Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Hoe gehaktbrood te maken met specerijen van alleen gemalen rundvlees

Gezondheid

 1. Gehaktbrood heeft vaak vulstoffen, zoals broodkruimels of crackers, die het eindproduct bulk geven en voorkomen dat het tijdens het koken te veel krimpt. Deze vulstoffen helpen ook het vocht in het vlees vast te houden. Als u geen vulmateriaal hebt of gewoon de voorkeur geeft aan een volledig vleesversie, kunt u het gehaktbrood zonder hen maken. Gebruik rundergehakt met een hoger vetgehalte, want rundergehakt dat voor 90 procent mager is, is vrij droog zonder toevoeging van vulstoffen.

 2. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

 3. Was uw handen en voeg de rundvlees, champignonsoepmix, uien, peper en pepervlokken toe aan de grote kom. Voeg de biefstuksaus en het ei toe.

 4. Meng de ingrediënten met uw handen. Je kunt desgewenst een lepel gebruiken, maar met de hand mengen zullen de ingrediënten beter mengen.

 5. Vorm het gekruide vlees tot een ruw brood en leg het in de pan met het gehaktbrood. Doe het vlees stevig in de pan.

 6. Was uw handen en meng de ketchup, Worcestershire en de hete saus samen in een kleine kom. Giet het ketchupmengsel over het brood en verdeel het over het brood met de deegborstel.

 7. Bak het gehaktbrood ongeveer een uur. Leg het brood op een serveerschaal en laat het 10 minuten rusten voordat u het snijdt of serveert.

 8. Gehaktbrood heeft vaak vulstoffen, zoals broodkruimels of crackers, die het eindproduct bulk geven en voorkomen dat het tijdens het koken te veel krimpt. Deze vulstoffen helpen ook het vocht in het vlees vast te houden. Als u geen vulmateriaal hebt of gewoon de voorkeur geeft aan een volledig vleesversie, kunt u het gehaktbrood zonder hen maken. Gebruik rundergehakt met een hoger vetgehalte, want rundergehakt dat voor 90 procent mager is, is vrij droog zonder toevoeging van vulstoffen.

 9. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

 10. Was uw handen en voeg de rundvlees, champignonsoepmix, uien, peper en pepervlokken toe aan de grote kom. Voeg de biefstuksaus en het ei toe.

 11. Meng de ingrediënten met uw handen. Je kunt desgewenst een lepel gebruiken, maar met de hand mengen zullen de ingrediënten beter mengen.

 12. Vorm het gekruide vlees tot een ruw brood en leg het in de pan met het gehaktbrood. Doe het vlees stevig in de pan.

 13. Was uw handen en meng de ketchup, Worcestershire en de hete saus samen in een kleine kom. Giet het ketchupmengsel over het brood en verdeel het over het brood met de deegborstel.

 14. Bak het gehaktbrood ongeveer een uur. Leg het brood op een serveerschaal en laat het 10 minuten rusten voordat u het snijdt of serveert.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407