorgvuldigheid Zelfs als u slechts $ 10 geeft, wilt u enige zekerheid dat de non-profit die uw donaties ontvangt echt een verschil maakt. Net als de New York Stock Exchange dierenartsen voor hun eerste openbare aanbieding, belet GlobalGiving non-profitorganisaties voordat ze projecten op de site vermelden.

 6. GlobalGiving controleert de reputatie van projectleiders en hun organisaties bij anderen die in de ruimte werken, zoals Ashoka, IDEX en Acumen Fund. Naleving van internationale richtlijnen voor filantropie en anti-terreurrichtlijnen zijn geverifieerd. GlobalGiving zorgt ervoor dat de organisatie een goede staat van dienst heeft en dat hun werk impact heeft.

 7. GlobalGiving werft vrijwilligers aan om sitebezoeken uit te voeren en een aanzienlijk percentage sites in de loop van de tijd te controleren. Bezoeken krijgen voorrang op gebieden met het grootste aantal donaties. Dit jaar bezoekt het Japan voor follow-up van noodhulpfondsen. Medewerkers worden ook naar belangrijke plaatsen gestuurd om in te checken over non-profitorganisaties en de impact die ze hebben.

 8. "We hebben ons veldprogramma ontworpen om ervoor te zorgen dat onze intake- en due diligence-processen naar behoren werken", zegt John Hecklinger, Chief Program Officer van GlobalGiving. "We kalibreren onze aanwezigheid in het veld om de donatiestroom te matchen en, hoewel ons veldwerk deels gaat over het monitoren van activiteiten van begunstigden, gaat het net zo goed over het helpen van hen om beter gebruik te maken van het dienstenpakket van GlobalGiving."

 9. Projectleiders informeren donoren periodiek over de voortgang van de projecten, net zoals een beursgenoteerde onderneming aandeelhouders met kwartaal- en jaarverslagen bijwerkt.

 10. Bedrijven zoals Nike, Dell, Lilly en Discovery zijn zo onder de indruk van het proces van GlobalGiving dat ze GlobaGiving gebruiken voor sourcing, onderzoek en het faciliteren van bijdragen aan non-profitorganisaties; verstrekken van infrastructuur voor oorzaak marketingprogramma's; en het faciliteren van onder andere programma's voor het matchen van bedrijfsmedewerkers.

 11. GlobalGiving doet ook één ding dat de NYSE niet doet: het biedt een geld-terug-garantie. Voor non-profitorganisaties biedt Crowdfunding exposure en ondersteuning Voor non-profitorganisaties biedt GlobalGiving training over het succesvol promoten van hun projecten op GlobalGiving. "Voor NGO's die voor het eerst toegang hebben tot online tools, hebben we ontdekt dat ondersteuning en training echt een groot verschil kunnen maken in hun vermogen om fondsen te werven en netwerken uit te breiden," zei Hecklinger. "Ons veldwerk is niet alleen bedoeld om onze projectorganisaties te monitoren, maar ook te ondersteunen en te activeren."

 12. Voordat ze bij GlobalGiving mogen komen, moeten non-profitorganisaties laten zien dat ze hebben wat nodig is: een missie met een aanhang. Elk moet $ 4.000 bijeenbrengen van minstens 50 donoren tijdens een proefperiode, een Open Challenge genoemd, voordat ze een GlobalGiving-project kunnen worden. Voor degenen die wel meten, wordt de ondersteuning voortgezet door middel van training, overleg en toegang tot peer support.

 13. Tussenpersonen zoals GlobalGiving overbruggen de informatiekloof tussen non-profitorganisaties en potentiële donoren. Het is een combinatie van een marketingconsultant die de zichtbaarheid van de non-profitorganisatie en het Good Housekeeping-keurmerk verhoogt dat donoren het vertrouwen geeft dat hun donaties goed worden gebruikt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407