Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe een 3 pond varkenshaas te grillen

Waarschuwingen

 1. Varkenshaas is een van de meest populaire stukken varkensvlees vanwege de magerheid en smaak. Het wordt van de rug van het varken genomen, net boven de spareribs en is het stuk vlees dat wordt gebruikt om varkenskoteletten te maken. Varkenshaasje is gemakkelijk op de grill te koken. De kooktijd hangt meestal af van het gewicht. Een varkenshaas van drie pond is groot voor dit soort snit en de kooktijd op het vlees is waarschijnlijk veel langer dan vergelijkbare sneden van kleinere omvang.

 2. Verwarm uw grill voor op hoog vuur.

 3. Breng eventuele kruiden op uw varkenshaas aan. Dit kan in een marinade-vorm zijn, die 30 minuten tot 12 uur vóór het koken kan worden aangebracht. Het is het meest effectief wanneer het 's nachts wordt aangebracht. Je kunt ook zout, peper, knoflook en gedroogde of verse kruiden gebruiken. Droge kruiden en kruiden kunnen slechts enkele minuten voor het grillen worden aangebracht.

 4. Plaats de ossenhaas op de grill en kook ongeveer 50 minuten, draai om de vijf minuten zodat deze gelijkmatig aan alle kanten kookt. Ga door met koken totdat de sappen die uit de ossenhaas komen helder zijn.

 5. Van de grill halen en 10 minuten in aluminiumfolie wikkelen. Dit helpt het vlees af te koelen zonder dat het uitdroogt, en het laat de kruiden blijven absorberen in het vlees. Na 10 minuten is het vlees klaar om te snijden.

 6. Varkenshaas is een van de meest populaire stukken varkensvlees vanwege de magerheid en smaak. Het wordt van de rug van het varken genomen, net boven de spareribs en is het stuk vlees dat wordt gebruikt om varkenskoteletten te maken. Varkenshaasje is gemakkelijk op de grill te koken. De kooktijd hangt meestal af van het gewicht. Een varkenshaas van drie pond is groot voor dit soort snit en de kooktijd op het vlees is waarschijnlijk veel langer dan vergelijkbare sneden van kleinere omvang.

 7. Verwarm uw grill voor op hoog vuur.

 8. Breng eventuele kruiden op uw varkenshaas aan. Dit kan in een marinade-vorm zijn, die 30 minuten tot 12 uur vóór het koken kan worden aangebracht. Het is het meest effectief wanneer het 's nachts wordt aangebracht. Je kunt ook zout, peper, knoflook en gedroogde of verse kruiden gebruiken. Droge kruiden en kruiden kunnen slechts enkele minuten voor het grillen worden aangebracht.

 9. Plaats de ossenhaas op de grill en kook ongeveer 50 minuten, draai om de vijf minuten zodat deze gelijkmatig aan alle kanten kookt. Ga door met koken totdat de sappen die uit de ossenhaas komen helder zijn.

 10. Van de grill halen en 10 minuten in aluminiumfolie wikkelen. Dit helpt het vlees af te koelen zonder dat het uitdroogt, en het laat de kruiden blijven absorberen in het vlees. Na 10 minuten is het vlees klaar om te snijden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407