Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe dankbaarheid het hele jaar door uw lichamelijke gezondheid ten goede kan komen

6 manieren om een ​​Keto-zomer te overleven

 1. Levensduur en vrijgevigheid kunnen ook een rol spelen als het gaat om verslaving, zegt Post. Herstelgroepen, zoals Anonieme Alcoholisten, zijn afhankelijk van de bereidheid om anderen te helpen door middel van sponsoring en sociale ondersteuning. "Anderen helpen is de sleutel in dit soort programma's," zei hij. "Je kunt de kans op je eigen herstel vergroten als je ook anderen helpt te herstellen, gewoon door empathisch, medelevend en vrijgevig tegenover hen te zijn."

 2. Wie wil er niet meer een goede nachtrust? Experts suggereren dat het uitdrukken van waar je dankbaar voor bent, je zal helpen de bevredigende shuteye te krijgen die vaak zo ongrijpbaar voelt ... en betere slaap = betere gezondheid. Onderzoek toont aan dat slaapgebrek kan bijdragen aan gewichtstoename, je hart kan pijn doen en meer.

 3. Hoewel het onder controle houden van uw stress cruciaal is voor uw emotionele welzijn, is het ook van vitaal belang voor uw lichamelijke gezondheid. Te veel stress kan het risico op een beroerte verhogen, met uw ademhalingssysteem knoeien en uw maag verstoren. Royale gebaren en dankbaarheid kunnen helpen die angstige emoties op afstand te houden.

 4. Opmerking: een eerdere versie van dit verhaal is in november 2014 gepubliceerd.

 5. Nu we officieel in het vakantieseizoen zijn, regeren vrijgevigheid en dankbaarheid opperste. We zijn altruïstisch omdat we in deze tijd van het jaar gemotiveerd zijn om anderen te steunen die minder geluk hebben, en we bedanken hen die dezelfde vriendelijkheid voor ons hebben betoond.

 6. En eerlijk gezegd, waarom zouden we dit soort vakantiegeest niet willen benutten? Zowel vrijgevigheid als dankbaarheid hebben een ongelooflijke invloed op onze emotionele gezondheid. Als we ze oefenen, zijn we gelukkiger, optimistischer en hebben we een lager risico op depressie en angst. Nieuw onderzoek toont ook aan dat het geven van geschenken een weerspiegeling is van hoe we ons over anderen voelen en meer inzicht zou kunnen geven in hoe we relaties onderhouden.

 7. Toch concentreren we ons op de een of andere manier echt alleen op de voordelen wanneer het jaar afloopt. Bah onzin.

 8. Als je nog meer redenen nodig hebt dat deze twee superkrachten verder moeten gaan dan het laatste vakantiekoekje, is hier een grote: ze zijn ook enorme voordelen voor onze lichamelijke gezondheid, zegt Stephen G. Post, Ph .D., Auteur van Why Good Things Happen To Good People.

 9. "Veel mensen kunnen een fysiek effect voelen als ze zich aanmelden", vertelt hij The Huffington Post. "Het is een beetje alsof je een paar dagen stopt met eten ... donuts en groenten begint te eten, je je energieker en minder lusteloos begint te voelen. Deze handelingen hebben min of meer hetzelfde effect. Je krijgt dat gevoel van energie en robuustheid. "

 10. Hieronder staan ​​zeven manieren waarop een gulle geest en een dankbare houding uw fysieke welzijn kunnen verbeteren - iets dat het hele jaar door prioriteit zou moeten zijn.

 11. 1. Altruïstisch zijn kan je bloeddruk verlagen.

 12. Wanneer iemand down en out is, is soms alleen het geven van jezelf het enige dat je hoeft te doen. Een studie uit 2006 wees uit dat deelnemers die sociale ondersteuning boden aan iemand in moeilijkheden een lagere bloeddruk ervoeren dan de deelnemers die dat niet deden. Gewoon een schouder zijn om op te leunen, kan het beste medicijn zijn.

 13. "Dit is echt een leuke manier om je leven te verbeteren," zei Post. "Je bent authentiek en oprecht door iemand te helpen, maar als bijproduct of bijwerking zijn er deze zeer interessante gezondheidsvoordelen. Het laat zien dat dit gedrag in contact komt met iets dat tamelijk diep bekabeld is in de menselijke natuur."

 14. 2. Dankbaarheid uitspreken kan je motiveren om meer te oefenen.

 15. Beschouw een dankbaarheidsdagboek als uw nieuwe sporttas essentieel. Het klinkt onaangenaam, maar volgens Robert Emmons, een dankbaarheidsonderzoeker en psychologieprofessor aan de Universiteit van Californië, Davis, kan dankbaarheid je echt helpen om die fitnessdoelen te bereiken. In een studie uit 2003 ontdekten Emmons en zijn collega's dat degenen die regelmatig hun dank betuigden ook meer bewegen.

 16. 3. Liefdadigheid zijn kan je hart helpen.

 17. Hartziekte is een stille moordenaar en de symptomen worden vaak het meest over het hoofd gezien. Hoewel het tegengif niet alleen vrijwilligerswerk is, impliceert onderzoek dat het kan helpen. Volgens een rapport uit 2007 over de gezondheidsvoordelen van teruggeven, hadden die staten met een hoger aantal vrijwilligers ook lagere incidenten met hartaandoeningen en een betere lichamelijke gezondheid.

 18. Post wijst erop dat het verminderen van de gevoeligheid voor hartziekten ook voor kinderen geldt. Omdat veel adolescenten een meer zittende levensstijl hebben, is uitstappen en de gemeenschap ingaan een geweldige manier om hen fysiek te betrekken, zei hij.

 19. 4. Dankbaarheid kan je cholesterol verlagen.

 20. Dankbaarheid kan ook fysiek je hart beschermen. Naast het verbeteren van het voedingsgedrag en het beperken van het gebruik van stoffen zoals sigaretten en alcohol, kan dankbaarheid ook je cholesterol verlagen, vertelde Emmons Live Science. Dit is welkom nieuws, vooral naarmate we ouder worden, omdat cholesterol neigt te stijgen naarmate we ouder worden.

 21. 5. Teruggeven kan je helpen langer te leven.

 22. Onderzoek gepubliceerd in 2013 toont aan dat mensen die vrijwilligerswerk doen, of ze nu in een gemeenschappelijke soepkeuken dienen of verpleeghuizen bezoeken, hun vroege sterftecijfer met 22 procent verlagen in vergelijking met degenen die zich onthouden van teruggeven . Vrijwilligers meldden ook een hogere tevredenheid over het leven.

 23. 6. Dankbaarheid oefenen zal je helpen beter te slapen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407