Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe een Hot Fudge Sundae u kan helpen af ​​te vallen

 1. Ik probeer altijd wat details te krijgen over wat er is gebeurd. Het komt altijd neer op de essentiële principes van "we hielden de klanten bezig en ik dacht dat het onbeleefd zou zijn om dat anders te eten dan alle anderen," en "ik moest van het menu eten en er was niets goeds voor mij."

 2. Ik heb veel patiënten die reizen en ik moet behoorlijk wat reizen, ook in mijn zakelijke inspanningen. Dus heb ik een paar eenvoudige en redelijke hulpmiddelen bedacht om de controle in deze situaties over te nemen. En in veel gevallen zul je zelfs beter eten terwijl je onderweg bent.

 3. Eet nooit van het menu. Ik noem deze regel ook "Iedereen maakt een kipfilet." Als je uit eten gaat, beslis dan voordat je daar aankomt wat je echt wilt en wat in jouw voedingsbehoeften past. Bestel dan gewoon wat u wilt. Heck, je betaalt ervoor. En het lijkt niet vervelend voor degenen met wie u bent als het een redelijk en eenvoudig verzoek is.

 4. Als voorbeeld van mijn reizen word ik constant meegenomen naar steakhouses wanneer ik onderweg ben. Ik neem het menu en open het niet eens. Wanneer de ober om mijn bestelling vraagt, krijg ik "een salade, lichte dressing, geen kaas of croutons, een filet mignon (zonder de boter sizzle) en een hele bende groenten zonder boter." Ik ben hierover nooit ondervraagd. De ober knikt gewoon en gaat door naar de volgende persoon in mijn partij. En als ik op een plek ben die geen goede steaks heeft, kan ik kiezen voor "een kipfilet - de chef maakt het echter het beste en niet te vettig." Het werkt altijd.

 5. Ten tweede, doe uw onderzoek. Zowat elke plaats waar u tegenwoordig naartoe gaat, is online aanwezig en hun menu is geplaatst. Gebruik dus die slimme telefoon of gratis draadloos tijdens uw downtime en ga aan het werk. Het duurt ongeveer drie minuten. Kijk naar het menu als je geen honger hebt - misschien net na een maaltijd, als je controle hebt. Bepaal vervolgens objectief wat u in het restaurant gaat krijgen. En blijf bij het plan. Je diner zal enorm onder de indruk zijn van je daadkracht als je zegt: "Ik heb vandaag geen menu nodig. Ik krijg absoluut de geroosterde zalm. Ik hoor dat het hier fantastisch is." (En je hebt jezelf nooit de kans gegeven om te worden belaagd door de fettuccine puttanesca en zijn met koolhydraten beladen verleidingen.)

 6. Ten derde, verpest uw maaltijd. De manier waarop we zijn aangesloten, wanneer we vol zijn, hebben we de controle. Vergeet niet dat je moeder eiste dat je "dat niet vlak voor het avondeten eet, anders verpest je je eetlust!" Nou, het is tijd om dat te doen. Voordat ik op weg ga naar een onbetwistbare maaltijd op de weg, probeer ik iets echts en wezenlijks te eten voordat ik naar buiten ga. Ik eet een eiwitreep en een appel met een fles water voor de maaltijd. Het is verbazingwekkend hoe niets er zo geweldig uitziet als je een beetje vol bent tijdens het lezen van het menu. Toen pakte ik mijn volledig waarheidsgetrouwe "Ik was uitgehongerd na onze laatste ontmoeting en at veel te veel in de kamer. Ik denk dat ik gewoon een kleine salade ga krijgen en dan een voorgerecht als mijn hoofdgerecht."

 7. Na het oefenen van deze manoeuvres worden ze het zesde zintuig voor u. U zult uw aflaten bewaren voor de door u gekozen tijden - en niet het slachtoffer worden van de grillen van uw reisschema. En je zult waarschijnlijk vinden wat ik heb gevonden. Dat mijn dieet meestal beter is als ik onderweg ben. Ik heb veel meer controle.

 8. Hoe u uw dieetdoelen houdt terwijl u vanuit huis werkt.

 9. Meer en meer mensen werken nu vanuit huis. Per keuze of per situatie. Wat de reden ook is, de overgang naar telewerken of thuiswerken resulteert in een gewichtstoename van ongeveer 15 pond. De Fruit Roll-Ups van je kinderen en de Cool Ranch Doritos in de kast zijn veel te verleidelijk. En wie heeft er ooit van gehoord? Ach, het is een stuk eenvoudiger om de tas gewoon naar je desktopcomputer te brengen. En de overgebleven fettuccine? Ik weet dat het slechts 10:15 uur is, maar je hebt behoorlijk honger. Wauw, er is ook nog wat van de verjaardagstaart over. Het zal goed zijn als je het nu eet in plaats van vanavond. Het gaat toch allemaal naar dezelfde plek, toch?

 10. Thuiswerken is het ultieme in wanhopige voedingssituaties. Het heeft alle potentieel voor weekend verwennerij, maar niets van het respect en de controle van de werkweek. In werkelijkheid zijn de regels voor het beperken van de voedingsrisico's van thuiswerken een paar eenvoudige principes van organisatie en planning. Is uw vermogen om te organiseren en te plannen niet een deel van de reden waarom u denkt dat u kunt werken vanuit huis?

 11. Je weet hoe het gaat. Je hebt het honderden keren gedaan. Je maakt een groots plan om eindelijk af te vallen. Je herprogrammeert je geest. Je gooit al je achillesnacks in je kast. Misschien besluit u te plannen, te loggen, te meten, te wegen, punten te tellen, deel te nemen aan het programma. Je bent perfect voor ongeveer 10 dagen, dan "blaas je het allemaal" op de perfecte verleiding. Ik ken mijn volmaakte falende verleiding. Ze werken elke keer. Brownies. Of, misschien iets niet gaar, chocoladekoekjes. Of, als de sterren allemaal goed zijn uitgelijnd, crème brulee.

 12. In werkelijkheid is de perfecte zoete verleiding misschien wel het perfecte hulpmiddel om u te helpen uw gewicht onder controle te houden. Zie je, als je je voedingsinspanningen ondermijnt met de ultieme verwennerij, dan ben je alleen maar iets aan het herkennen dat je al die tijd hebt geweten. Je geeft geloof aan iets dat net zo goed deel van je uitmaakt als je verlangen om je gewicht onder controle te houden. Je geeft toe aan de zeer menselijke wens om wat plezier en passie en impulsiviteit in je leven te hebben.

 13. Nu, in ons dagelijks leven, hebben we weinig echt vermogen om onze verlangens en impulsen aan te gaan. Op onze werkdag hebben we zeer reële en meetbare verwachtingen en doelen. We kijken en worden bekeken. Ik kan maar weinig gebieden bedenken waar er minder ruimte is voor impulsiviteit dan de sleur van onze banen. En in onze families moesten de echte druk en prestaties een goede ouder, echtgenoot zijn ... dit zijn gebieden zonder echte "speelruimte" in de dingen die tellen.

 14. Maar in onze eet- en voedingskeuzes is er echt potentieel voor verandering. Voor keuze. Voor impuls. Voor een houding van "duivel-kan-zorg". Zo anders dan wat de rest van je leven van je vraagt. Herinner je je laatste feestmaaltijd nog? Een verjaardag misschien? Je kreeg een menu overhandigd en kreeg de opdracht om 'te zien wat je leuk vindt'. Er was een wereld van keuze en opties. Heck, je bent uitgenodigd om "gek te worden". Sterker nog, in al onze restaurantinspanningen is voortreffelijkheid in keuze wat ons daar in de eerste plaats bracht. Dat en de belofte van verwennerij.

 15. We moeten ons realiseren dat voor de meesten van ons de enige arena van echte keuze en keellust nog over is in onze voeding. Hoe eerder we deze behoefte en wereld van verlangen omarmen, des te sneller kunnen we de controle beginnen te nemen. Dus hier is mijn aanbeveling. Begin met te beslissen dat je jezelf geen geweldige dieetgenot zult ontzeggen. Je mag niet langer zeggen: "Ik eet geen desserts." Of: "Ik snijd brood uit mijn leven." Deze draconische ontkenningen zijn hoe dan ook nooit bewezen duurzame beloften te zijn. Waarom doorgaan met de charade?

 16. Besluit vervolgens dat uw aflaten monumentaal zullen zijn. Niet ooit casual. Als je een brownie nodig hebt, is de uitgedroogde dan "uit de doos" in de gemeenschappelijke ruimte op kantoor echt wat je wilt? Nee. Het zal geheel onbevredigend zijn. Beslis dat je een brownie wilt en plan vervolgens waar en wanneer van je losbandigheid. Ga naar die fantastische bakkerij in de straat en haal de grote toeterende bakkerij met de gemalen toffee topping. Genieten. Beklemtoon uw basis niet door voetgangersverleiding en vluchtig verlangen. Eten is het enige gebied waar we ons kunnen uitleven en extravagant kunnen zijn. (En we hebben al besloten dat we klaar zijn met ons hier slecht over te voelen.)

 17. Dus, mijn dieetvoorschrift voor u is om af te wijken van uw dieet als het spectaculair is. Als we onze aflaten beperken tot dingen die onze tijd echt waard zijn, dan kunnen we eindelijk alle casual en additieve calorieën verwijderen die het echte gif zijn in onze dieetinspanningen.

 18. Sla dus de dagelijkse frappuccino over. Geef de chips door tijdens de lunch. Kijk niet eens naar de Snickers Bar in de automaat in de pauzekamer. Maar wanneer je met je vrienden of familie bent, in het restaurant waar je graag naar toe gaat, na de perfecte maaltijd met degenen met wie je graag rondgaat, is het zeker tijd om in de hete fudge-ijscoupe te duiken. Heck, koop er alleen voor jezelf. Dit is het waard.

 19. Zakelijk reizen en toch afvallen.

 20. Ik hoor het bijna elke dag in mijn praktijk als bariatrische chirurg. Iemand kwam binnen na een week van zakenreizen en vertelde me dat "de reis mijn dieet had verpest." Ik ben verbaasd over de pijn die wordt ervaren na deze reizen. En, vaker wel dan niet, duurt het weken of maanden om een ​​"verprutst" van 5-7 dagen op te lossenDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407