Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe de echte gegrilde kaas het doet

De slowcooker hackt hacks die je hebt gemist

 1. De Sandwich Press, zoals gebruikt door Mission Cheese, Tartine Bakery De warme broodjespers wordt gebruikt door restaurants, cafés en broodjeszaken over de hele wereld en is een uitstekende optie om een ​​knapperige gegrilde kaas te verkrijgen. Er zijn zowel gegroefde als platte panini's, maar hangt gewoon af van de textuur die een chef-kok wil van het geroosterde brood. Voordelen: Very, very, very easy. Je hebt gewoon een goed stuk apparatuur nodig. Nadelen: deze dingen beginnen na een tijdje te stinken zonder goed onderhoud. Ken je je George Foreman-grill nog van de universiteit? Ze hebben ook de neiging om de sandwich plat te maken, dus je hebt een geperste gegrilde kaas, in plaats van iets met veel hoogte en volume. Ten slotte, naar mijn ervaring, nemen persen een paar extra minuten in beslag als je een gestapelde sandwich kookt.

 2. De heteluchtoven, zoals gebruikt door THE AMERICAN Grilled Cheese Kitchen, Java Beach Gegrilde kaasrestaurants hebben het convectieovenconcept (rondom een ​​sandwich met circulerende warmte) overgenomen en aangepast voor commerciële omgevingen. Salamanders, ovens met transportbanden en snelkokende ovens zijn bijvoorbeeld alledaags op deze plaatsen. Het koken van een broodje met open gezicht, op een hete plaat of gietijzeren bakplaat, in een oven op hoog vuur (ten minste 500 F), zorgt voor veel vrijheid in wat je in je gekookte sandwich doet. Voordelen: u kunt een echt gestapelde sandwich bereiden met alle ingrediënten die u wilt, en waarschijnlijk een perfecte smelt bereiken. Deze methode duurt slechts enkele minuten . Nadelen: kan behoorlijk fysiek zijn, dingen in en uit een oven trekken kan vermoeiend zijn. Voor de Ozersky-achtige-puristen levert dit meer een tosti op dan een traditionele gegrilde kaas.

 3. Als u op zoek bent naar de traditionele Amerikaanse kaas op wit beboterd brood, raad ik aan thuis te blijven of mama te bezoeken. Maar als je iets wilt dat echt je culinaire zintuigen zal prikkelen en de Bay Area-foodie in je loslaat, moedig ik je aan om je lokale plek voor gegrilde kaas te bezoeken om te zien hoe de professionals het doen.

 4. De gekte van de gegrilde kaas, alsof het niet gekker kon worden, deed het gewoon. Met de lancering van een concept van de gegrilde kaas van de franchise die binnenkort wordt overgenomen door de Amerikaanse stripwinkel in San Francisco, krijgt de favoriete sandwich van Amerika meer pers dan sommige mensen zouden willen.

 5. De gewaardeerde voedselschrijver Josh Ozersky schreef in TIME magazine dat gegrilde kaas alleen door moeders en niet door restaurants moet worden gemaakt, en "de waarheid is dat er niet genoeg bekwame koks voor korte bestellingen zijn om het broodje goed te maken. "

 6. Als professional in gegrilde kaas moet ik het eens zijn met Ozersky, geen enkel restaurant kan concurreren met moeder (noch oma). De opwinding en verwachting toen moeder je op een regenachtige dag een gegrilde kaas maakte; van het plastic van de Kraft-single eraf halen, tot die boterachtige, geroosterde traktatie snijden en serveren; is een ervaring die nooit kan worden nagebootst door een restaurant of foodtruck, ongeacht hoe chique de kaas of de nostalgische sfeer is.

 7. Maar restaurants in Bay Area proberen het wiel met gegrilde kaas niet opnieuw uit te vinden. De echte professionals zijn niet gericht op dominantie van fast food-landen door ongeschoolde arbeid en franchiseschema's. In plaats daarvan proberen ze een new-age gegrilde kaas sandwich te maken; beginnen aan culinaire inspanningen die ervoor zorgen dat onze mond watert en ons hart smelt bij gebrek aan een betere term.

 8. Onze lokale gegrilde kaasverbindingen bereiden en bereiden hun gegrilde kazen op onconventionele manieren. Ze bogen op urenlang voedselbereiding om elke sandwichvulling te perfectioneren, dat is niet eens kaas. DE AMERIKAANSE Sandwich met Gruyère van de Grilled Cheese Kitchen bevat een geroosterde duxelle van wilde paddestoelen, waarvoor twee koks en meer dan acht uur nodig zijn om te bereiden. De Toasty Melt-truck bereidt aardappelpuree met knoflook, bieslook en spek voor hun sandwich met Irish Cheddar Bomb.

 9. En natuurlijk zijn veel van onze geliefde gegrilde kaasrestaurants voorzien van lokaal gemaakte kazen, ambachtelijk brood, specialiteitspreads, handgemaakte conserven en seizoensgebonden producten. Ik geloof dat dit iets is dat je nooit in het hele land zult zien met een franchiseconcept, en dat ik het ook niet durf te zeggen, in de keuken van mama. [! 4452 => 1140 = 1!

 10. Nog indrukwekkender is dat de hedendaagse gegrilde kaaskoks van korte orde deze epische sando's perfect roosteren, braden, persen en / of grillen. Dus het spijt me Ozersky, maar je generalisatie is uitgeschakeld - er zijn mensen hier in de Bay Area die deze gegrilde kazen goed doen.

 11. "Dus hoe krijgen de profs de sandwich volledig gaar: kaas volledig gesmolten, extra ingrediënten gekookt en het brood boterachtig en geroosterd zonder vochtig te zijn?" Meestal wordt deze vraag gesteld door mensen die graag hun gegrilde kaas volledig laden - je weet wel, meerdere kazen, vlees, groenten, saus en misschien zelfs chips. We hebben het hier echte joekels.

 12. Ik presenteer ze met meerdere opties die werken; opties die echte gegrilde kaasmeesters gebruiken om deze Bay Area gourmet gegrilde kaasbroodjes te maken.

 13. De klassieke methode - Bakplaat of koekenpan, zoals gebruikt door Toasty Melts, Grilled Cheese Guy Dit is de methode die de meesten van ons het beste kennen. Neem een ​​geoliede bakplaat of koekenpan. Verhit het en laat het op een middelhoog vuur staan. Plaats uw geassembleerde rauwe sandwich op het verwarmde oppervlak, kook 2-3 minuten totdat een kant bruin is geroosterd, draai om en doe het opnieuw aan de andere kant. Verwijder, snijd en serveer. Grappig genoeg is de naam "Gegrilde Kaas" eigenlijk afkomstig van de term "Griddled Cheese". Voordelen: Ongeëvenaarde smaak en zelfs toast. U kunt indruk maken op uw vrienden (of uzelf verbranden) door de sandwich met een spatel in de lucht te gooien en om te draaien. Probeer een steen of een grillgewicht om de sandwich echt in een melige puinhoop te drukken. Nadelen: volledige consistente smelt in de sandwich kan moeilijk zijn (tenzij je geraspte kaas gebruikt) om te bereiken als de hitte niet consistent is of de sandwich veel vullingen heeft. Heel gemakkelijk om het brood te verbranden als je niet goed oplet.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407